|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co sie dzieje z tym Besiktasem ? kolejna osoba to gra, dalczego ?
Juve -1.5, kurde ten sklad mnie troche stopuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierwsze co wpadło do głowy: Rosenborg strzeli,Sampdoria strzeli,Napoli 1, YB Bern strzeli. Do wieczora trzeba coś wybrać 
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
ten jak nie z pingpongiem to wyskakuje z dziewczynkami grajacymi w pilke  heh oj craax a tenisa sam pogrywam całkiem całkiem, tak więc pojęcie na ten temat mam  (i dzisiaj nawet zaryzykuje parę groszy na pewnego grajka o kursie ~3  a z dziewczynkami to taki trening live przed dzisiejszym wieczorem  (są to ME U19) i będę mocno zaskoczony jak żydówki nie strzelą jeszcze jednej bramki!
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
Juve -1.5, kurde ten sklad mnie troche stopuje Besiktas ma bardzo dobry skład, dobrze weszli w sezon, tak więc nie widzę tu innego rozwiązania jak wygrana gospodarzy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spoko  sam troche w pingla gram, nie zawodowo ale kolegow ogrywam nawet sie pochwale ogladalem Niemcy-Francja ostatnio na eurosporcie, czasami fajnie to wygladalo ale raczej w tv mnie to nudzi czekam na Besiktas..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juve -1.5, kurde ten sklad mnie troche stopuje Besiktas ma bardzo dobry skład, dobrze weszli w sezon, tak więc nie widzę tu innego rozwiązania jak wygrana gospodarzy trzeba rzucic okiem w takim razie, zawsze omijam wszystko co tureckie ale drugi zespol z Turcji w jednym tygodniu nie powinien dostac lomotu na swojej ziemi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no nie wiem, Galata dostaje od Karpat Lwów, Buraspor gra kompletna padakę , nie mówię że Besiktas przegra , ale remis możliwy, ja po takim kursie nie zagram to już wolę overa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba odpuszcze, ta turecka pilka chyba w zapasci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ManC 2 Leverkusen over 2,5 Sparta Praga under 2,5 Stutgart over 2,5 Porto 1
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Storari - Motta, Legrottaglie, Chiellini, Grygera - Krasić, Felipe Melo, Sissoko, Lanzafame - Iaquinta, Del Piero.
nie za mocny patrzac na kadre Juve Dlaczego nie za mocny? Pomoc wygląda bardzo solidnie z dwoma defensywnymi twardzielami Melo i Sissoko w pomocy. Grać skrzydłami będą, Krasić i Lanzafame będą wymiatać. Do tego dochodzi głód jakiegoś sukcesu/zwycięstwa...będzie ciężko Lechowi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juve biore z hc @1.7 i nie mówcie mi ze Leszek powalczy  W Bf masz ponad 1,90 nawet po potraceniu ich prowizji  Ja tam zazwyczaj nie gram pilki, ale podobne zaklady od czasu do czasu pobieram 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie za mocny patrzac na ich cala kadre
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
Storari - Motta, Legrottaglie, Chiellini, Grygera - Krasić, Felipe Melo, Sissoko, Lanzafame - Iaquinta, Del Piero.
nie za mocny patrzac na kadre Juve Dlaczego nie za mocny? Pomoc wygląda bardzo solidnie z dwoma defensywnymi twardzielami Melo i Sissoko w pomocy. Grać skrzydłami będą, Krasić i Lanzafame będą wymiatać. Do tego dochodzi głód jakiegoś sukcesu/zwycięstwa...będzie ciężko Lechowi skład jest dobry, w porównaniu do meczu z Sampdoria, są dwie zmiany w obronie (ale to akurat może im wyjść na +)  a poza tym nie zagra Pepe i Quagliarella, tak więc craax spokojnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aquilani i Quagliarella nie sa zgloszeni do ligi europejskiej, Amauri i Martinez kontuzjowani, Iaquinta kto wie w jakiej formie, Marchisio,Bonucci,Pepe podobno nie zagraja - o to mi tylko chodzilo, ze mogliby zagrac duzo lepsza paka ale macie racje, tu powinno byc z 3-0 lekko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no nie wiem, Galata dostaje od Karpat Lwów, Buraspor gra kompletna padakę , nie mówię że Besiktas przegra , ale remis możliwy, ja po takim kursie nie zagram to już wolę overa Nie wyciągaj wniosków po wynikach...Galata jest pod formą, w meczu z Karpatami byli mocno nieskuteczni, do tego murator Karpat dobrze funkcjonował. Co do Bursy, to wcale nie grali źle do straty 2 bramki. Valencia 1 bramkę z 40m...moge zaryzykować że taki strzał już w tym sezonie nie wyjdzie nikomu, rewelacja i dużo szczęścia (taka perła) Druga bramka też szczęśliwa...a przy 0-2 i świadomości że rywalowi wszystko wychodzi, to już wiadomo jak się gra. Reasumując nie ma co kategoryzować Turków i nie Turków, (bo każdy mecz to inna bajka), tylko brać Besiktas 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co myslicie o M.Charkow na Debreczynie? Jak dla mnie Debreczyn to jedna (razem z Lechem) ze słabych ekip w LE. Ukraincy wygladaja solidnie i co najwazniejsze napewno beda grac pełnym zaangazowaniem o zwyciestwo czego o ekipach z Angli czy Włoch nie mozna powiedziec.
Drugi meczyk który wpadł mi w oko do BVB. Solidny skład i wazny jest rózwniesz fakt ze Niemieckie druzyny powaznie traktuje LE.
No i na wieczór peffka z U17 Women: wygrana Japoni z Irlandia
Reasumując to raczej przestrzegam przed granie faworytów szczególnie na wyjazdach bo to nie LM i krezusi europejscy lubia takie meczyki olewac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myslalem o tym, na mnie robia duze wrazenie w tej dycji ukrainy ale jednak wyjazd to wyjazd, Debrecen w tym roku strasznie kiepskawo - gorsa sa niz rok temu, trzeba rzucic okiem pozniej na sklady i moze jakies wypowiedzi
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
Izrael - Kobiety U19 – Powyżej 1.5 @ 1.44  62' i goooooool 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak na razie duze zmiany kursow w:
Dynamo Kijow 1 z 1.36 na 1.57 ---tu sie nie dziwie Aek - Hajduk 1 z 1.57 na 1.72 ---j.w. Anderlech- Zenit 2 z 2.37 na 2.62 ----j.w.
tak to sa wachania o okolo 0.10
VILLAREALU nikt dzis nie gra? x2 po 1.25 chyba pewne do dubelka???
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
A co myslicie o M.Charkow na Debreczynie? Jak dla mnie Debreczyn to jedna (razem z Lechem) ze słabych ekip w LE. Ukraincy wygladaja solidnie i co najwazniejsze napewno beda grac pełnym zaangazowaniem o zwyciestwo czego o ekipach z Angli czy Włoch nie mozna powiedziec.
Drugi meczyk który wpadł mi w oko do BVB. Solidny skład i wazny jest rózwniesz fakt ze Niemieckie druzyny powaznie traktuje LE.
No i na wieczór peffka z U17 Women: wygrana Japoni z Irlandia
Reasumując to raczej przestrzegam przed granie faworytów szczególnie na wyjazdach bo to nie LM i krezusi europejscy lubia takie meczyki olewac dlaczego młode Japonki ??
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|