Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Io sono Interista
Io sono Interista
Grupa G:

[Linked Image]

Grupa H:

[Linked Image]

Grupa I:

[Linked Image]

Grupa J:

[Linked Image]

Grupa K:

[Linked Image]

Grupa L:

[Linked Image]

Oficjalna strona rozgrywek:
http://en.uefa.com/uefaeuropaleague/news/index.html

Bonus: Unibet
W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
Dortmund-Sevilla 2 DNB

Gregorio Manzano, nowy szkoleniowiec Sevilli podał listę graczy którzy zostali powołani na najbliższy mecz Ligi Europejskiej z Borussią Dortmund. W kadrze znaleźli się Frederic Kanoute i Jesus Navas.

FC Sevilla:Palop, Javi Varas, Cáceres, Navarro, Romaric, Navas, Zokora, Perotti, Luis Fabiano, Kanouté, Escudé, Alfaro, Capel, Negredo, Cigarini, Dabo, Acosta, Alexis, Guarente i José Carlos.

Borussia Dortmund: Weidenfeller - Owomoyela, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Sahin - Kuba (Götze), Kagawa, Großkreutz - Barrios.

Ławka Rezerwowych : Langerak - Piszczek, Santana, Feulner, da Silva, Lewandowski, Götze.
Niepewni występu: Owomoyela (uskarża się na bóle stawu skokowego).
Nie zagrają: Kehl, Dede, Zidan, Kringe, Hajnal.

Z dwójką Kanoute i Navas i z nowym trenerem Sevilla z drużyną z Dortmundu przegrać nie powinna.

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Originally Posted by Biczu
Dortmund-Sevilla 2 DNB

Gregorio Manzano, nowy szkoleniowiec Sevilli podał listę graczy którzy zostali powołani na najbliższy mecz Ligi Europejskiej z Borussią Dortmund. W kadrze znaleźli się Frederic Kanoute i Jesus Navas.

FC Sevilla:Palop, Javi Varas, Cáceres, Navarro, Romaric, Navas, Zokora, Perotti, Luis Fabiano, Kanouté, Escudé, Alfaro, Capel, Negredo, Cigarini, Dabo, Acosta, Alexis, Guarente i José Carlos.

Borussia Dortmund: Weidenfeller - Owomoyela, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Sahin - Kuba (Götze), Kagawa, Großkreutz - Barrios.

Ławka Rezerwowych : Langerak - Piszczek, Santana, Feulner, da Silva, Lewandowski, Götze.
Niepewni występu: Owomoyela (uskarża się na bóle stawu skokowego).
Nie zagrają: Kehl, Dede, Zidan, Kringe, Hajnal.

Z dwójką Kanoute i Navas i z nowym trenerem Sevilla z drużyną z Dortmundu przegrać nie powinna.

Jak dla mnie Dortmund na fali i typ na nich jest mi bliższy smile zobaczymy po

V
member
member
V Offline
Liverpool bez:
Gerrard
Torres
Glen Johnson
Agger
Meireles
Kuyt

Napoli:

----De Sanctis
Campagnaro, Cannavaro, Aronica
Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena
-------Hamsik, Lavezzi
----Cavani

Liverpool:
----Reina
Carragher, Kyrgiakos, Skrtel, Konchesky
Maxi Rodriguez, ????, Poulsen
-----Babel, Cole
---Ngog

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
Na spotkanie z Napoli menadżer The Reds nie zabierze Stevena Gerrarda i Fernando Torresa, którzy będą odpoczywać na mecz z Blackburn. Do Neapolu nie pojadą także dwaj pomocnicy Lucas Leiva i Raul Meireles. W ekipie Czerwonych kontuzjowani są: Glen Johnson, Daniel Agger, Dirk Kuyt.

Oto kadra pełna kadra Liverpoolu na jutrzejszą potyczkę w Lidze Europy: Reina, Carragher, Skrtel, Kyrgiakos, Konchesky, Poulsen, Cole, Ngog, Jones, Hansen, Aurelio, Spearing, Jovanovic, Rodriguez, Wilson, Shelvey, Babel, Pacheco, Kelly, Eccleston.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Trudno określić czy brak Gerrarda i Torresa to osłabienie? Obydwaj są w beznadziejnej formie i moim zdaniem ich brak nie jest jakimś osłabieniem. Ciekawe jak podchodzi do tych rozgrywek nowy właściciel The Reds? Na pewno patrzy w przyszłość skoro zdecydowali się wykupić ten klub od amerykanów. Ostatnie miejsce w lidze, pewnie pod koniec sezonu nie spadną za mocni są na to, ale czy zajmą jakieś godne miejsce na szczycie tabeli, by zakwalifikować się do europejskich pucharów? Wątpię w to, myślę że mogą powalczyć jeszcze w tej edycji LE.
Ja w tym meczu Napoli-Liverpool stawiam under 2.5 będzie zacięte spotkanie.

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Steaua - L'pool

Gospodarze bez poważniejszych braków.Kapetanos musi za kartki pauzować.

L'pool rezerwami zagra dziś !

Wiemy jak gra się w Rumunii.Obydwa kluby spotkały się bodajże w 2003 roku.Wówczas było 1-1.Nie widzi mi się by L'pool w napadzie z Dani Pacheco czy Wilsonem na obronie był w stanie pokonać nieobliczalną Steauę.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Jakies blizsze info co do skladu? Mam -0.25 za poleceniem Rumuna 6/10 i sam nie wiem co z tym zrobic.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Skład Liverpoolu: Reina, Kelly, Aurelio, Kyrgiakos, Wilson, Poulsen, Shelvey, Jovanovic, Pacheco, Cole, Babel. Rezerwowi: Jones, Lucas, Ngog, Skrtel, Eccleston, Flanagan, Robinson.

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Originally Posted by codi
Jakies blizsze info co do skladu? Mam -0.25 za poleceniem Rumuna 6/10 i sam nie wiem co z tym zrobic.

Reina,Kelly,Wilson,Kyrgiakos,Aurelio,Jonjo,Poulsen,Jovanovic,J.Cole,Babel,Dani Pacheco,Ngog,Flanagan,Eccleston,Jack Robinson,Lucas,Brad Jones, Skrtel.

pogrubiona wyjściowa 11

Moderatorzy  Akhu, Biszop 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, burbon, latajaca_holenderka, aker, rafal08, betowiec, Akhu, forty, ElNinho[mmdea], 11kera11, kamel), 2,816 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,916
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025