Panowie o co chodzi z hymnem ? bez głosu oglądam, ktoś słów zapomniał ?
naprawde masz czego zalowac to bylo najlepsze z tej gali. Wszyscy brechtaja z tego do tej pory o Pudzianie juz zapomnieli
Jeśli kolo zajmuje się tym zawodowo, to raczej będzie musiał zmienić profesję Po takim numerze powinien co najwyżej śpiewać na dancingach albo innych "chamskich festynach". To nie jest jakiś tam "wypadek przy pracy", tylko spier.dolenie hymnu państwowego.
Panowie o co chodzi z hymnem ? bez głosu oglądam, ktoś słów zapomniał ?
naprawde masz czego zalowac to bylo najlepsze z tej gali. Wszyscy brechtaja z tego do tej pory o Pudzianie juz zapomnieli
Jeśli kolo zajmuje się tym zawodowo, to raczej będzie musiał zmienić profesję Po takim numerze powinien co najwyżej śpiewać na dancingach albo innych "chamskich festynach". To nie jest jakiś tam "wypadek przy pracy", tylko spier.dolenie hymnu państwowego.
Mario i tak się wyrobił. Już nie mówi,że chce zostać "Mistrzem Świata" , tylko "nie wiem jak daleko zajdę". Spodziewałem się czegoś więcej po Pudzianie. Zdawałem sobie sprawę,że jest słaby, ale nie wiedziałem,że aż tak słaby. Czekam na walkę z Nastulą, która mam nadzieję, będzie ostatnią walką Pudziana w MMA i ostatnim pojedynkiem w wielkiej historii Pucharu Polstu.