|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
a mi sie podoba sampa 
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
a nikt nie rusza CSKA? grają z 2-ligowcem, juz jednych ruskich odprawili a teraz chyba nie dadzą rady
|
|
|
|
|
|
|
sat1 ma ponoć pokazywac leverkusen a pozniej bvb
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SEWILLA GRA W PODSTAWOWYM? nie wiem, nie znam sprawy wiem ze na pewno ATLETICO I VILLAREAL roszady w skladach. Wykluczam gre czystych 2-jek tutaj. Wejsc pewnie wejda -duza szansa ,ale nie jestem przekonany wiec nie gram. W weekend Atletico musi pobic Barcelone , Real wygra i powiekszy przewage hehe i tak do konca narkotykom powiedz STANOWCZE RACZEJ NIE Hagii ma racje, dzis nic wartosciowego w faworytach domowych znalezc nie mozna, choc pewna wloska druzyna coraz bardziej mnie przekonuje nie marwt sie to nie moja profesja, jestem raczej antynarko A co bylo ostatnio, Atletico rozbilo Barce.Niewygodny przeciwnik dla Barcy.Ale to temat na weekend a nie na teraz. ODPUSZCZAM BESIKTAS !!! w weekend maja Fenerbahce na rozkladzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi chodzilo glownie o slowa "... i tak do konca"  Atletico zawsze sprawia klopoty Barcy, pewnie tym razem bedzie to samo
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
sat1 ma ponoć pokazywac leverkusen a pozniej bvb Kiedys Sat 1 robilo jeden z najlepszych pilkarskich programow w Europie.W kazda sobote czekalo sie na RAN jak na zbawienie. Teraz nawet nie wiem czy ten program nadal istnieje
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
swieta racja Amir, to byl program!! Bramki z Bundesligi a program tral ok 1h20 minut, w niedziele rowniez ale krotszy ok. 50 minut
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ciezko dzisiaj o jakies sensowne kursy w poszczegolnych meczach , wiec zagram z innej beczki...
Salzburg - Man.City obie SN 1,65 PSV - Sampdoria obie SN 1,70 Anderlecht - Zenit obie SN 1,70 Dynamo K. - Bate obie SN 1,80
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
sat1 ma ponoć pokazywac leverkusen a pozniej bvb Kiedys Sat 1 robilo jeden z najlepszych pilkarskich programow w Europie.W kazda sobote czekalo sie na RAN jak na zbawienie. Teraz nawet nie wiem czy ten program nadal istnieje tak na sat1 beda dzisiaj 2 mecze co do RAN to byly czasy dzisiaj juz nikt sie nie interesuje meczami znajac wynik ale kilkanascie lat temu to byl hit masz racje tak jak studio s13
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Fajnie to prowadzili i czasy byly inne.Wtedy naprawde sie kochalo pilke. Ogladalem wszystko co bylo zwiazane z Bundeslia na Filmnecie , pozniej Canal+ , Sat 1 i DSF. W tej stacji tez fajnie prowadzili program Hattrick 2 Bundesliga.Brylowal Mirek Spizak w Uerdingen. Rudolf Esteban Cardoso , Ben Silmane , Peter Kozle , wtedy Bundesliga miala swoj prestiz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sat1 ma ponoć pokazywac leverkusen a pozniej bvb Kiedys Sat 1 robilo jeden z najlepszych pilkarskich programow w Europie.W kazda sobote czekalo sie na RAN jak na zbawienie. Teraz nawet nie wiem czy ten program nadal istnieje tak na sat1 beda dzisiaj 2 mecze co do RAN to byly czasy dzisiaj juz nikt sie nie interesuje meczami znajac wynik ale kilkanascie lat temu to byl hit masz racje tak jak studio s13 no i NBA w poniedziałki o 16:)
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Wiadomo , bieglo sie ze szkoly z plecakiem na plecach w zimie bo zawsze pech chcial ze zajecia konczylem o 15:30  Ale warto bylo zeby uslyszec Hej Hej tu ENBIJEJ 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi chodzilo glownie o slowa "... i tak do konca"  Atletico zawsze sprawia klopoty Barcy, pewnie tym razem bedzie to samo ja tam wierze w Real, zobaczymy czy im umiejetnosci i szczescia wystarczy aby zatriumfowac na koniec 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiadomo , bieglo sie ze szkoly z plecakiem na plecach w zimie bo zawsze pech chcial ze zajecia konczylem o 15:30  Ale warto bylo zeby uslyszec Hej Hej tu ENBIJEJ  choc do dzis mam dzwonek w komorce - z MAGAZYNU PIŁKARSKIEGO GOL: "jest Zyzio - jest Kowalczyk ,teraz teraz teraz i Gol i prosze panstwa trzecia bramka wisi w powietrzu  etc... hehhehehe
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
mi chodzilo glownie o slowa "... i tak do konca"  Atletico zawsze sprawia klopoty Barcy, pewnie tym razem bedzie to samo ja tam wierze w Real, zobaczymy czy im umiejetnosci i szczescia wystarczy aby zatriumfowac na koniec  musza sie zgrac liga zapowiada sie ciekawie w tym sezonie chociaz uwazam ze na dzien dzisiejszy jakby zagrali z soba 10 spotkan to barca-real 7-3
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Wiadomo , bieglo sie ze szkoly z plecakiem na plecach w zimie bo zawsze pech chcial ze zajecia konczylem o 15:30  Ale warto bylo zeby uslyszec Hej Hej tu ENBIJEJ  choc do dzis mam dzwonek w komorce - z MAGAZYNU PIŁKARSKIEGO GOL: "jest Zyzio - jest Kowalczyk ,teraz teraz teraz i Gol i prosze panstwa trzecia bramka wisi w powietrzu  etc... hehhehehe Marek Lesniak w meczu z Anglia dostal taki prezent trzeba zobaczyc jak daleko upadlismy dzisiaj mozemy tylko snic o meczu na takim poziomie z Anglia
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
chyba under 2.5 w L'poolu zagram  Aris DNB też głupio nie wygląda  co to jest Sevilla  Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
a mi sie podoba sampa  PSV im pokaże gdzie raki zimują 
|
|