|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli zas chodzi o jutrzejsze mecze to ja zagram singla na Bayern z Hoffe, kurs 2.00 do tego poleci pewnie jakiś dubelek no i tradycyjnie taśma 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
dżizas, co Ty grasz, Robben1987?  Zresztą, ja, jako poganin, też powinienem pobrać "Czarownice"  Liga Kostarykańska  a co mi tam  Gospodarze kontynuuja serie 6zwycięstw z rzedu, czas na jakąs wpadkę  Niby bezposrednie konfrontacje obydwu jedensastek na korzysc LD Alajuelense, no ale, kto nie próbuje ten nie ma  Jako singiel poszło? Zresztą, nieważne... Powodzenia  Mój "biedny" Ladbrokes nie ma kostarykańskiej ligi , więc nawet nie mogę przyjrzeć się kursom...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
APOLLYON, tak tak poszło jako singiel  zobaczymy rano  Tak wogóle to dobrze ze po wczorajszym dniu zleciłem wypłate z BAH, bo znajac zycie to przegrałbym wsio  tak jak to było ostatnim razem  PS: Małe pytanko, ile idzie wypłata z BAH na konto ??? Bo w sumie wypłacałem pieniadze no ale to było dosc dawno  Dodam iż wypłate zleciłem dzisiaj rano około godziny 8.00 a póki co na koncie bankowym nie mam 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
APOLLYON, tak tak poszło jako singiel  zobaczymy rano  Tak wogóle to dobrze ze po wczorajszym dniu zleciłem wypłate z BAH, bo znajac zycie to przegrałbym wsio  tak jak to było ostatnim razem  PS: Małe pytanko, ile idzie wypłata z BAH na konto ??? Bo w sumie wypłacałem pieniadze no ale to było dosc dawno  Dodam iż wypłate zleciłem dzisiaj rano około godziny 8.00 a póki co na koncie bankowym nie mam  2 max 3 dni 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
APOLLYON, tak tak poszło jako singiel  zobaczymy rano  Tak wogóle to dobrze ze po wczorajszym dniu zleciłem wypłate z BAH, bo znajac zycie to przegrałbym wsio  tak jak to było ostatnim razem  PS: Małe pytanko, ile idzie wypłata z BAH na konto ??? Bo w sumie wypłacałem pieniadze no ale to było dosc dawno  Dodam iż wypłate zleciłem dzisiaj rano około godziny 8.00 a póki co na koncie bankowym nie mam  2 max 3 dni  Dzieki wielkie kolego 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
APOLLYON, tak tak poszło jako singiel  zobaczymy rano  Tak wogóle to dobrze ze po wczorajszym dniu zleciłem wypłate z BAH, bo znajac zycie to przegrałbym wsio  tak jak to było ostatnim razem  PS: Małe pytanko, ile idzie wypłata z BAH na konto ??? Bo w sumie wypłacałem pieniadze no ale to było dosc dawno  Dodam iż wypłate zleciłem dzisiaj rano około godziny 8.00 a póki co na koncie bankowym nie mam  Ja nie wiem, bo nie mam u nich konta. Buki różnią się gibkością w przesyle kaski. Na ten Przykład, Ladbrokes, przesłał mi raz w ciągu 1,5 dnia, innym razem dopiero po 4 dniach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam wszystkich ,podaję podobno pewny skład Lecha na dziś .
Kadra Lecha Poznań na mecz z GKS-em Tychy w PP: Bramkarze: Jasmin Burić, Krzysztof Kotorowski, Gerard Bieszczad Obrońcy: Marcin Kikut, Bartosz Bosacki, Manuel Arboleda, Ivan Djurdjević, Marcin Kamiński, Luis Henriquez Pomocnicy: Dimitrije Injac, Kamil Drygas, Jan Zapotoka, Jacek Kiełb, Jakub Wilk, Semir Stilić, Sergei Krivets Napastnicy: Artjoms Rudnevs, Artur Wichniarek, Joel Tshibamba
brak tylko lekko kontuzjowanego Wojtkowiaka i pauzujących za czerwone kartki z zeszłego sezonu w PP Gancarczyka i Peszki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Puchar Polski to są dwa mecze czy jeden ?
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Czarownice dzielnie walczyły, ale nie dały rady. Prowadziły nawet 1-0 do przerwy, ale ostatecznie poległy 2-3.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Puchar Polski to są dwa mecze czy jeden ? 1
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Puchar Polski to są dwa mecze czy jeden ? 1 To Śląsk awans, Wisła awans, Lech awans za 500
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
Dzisiaj Real ze sporym handicapem a także Arsenal over 
|
|