|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Czy Djoko zostanie drugim grajkiem, który ogarnie z 0-1 w setach na szlemie z Rafą ?
Nie licząc Ferrera 3 lata temu to w pozostałych 108 przypadkach Nadal wychodził obronną ręką. Tak.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Pany bo myszka mi do wina wpadla i nie dziala:P da sie cos z nia zrobic poczekaj aż wytrzeźwieje
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
cokolwiek średniawo to wygląda dla Djokovica
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany bo myszka mi do wina wpadla i nie dziala:P da sie cos z nia zrobic kulkowa czy laserowa? Pany bo myszka mi do wina wpadla i nie dziala:P da sie cos z nia zrobic kulkowa czy laserowa? laserowa od laptopa kulkową bys rzeczyścił a tak to pewnie nic ine zrobisz, jebla sie elektornika i tyle
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
polwytrawne czilijskie  ale mi o myszke chodzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co było z ferreerem 3 lata temu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Djok łamiesz teraz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany bo myszka mi do wina wpadla i nie dziala:P da sie cos z nia zrobic trzeba niezwlocznie odkazic spirytusem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak patrze na wygrane Szlemy Rafy i Ferdka. Rafa 5 lat mlodszy a juz licze wlacznie z tym dzisiejszym ma 9 szlemow. Fedex w jego wieku mial tylko 6 szlemow. Obaj nieklasyczny wielki szlem zdobyty. Roger na klasyka juz szans nie ma raczej a Rafa jeszcze sporo czasu ma. Ferdek 5 szlemow pod rzad zdobytych na USO i Wimbledonie. Rafa 4 pod rzad na Rolandzie i pewnie teraz bedzie cisnal na rekord ale szans na takiego rusha w innych szlemach nie ma szans. No ale moze Nadal niebawem machnie jakiegos bachora Shakirze czy innej laluni ewentualnie jesli sie okaze cieply to adoptuje jakiegos malego tajlandczyka i Ferdka nie dogoni 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany bo myszka mi do wina wpadla i nie dziala:P da sie cos z nia zrobic Słodke czy wytrawne ?  Żartowałem , odłącz od kompa żeby uniknąć zwarcia lub uszkodzenia portu jeśli jest na usb to od razu jeśli na ps/2 to wyłącz najpierw kompa , rozkręć delikatnie i wysusz . Delikatnie wyczyść żeby się mikroprzełączniki od przycisków nie lepiły .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak patrze na wygrane Szlemy Rafy i Ferdka. Rafa 5 lat mlodszy a juz licze wlacznie z tym dzisiejszym ma 9 szlemow. Fedex w jego wieku mial tylko 6 szlemow. Obaj nieklasyczny wielki szlem zdobyty. Roger na klasyka juz szans nie ma raczej a Rafa jeszcze sporo czasu ma. Ferdek 5 szlemow pod rzad zdobytych na USO i Wimbledonie. Rafa 4 pod rzad na Rolandzie i pewnie teraz bedzie cisnal na rekord ale szans na takiego rusha w innych szlemach nie ma szans. No ale moze Nadal niebawem machnie jakiegos bachora Shakirze czy innej laluni ewentualnie jesli sie okaze cieply to adoptuje jakiegos malego tajlandczyka i Ferdka nie dogoni  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak patrze na wygrane Szlemy Rafy i Ferdka. Rafa 5 lat mlodszy a juz licze wlacznie z tym dzisiejszym ma 9 szlemow. Fedex w jego wieku mial tylko 6 szlemow. Obaj nieklasyczny wielki szlem zdobyty. Roger na klasyka juz szans nie ma raczej a Rafa jeszcze sporo czasu ma. Ferdek 5 szlemow pod rzad zdobytych na USO i Wimbledonie. Rafa 4 pod rzad na Rolandzie i pewnie teraz bedzie cisnal na rekord ale szans na takiego rusha w innych szlemach nie ma szans. No ale moze Nadal niebawem machnie jakiegos bachora Shakirze czy innej laluni ewentualnie jesli sie okaze cieply to adoptuje jakiegos malego tajlandczyka i Ferdka nie dogoni  Nadal miał kiedykolwiek jakąś lalę ? tak publicznie?
|
|
|
|
|
HT2/FT1
|
|
HT2/FT1
Pany bo myszka mi do wina wpadla i nie dziala:P da sie cos z nia zrobic kulkowa czy laserowa? da sie wyrzuc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
polwytrawne czilijskie  ale mi o myszke chodzi To będzie działać najgorsze byłoby słodkie portugalskie . 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Obaj nieklasyczny wielki szlem zdobyty. Roger na klasyka juz szans nie ma raczej a Rafa jeszcze sporo czasu ma. Mecz trwa. No ale moze Nadal niebawem machnie jakiegos bachora Shakirze czy innej laluni ewentualnie jesli sie okaze cieply to adoptuje jakiegos malego tajlandczyka i Ferdka nie dogoni  Wiesz co by mu wujek zrobil jakby tak sie stalo ? Musialby chyba na Mauritus spitalac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak patrze na wygrane Szlemy Rafy i Ferdka. Rafa 5 lat mlodszy a juz licze wlacznie z tym dzisiejszym ma 9 szlemow. Fedex w jego wieku mial tylko 6 szlemow. Obaj nieklasyczny wielki szlem zdobyty. Roger na klasyka juz szans nie ma raczej a Rafa jeszcze sporo czasu ma. Ferdek 5 szlemow pod rzad zdobytych na USO i Wimbledonie. Rafa 4 pod rzad na Rolandzie i pewnie teraz bedzie cisnal na rekord ale szans na takiego rusha w innych szlemach nie ma szans. No ale moze Nadal niebawem machnie jakiegos bachora Shakirze czy innej laluni ewentualnie jesli sie okaze cieply to adoptuje jakiegos malego tajlandczyka i Ferdka nie dogoni  niestety rafa ma szanse pobic te wszysktie rekordy (procz 6 szlemow pod rzad rok temu mial kleske na rg) a szkoda bo obiektywnie to jest gorszy od feda
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ARTUROS8 dzieki za rade:) ale po nocy nie bede grzebal w myszce myslalem ze cos sie z nia da teraz zrobic ze zadziala jakos dam rade na tym touch padzie a jutro trza nowy sprzet kupic no nic dobrze ze wina nie rozbila jak leciala 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nadal miał kiedykolwiek jakąś lalę ? tak publicznie? Chyba nie  Ale chyba wszystko jasne, idac za wikipedia: "Rafael Nadal ma 185 cm wzrostu i waży 85 kg. Jego ulubione filmy to Titanic" " 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|