W meczu Concordia - GKS izi 2. Concordia dołuje w III lidze (okręg łódzko-mazowiecki). Sporo wychowanków GKSu gra w tym jednym z najstarszych klubów piłkarskich w Polsce (rok założenia 1909). Kadra opiera się na zawodnikach w Zdecydowanej większości poniżej 24 lat. Dodatkowo mecz rozgrywany jest w Radomsku, więc dla Concordii brak atutu własnego boiska. Na trybunach będzie garstka Widzewiaków z okolic i trochę z Piotrkowa, reszta to kibice Dumy Górniczego Miasta. Wiadomo, Bartoszek wystawi rezerwy, ale myślę, że tacy zawodnicy jak Fonfara, Marciniak, White, Kuświk czy Nowak gwarantują zwycięstwo z zespołem, który ostatnio przegrał z jakimś Karczewem 0-3. Tym bardziej, że dość już w Bełchatowie odpadania w 1/16 PP, czas powalczyć o więcej. Liczyłem na kursy w granicy ~ 1,25, a tu miła niespodzianka, pewnie zlecą, ale ja już biorę to teraz, choć oferta na początek uboga. Chcę dołożyć do GKSu Wisłę i Lecha, kadry wyrównane i szerokie, nie powinno być blamażu. Polonia W ? Tu mam wątpliwości.
Lech zagra bankowo rezerwa, ale ma lawke tak mocna, ze z 3-0 powinien zrobic
sasiadka nie moze sobie pozwolic na luzackie podejscie patrzac na ligowe wyniki, PP moze sie okazac zbawieniem jesli chodzi o jakies pucharowe aspiracje
Huehue No ale w sumie im się nie dziwie, Piotrków bardzo poszedł w stronę ŁKSu od paru lat, dla Concordii i całego Widzewa z Piotrkowa taki mecz to mega szansa.
"My będziemy, a Wy?"
craax a co o Polonii Warszawa myślisz?, Znicz raczej pewnie kroczy w kierunku I Ligi, u siebie same zwycięstwa, w Polonii ostatnio jak zawsze sporo zamieszania.
Ja mając w pamięci wyczyny Janasa w PP w Stalowej z GKSem, gdzie dostaliśmy baty 0-2 chyba odpuszczę sobie to wydarzenie z jego udziałem. Rok później Stalowa wyeliminowała chyba Lecha , a w tym roku Stalówkę pykła Concordia
Strach się bać
Jakby potem ktoś raczył napisać o jakimkolwiek meczu coś ciekawego byłbym wdzięczny
no to pod tym McDonaldem o podanej godzinie moze byc ciekawie, choc tak podajac godz i termin zbiorki daja sie na posmiewisko, oczywista sprawa, ze policja od razu sie tam zjawi
Polonia bedzie zmobilizowana, Wojciechowski na pewno pucharu nie odpusci, Znicz ma inne problemy na glowie a zapewne nie licza na mega profity z udzialu w pucharze i beda woleli unikac zbyt duzej ilosci meczy i wyjazdow swojej druzyny, powinno byc spokojnie z dwubramkowe zwyciestwo