2,15 też gdzieś jest, ja omijam ten mecz, skoro rośnie, a o Devilderze mówią dobrze, to... no :-)
A racja, Millot pomyliłam, ale raczej Brown mu nie da pograć, jakoś Francuz nie zachwycił.
Nie rozumiem supervisora, który na środę wcisnął 5 spotkań 1/8 finału, które czysto teoretycznie powinny być grane w czwartek. Wg prognoz padać ma tylko około 8.
Ale dziś w biurze prasowym spotkaliśmy pana medium o 15 powiedział, że za godzinę się przejaśni i przestanie padać i że to dobrze, bo jutro ma padać cały dzień. Tymczasem rzeczywiście, o 16 nie padało mecze ruszyły po 17.
Millot - nie kleję tego grajka, daleki kuzyn rochusów z łydami gladiatora, nie widzę go dalej.
Kamke - rozegrał bardzo fajny meczyk, na ten turniej, można rzecz że zawodnik kompletny. Szkoda Vanka, bardzo sympatyczny gość, było kilka ciekawych wymian.
Huta - solidny grajek, szkoda, że z Igorem w kolejnej rundzie.
Llojda - parodia tenisa, nie wiem czy dlatego że mżyło, ale na litość, Iśka lepiej serwuje i nie żartuję. podejrzewam, że Artek ma coś z tym wspólnego
podzielam opinię co do oops; po kiego dawać jutro wszystkie możliwe mecze drugiej rundy? to co dadzą w czwartek? co ciekawe, huta z miszą grali na wiejskim korcie, na którym zawodnicy powinni się grzać dziwna polityka
No cóż... nei ma co czekac trzeba typowac. W ogole na dzisiaj dali kilka spotkan 1/8 ... pozostawie to bez komentarza.
Pavol Cervenak - Nicolas Massu typ:1 kurs:2,1 stawka:5/10 bet365
Tak jak mowilem czuje tutaj Cervenaka. Massu ostatnio bez formy i przegrywa wszystko co jest do przegrania dlatego te kursy sa dla mnie nie zrozumiale. Ile mozna zyc przeszloscia? Cervenak natomiast jest mlodym perspektywicznym zawodnikiem, ktory na ziemii grac potrafi i ma na swoim koncie kilka ciekawych rezultatów. Kurs 2.1 to moim zdaniem spore value.
No, Cervenak śmieszny chłopak, dość duży, ze sporym zasięgiem ramion, ale pełen pozytyw.
Na dziś to Brown. Kurs 1.9 w expekcie to jakieś przegięcie. Przydałoby się handi gemowe na Gawrona, Nordicbet jeszcze nie wystawił, a przy kursach 1.25 na Reistera, to ze 4,5 będzie, także też do pogrania.
Jest, Nordicbet zaoferował 1.9 na handi +5g, także też do grania. Reister lubi grać skróty - Gozdur się nie ruszał, a Marcin jest dosyć szybki, więc na pewno zawalczy. 5 gemów to jednak sporo.
Brown gral jak amator. Nie mogl wytrzymac dluzszych wymian. Co chwile sie na cos wkurzal i gadal do siebie po niemiecku. Millot to karzel bez serwisu ale za to solidny w wymianach i dlatego wygral ten mecz. Brown mimo słabej gry mial swoje szanse. W drugim secie prowadzil *3:1 zeby przegrac 3:6 hehe Na koniec meczu nie podal raki sedziemu bo mial pretensje o.... no wlasnie o co? Ze dziewczyna od podawania pilek wolno je zbierała z kortu? Ja nie wiem Ogolnie mecz zenujaco słaby i powiem Wam ze ten Brown to jednak straszny wiesniak.
D.M.De La Nava- I.Sergeyev 6:3 6:4
Najlepszy mecz dzisiejszego dnia. Sergeyev ladnei stawial opór Hiszpanowi ale ten byl dzisiejszego dnia dla niego za mocny. Mecz obfitowal w wiele ciekawych wymian z koncowej lini ale nie bylo to typowa ga na przebitke. Jeden i drugi grali agresywnie ale De La Nava jest w formie i to wlasnie on w kluczowych momentach byl lepszy. W nastepnej rundzie Hiszpan ma Millota z ktorym na luuuziiiiiiieeeeeeeee powinien wygrac i ten mecz na pewno zagram grubo
Patience-Hernych 7:6(3) 5:7 6:2
Mecz zaciety bo obaj tenisisci grali na równie SŁABYM poziomie. Hernych w 1 secie mial 6:5 i serwis ale oddal i przegral w tb W drugim secie tez prowadzil 5:3 i serwowal ale jednak wygral dopiero 7:5 W 3 secie to juz zenada Czecha i gladkie wygrane Patienca o ktorym mimo wygranejk nic dobrego nie moge napisac.
Cervenak-Massu 6:3 6:3
Moj typek izi Cervenak grał zbyt solidnie z koncowej lini i za dobrze serowal zeby Massu mogl tutaj cos zdzialac. Jego pierwszy serwis oscylowal w granicach 200 km/h a pierwszy serwis reprezentanta Chille to marne 140-150 km/h przy drugim w okolicach 120 :zaskoczenie: Cervenak ładnie sie bronil i potrafil tez przejac inicjatywe w wymianie. Dla mnie to pewniak w nasteonej rundzie z Millotem ( moj drugi typ na jutro, ktory zagram grubo)
Cuevas-Sijsling 6:4 6:2
Holender zagral ciekawie( dobrze serwowal i czesto chodzil do siatki) ale byl za malo regularny by wygrac a do tego mial jakies problemy z noga bo w drugim secie juz wyraznie utykal Ogolnie Cueavas gral swoje ale bez zadnego blysku. Moge tutaj napisac ze on na pewno w Szczecinie nei wygra bo widzialem ze Amir jest pewien ze to wlasnie on bedzie tutaj najlepszy.
Kubot- Torebka ( ) 6:4 7:5
Zenada w wykonaniu Kubota. Mecz nudny dla oka hehe Nie ma co sie rozpisywac nad gra obu zawodnikow bo byla ona bardzo przecietna. Torebka dobrze serwowala i nawet wygrala kilka dluzszych wymian z nasza gwiazdeczką ale miala za słaba psyche zeby wygrac seta mimo tego ze w drugim secie prowadzila nawet 4:1* Kubotowi nie wroze dluzszej kariery w tym turnieju. Szkoda ze nie widzialem meczu Rosola bo moze gralbym juz przeciwko turniejowej jedynce w nastepnym meczu Moze ktos kto ogladal sie wypowie? Widzialem za to ze Rosol przyjechal do nas z dziewczyną wiec ma dla kogo walczyc Psa tez maja fajnego hehe
Battistone/Siljestrom - Brunstrom/Rojer 2:1
Dokladnego wyniku nie pamietam ale mecz byl ciekawy dla oka szczegolnie ze wzgledu na Battistona, ktory gra bardzo specyficzną rakietą i bardzo specyficznie serwuje
sami zobaczcie
Rezultat tego meczu to na pewno niespodzianka a trzeci set skonczyl sie chyba 15-13
Ja pozniej wkleje tez swoje fotki jesli ktos bedzie chcial je zobaczyc
Ci co uwaznie czytaja beda wiedzieli ze moje głowne typy na jutro to Cervenak + D.M.De La Nava a do reszty to bede sie jeszcze zastanawial.
To tyle ode mnie. Na Gawrona juz mi sie nie chcialo czekac bo zmarzlem A i jeszcze jedno.... mam dziwne odczucie ze w tym roku jest jakos słabiej z poziomem w porownaniu do poprzednich lat.