|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co jest nie tak z jego podejściem? Ty lepiej popatrz na postawę Lecha  Trener powiedział, że w tym sezonie jeszcze ich nie stać na walkę o mistrzostwo i że musi mieć czas na poukładanie drużyny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SKĄD WIESZ ŻE DYNAMO GRA REZERWAMI?? main coach of Dinamo K valery gazaev said that has big troubles before game with BATE. http://sport.segodnya.ua/football/821304.htmlAccording this info, Kiev will play with many reserves. Because 7 regulars is out, include capitan and best striker A Shevchenko, who will not play. Kadurri , Eremenko, Zozulija , Popov, Danilo, Bertolio also will not play w BATE nie zagra ich czolowy snajper tez, kurs na Dynamo rosnie sporo, ludzie widza value w BATE.Ja tego nie gram............
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
a co jest nie tak z jego podejściem? Ty lepiej popatrz na postawę Lecha  Trener powiedział, że w tym sezonie jeszcze ich nie stać na walkę o mistrzostwo i że musi mieć czas na poukładanie drużyny. jest po prostu realistą, Juve ma chyba z 8 nowych zawodników, z czego 6 w podstawowym składzie, więc ja nie dziwię się jego wypowiedzi  mistrza w tym sezonie nie zdobędą, ale TOP5 będzie! no i wygrają dziś oczywiście z Lechem, który nic nie gra jak na razie!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co jest nie tak z jego podejściem? Ty lepiej popatrz na postawę Lecha  Trener powiedział, że w tym sezonie jeszcze ich nie stać na walkę o mistrzostwo i że musi mieć czas na poukładanie drużyny. http://www.sportowefakty.pl/pilka-n...-neri-nie-wierzy-w-scudetto-rozzalony-m/ja rozumiem gdyby to powiedział trener Palermo, Napoli czy Lazio, ale każda drużyna z Wielkiej Czwórki zawsze MUSI mieć aspiracje mistrzowskie, zresztą zarząd ZAWSZE ma :D, ale jak trener ustanawia taki cel to ... 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
SEWILLA GRA W PODSTAWOWYM?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no wczoraj zapraszali do "telewizyjnej czworki" jak byly skroty z LM wiec pewnie na tv4 jest mecz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żeby nie było znowu offtopu, na 19:00:
Loussane-CSKA over 2,5 Salzburg-MC over 1,5 Aris-At M. over 1,5
@3,8 - delikatnie za 4/10
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
wydaje mi się że lepiej, mówić zachowawczo i później się mile zaskoczyć, niż jak ma powiedzieć że zdobędzie mistrza (w co i ja nie wierze, jako osoba która zawsze kibicowała Juve), a później się rozczarować! zbyt wielu nowych zawodników przyszło, żeby to od razu zaskoczyło, plus dodatkowo dochodzi zmiana taktyki!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co jest nie tak z jego podejściem? Ty lepiej popatrz na postawę Lecha  Trener powiedział, że w tym sezonie jeszcze ich nie stać na walkę o mistrzostwo i że musi mieć czas na poukładanie drużyny. http://www.sportowefakty.pl/pilka-n...-neri-nie-wierzy-w-scudetto-rozzalony-m/ja rozumiem gdyby to powiedział trener Palermo, Napoli czy Lazio, ale każda drużyna z Wielkiej Czwórki zawsze MUSI mieć aspiracje mistrzowskie, zresztą zarząd ZAWSZE ma :D, ale jak trener ustanawia taki cel to ...  a co ma powiedziec? zobacz jak skład wygląda w porównaniu do Interu czy Milanu. Zarząd akurat sie zmienił i Agnelli wie co robi. Brakuje spektakularnych transferów ale przynajmniej teraz jest troche Włochów w składzie a nie to co sezon temu ( co wyszło wszyscy widzieli). W styczniu najprawdopodobniej przyjdzie Cassano, sciagna jakiegos konkretnego playmakera w lecie i powinni jechac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja nie mówię o hurraoptymiźmie, ale stawianie się już na początku sezonu na przegranej pozycji to stanowcza przesadzona asekuracja. Nawet jak oczekiwania w sytuacji przebudowy Juve nie mogą być uzasadnione, to nie mówi się oficjalnie na samym początku, że "nie wygramy" - to jest po prostu demobilizujące dla ambitnych piłkarzy. Tylko pytanie ilu takich ma Juve?  Oczywiście powyżej IMHO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oraz na Polsat Futbol i Polsat Sport HD
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SEWILLA GRA W PODSTAWOWYM? nie wiem, nie znam sprawy wiem ze na pewno ATLETICO I VILLAREAL roszady w skladach. Wykluczam gre czystych 2-jek tutaj. Wejsc pewnie wejda -duza szansa ,ale nie jestem przekonany wiec nie gram. W weekend Atletico musi pobic Barcelone , Real wygra i powiekszy przewage hehe i tak do konca:D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SKĄD WIESZ ŻE DYNAMO GRA REZERWAMI?? main coach of Dinamo K valery gazaev said that has big troubles before game with BATE. http://sport.segodnya.ua/football/821304.htmlAccording this info, Kiev will play with many reserves. Because 7 regulars is out, include capitan and best striker A Shevchenko, who will not play. Kadurri , Eremenko, Zozulija , Popov, Danilo, Bertolio also will not play w BATE nie zagra ich czolowy snajper tez, kurs na Dynamo rosnie sporo, ludzie widza value w BATE.Ja tego nie gram............ i jeszcze dodam ze kurs poszedl w gore z 1.36 na 1.61 na Kijow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja nie mówię o hurraoptymiźmie, ale stawianie się już na początku sezonu na przegranej pozycji to stanowcza przesadzona asekuracja. Nawet jak oczekiwania w sytuacji przebudowy Juve nie mogą być uzasadnione, to nie mówi się oficjalnie na samym początku, że "nie wygramy" - to jest po prostu demobilizujące dla ambitnych piłkarzy. Tylko pytanie ilu takich ma Juve?  Oczywiście powyżej IMHO wreszcie ktos madrze gada. zero wartosci w tym kursie na Juve - zanizone kursy na faworytow jak cholera dlatego bede szukal azjanow na gosci. Torpedo ZIL polecam z ruskiej niskiej - 1.7 w expie jeszcze - spore value patrzac na to jak azja zamknieta zrzuca kurs do ponizej 1.5 ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SEWILLA GRA W PODSTAWOWYM? nie wiem, nie znam sprawy wiem ze na pewno ATLETICO I VILLAREAL roszady w skladach. Wykluczam gre czystych 2-jek tutaj. Wejsc pewnie wejda -duza szansa ,ale nie jestem przekonany wiec nie gram. W weekend Atletico musi pobic Barcelone , Real wygra i powiekszy przewage hehe i tak do konca narkotykom powiedz STANOWCZE RACZEJ NIE Hagii ma racje, dzis nic wartosciowego w faworytach domowych znalezc nie mozna, choc pewna wloska druzyna coraz bardziej mnie przekonuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też myśle o Napoli 
|
|