|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krążą plotki że Emil do Torunia .
Ale krążą również że Cieślak do Torunia... w to nigdy nie uwierzę
i mam nadzieję że tak się nie stanie
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Nie chce Walaska. jemu by pasowała Czewa. Ale w pewnym momencie swojej kariery mial ofertę z Rzeszowa To wiem, ze mial stad oferte 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mozna gdzies w necie zassac ten mecz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
miejsce pizdeczek jest w I lidze i tak tez sie stało 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polonia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mala ciekawostka bo pewnie nikt nie bedzie o tym pisal, na koniec 14 biegu Bridger rzucil kaskiem w Gizatulina, za rzekomo niebezpieczna jazde i spowodowanie jego upadku, Giza chcial mu naj.bac ale go powstrzymali 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
i mam nadzieję że tak się nie stanie Toruń ? z czym do ludu ? po tym sezonie koniec żużla w Toruniu, Karkosik nie da pieniążków, kibiców z 5000 i zacznie się marazm a nie jakieś bajeczne transfery 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
i mam nadzieję że tak się nie stanie Toruń ? z czym do ludu ? po tym sezonie koniec żużla w Toruniu, Karkosik nie da pieniążków, kibiców z 5000 i zacznie się marazm a nie jakieś bajeczne transfery  Ale wieje zielonogórksim zadufaniem i brakiem POKORY. Dlatego wiecej POKORY w tej waszej ZG bo 40 u siebie to bariera nie do przekroczenia dla tych dla których cała Polska ma mieć SZACUN
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
i mam nadzieję że tak się nie stanie Toruń ? z czym do ludu ? po tym sezonie koniec żużla w Toruniu, Karkosik nie da pieniążków, kibiców z 5000 i zacznie się marazm a nie jakieś bajeczne transfery  Ale wieje zielonogórksim zadufaniem i brakiem POKORY. Dlatego wiecej POKORY w tej waszej ZG bo 40 u siebie to bariera nie do przekroczenia dla tych dla których cała Polska ma mieć SZACUN  dawaj dawaj napinaj 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Innej odpowiedzi sie nie spodziwałem. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Innej odpowiedzi sie nie spodziwałem.  jak tam na wakacjach ? 
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
grajus 3 miejsce wasze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Innej odpowiedzi sie nie spodziwałem.  jak tam na wakacjach ?  rok szkolny się zaczął więc frustracja większa 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Innej odpowiedzi sie nie spodziwałem.  jak tam na wakacjach ?  rok szkolny się zaczął więc frustracja większa  A my swoje 
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Na moje oko to Walasek pasowałby idealnie do Włókniarza, na tym torze czuje się bardzo dobrze co w tym roku pokazywał za każdym razem pojawiając się tam. Emil hmm? Marta mówi że potrzebują bardzo dobrego juniora i zawodnika z GP Top 3, może jej chodziło o Top 3 z tamtego roku bo Jarek i TOmek nie do ruszenia są a Jason wątpie by wybrał podkarpacie  Także Emil w Rzeszowie ? Czemu nie  A AJ to może faktycznie Tarnów  Kto wie ? A jak widzicie mecz w Gdańsku? Gniezno wygra pewnie bo chyba u gospodarzy tego meczu się nie przelewa co widać po ostatnich wynikach i składzie chociażby w ostatnich 2 spotkaniach. Ale w barażach i tak plecy z medalikami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Emil do Torunia, Andersen i Ward out z Torunia Walasek do Czewy lub Rzeszowa AJ zawalil wczoraj ale go lubie, wiec jak chce to moze zostac  Lindback out z Polonii jak ja lubie spekulowac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na moje oko to Walasek pasowałby idealnie do Włókniarza, na tym torze czuje się bardzo dobrze co w tym roku pokazywał za każdym razem pojawiając się tam. Emil hmm? Marta mówi że potrzebują bardzo dobrego juniora i zawodnika z GP Top 3, może jej chodziło o Top 3 z tamtego roku bo Jarek i TOmek nie do ruszenia są a Jason wątpie by wybrał podkarpacie  Także Emil w Rzeszowie ? Czemu nie  A AJ to może faktycznie Tarnów  Kto wie ? A jak widzicie mecz w Gdańsku? Gniezno wygra pewnie bo chyba u gospodarzy tego meczu się nie przelewa co widać po ostatnich wynikach i składzie chociażby w ostatnich 2 spotkaniach. Ale w barażach i tak plecy z medalikami. to że się nie przelewa to nie znaczy że nie będzie mobilizacji  na wygraną gniezna bym nie liczył  powinno być wyrównane spotkanie i wykorzystanie szansy na baraże, bo to jest możliwość pokazania się sponsorom, Rafineria zeszły rok zamknęła bilansem +900mln zł, a do tego PGE mocno chce się pokazać i przejąć Energę a oni lubią promować się przez sport(np wykupienie nazwy stadionu na euro2012, PGE arena) więc będzie kogo wydoić więc Polny nie może oddać tych baraży za darmo 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
A ja wierze w cuda i mam nadzieje, ze Marta razem z zawodnikami postanowi osmieszyc Polnego i podlozy sie Lotyszom u siebie  To bylby idealny policzek za sytuacje z GKSZ [pomijam fakt, ze Ziolkowski dal dupy po pierwotnym odwolaniu meczu] 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|