Ja mam w zwyczaju nie wklejac nigdy swoich kuponow i tego sie trzymam. Mam swoje powody, kto nie wierzy jak gralem jego sprawa, ale nie jestesmy na forum od wczoraj
Originally Posted by Boubson
skoro tak to pozwole sobie Cie przebic
Originally Posted by Boubson
nie moge sie zgodzic ze Ruskie beda chcieli isc na Brazylie w grupie juz teraz by im udowodnic ze sa lepsi... bo ponadto w tej grupie bedzie jeszcze Kuba a to juz istna loteria, kto wyjdzie... 3 rowne zespoly, jeden zawalony mecz i trzeba sie pakowac... nie wierze by ryzykowali...
zenekk jak juz grac na Hiszpanow to isc na calosc... bo albo wygraja albo oddadza ten mecz na bezczela - czyli wygraja pierwszego seta a pozniej odpuszcza i sie skonczy 1-3,2-3... wiadomo, to jest Rosja, ich nie zadowoli kurs wyjsciowy okolo 4,0 .. a kurs na 1 set Rosja/pozniej win Hiszpania jest 8,50 i taki zapewne bedzie tez na live po 1-ym wygranym przez Rosje secie... wiec ja nie czekajac na live, juz teraz zaproponuje cos takiego
zarobilismy i fajnie... czas browarka zaraz nadejdzie ale trzeba sie skoncentrowac i zapodac peffke na jutro... Egipt win z Hiszpania - Egipt ma -19 w pkt, Hiszpanie na tyle beda kontrolowac mecz by ... zajac 2 miejsce w grupie
Gralem na liver teraz ze w meczu Arminie zostanie under 2,5 bo bylo 2:0 i zagralem under po kursie 2.0 i jak juz zostala ostatnia sekunda do akceptacji, zaklad zawiesili i Arminia strzela gola i jest 2:1 takze over, a wczesniej gralem w tym meczu over takze chcialem skontrowac, ale to i tak inny dzial sorry
agr1 na live przeczekalem najlepszy moment... dalem dopiero przy 7-7 w 4-ym secie po kursie @8,00... a wiem ze chodzilo wyzej... rzecz w tym ze dopiero wtedy bylem pewien przekretu bo Ruskie ruszyly od 6-3 by zaraz przewage rozdac...