|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Polacy sie uniosa honorem i wygraja, trafiajac na Bulgarie i Kube. A Serbowie cwanie sobie przegraja i awansuja do grupy z Brayzlia i smiesznym Meksykiem.
Tak to czuje mimo, ze sportowo stawialbym na Serbow. Chociaz nie, odpuscilbym.
Sugestie jakies jeszcze? Bo kursy leca na Polske.. z tych nowych łączonych grup , jeden zespół przechodzi dalej do półfinału ? Jeszcze nie polfinaly... III faza grupowa 2 Zespoly Awansuja z 3 Fazy Grupowej ? Trochę mało czytelne, ale wiarygodne http://www.fivb.ch/EN/Volleyball/Competitions/WorldChampionships/2010/Men/Formula.asp
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Musieliby Serbowie przegrac tak zeby zrobic -30 punktow. Wierzysz w to? Bo ja nie. Raczej watpie, nie niczego nie wykluczam. Bo trafic na sciezke Wlochow to niezly handicap. Ps. Egipt 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nitk nie bierze pod uwage przegranej Brazylii? mi sie widzi zdecydowana grupa smierci Polska, Bulgaria i Brazylia medalisci poprzednich mistrzostw 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze jedno lamerskie pytanie a wyniki z obecnej fazy i kolejnej nie są zaliczane przy przechodzeniu dalej ? dzięki
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie, reasumując - ten system to pierdolona kpina.
Jeszcze nie było tak, żeby porażka dawała takie profity - uniknięcie Brazylii w dalszej fazie turnieju i bezpieczny awans do niej dzięki obecności Meksyku.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
jeszcze jedno lamerskie pytanie a wyniki z obecnej fazy i kolejnej nie są zaliczane przy przechodzeniu dalej ? dzięki chyba nie, bo w tym roku się nie łączą z tych samych grup. Iran potrzebuje +4 z Włochami, by awansować.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Panowie myślicie, że był wał z tym Egipt - Japonia czy ja schizę mam ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie myślicie, że był wał z tym Egipt - Japonia czy ja schizę mam ?  na pewno nie było, egipt potrzebal dwóch setów, ugral je na poczatku a potem "pechowo" przegral  a Icek siedzi juz i kapuche liczy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze jedno lamerskie pytanie a wyniki z obecnej fazy i kolejnej nie są zaliczane przy przechodzeniu dalej ? dzięki Nie sa. Oficjalnie juz mozna powiedziec, ze 1 kombinowany wałek juz poszedl. Egipt podarowal awans Japonii, odprawiajac Iran (bo musieliby ograc Wlochow..) I wcale tego nie pisze dlatego, ze typowalem Egipt (bo moje handi pkt juz zaksiegowalem jako przegrana dawno). Panowie, reasumując - ten system to pierdolona kpina. Wszyscy to mowia od dawna i co z tego? Dalej bedzie jak bylo.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
No nie wiem, ja się z tym systemem spotykam pierwszy raz. W kobiecych mistrzostwach będzie tak jak było w poprzednich latach (również u mężczyzn), czyli jednak troszkę normalniej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Egipt male pkt -11 Japonia -13 Buahah, dobrze wyliczone 
|
|