|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak USA wygra to nikt o @craxie nie wspomni, ale jak nie wejdzie to zawsze ktoś wypomni  Uroki mecz.pl  Mozna byc pyszalkiem takim jak Amir Khan [czy jak to sie pisze], ale jednak tacy ludzie sa z gory skazani na "potepienie". Takie jest moje zdanie. Nigdzie nie napisalem wczesniej, ze USA nie wygra, ale zachecanie do grania na USA jak im szlo i znikniecie jak im przestalo isc - nie wypada tak robic. To jest QC, nikt nikogo do niczego nie zmuszą. Widocznie grubo wszedł w USA i emocje wzięły górę  Nie wyszło, trudno. Nie ma co jeszcze dobijać kolegi 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Jimmy wyczyść pw 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Ja tam się cieszę, że Włosi wygrali, bo to mój "zastępczy" majster. Wolę jednak Serbów, tym bardziej, że to Słowianie i mieliśmy też ta samą melodię na początku hymnów (ich stary). Srbija!!!!!  \ Dobranoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jimmy wyczyść pw  done 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
=To jest QC, nikt nikogo do niczego nie zmuszą. Widocznie grubo wszedł w USA i emocje wzięły górę  Nie wyszło, trudno. Nie ma co jeszcze dobijać kolegi  Ja nikogo nie dobijam, nie zalezy mi na takim czyms, ale nie lubie jak ktos pisze w taki sposob  Albo trzeba panowac nad emocjami albo jeszcze przed meczem wylaczac quasi. @Jimmy moze tak, moze nie - nie wiem, ja to ocenilem z tej perspektywy jak to wygladalo tutaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swoją drogą ładnie dałem się zrobić Amerykańcom  Przed meczem grubo wszedłem w Italię (co zresztą pisałem na QC)... Po pierwszym secie oczywiście kombinację, że bet do dupy i trzeba i odrabiać. I co? Wyszło, że Italia izi i ledwo na 2j na plus zamiast konkretnej kasy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Geniusz Andrea Anastasiego znów jest wszechobecny. Amerykanie z ballem podejrzewam nie daliby szans włochom. Mieli na wyciągnięcie dłoni spotkanie i przegrali... przy 2:0 raczej włosi nie daliby rady. Libero włoski dosyć słaby , jednak corsano był o niebo lepszy. Sztuką nie jest wygrac kiedy idzie , sztuką jest wygrac kiedy nie idzie. Polacy powinni się uczyć .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak jutro widzita szanse niemiaszkow?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak jutro widzita szanse niemiaszkow? Bez przesady , nie mają w ogóle szans . Brazylia ich wypunktuje. Rosja - argentyna nie do ruszania ... Ciekawie będzie w meczu Bułgaria - Cuba , dobre kursy. Stawiałbym lekko na Bułgarów , Kazijski i Nikolov niezłe armaty , chociaz kubańczycy to małpy , mogą jutro namieszać. Francja - Włochy , kurs pewnie w okolicy 1.15 a francuzi chyba jeszcze walczą o awans >>??
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
cuba brasil italia raczej gladko zastanawiam sie nad zagraniem argentyny z rosja, moze odpuszcza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
orientuje sie ktos gdzie znajde zestawienie kursów na mlb chodzi mi o znalezienie najwyzszego współczynnika w internecie
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
jak jutro widzita szanse niemiaszkow? Bez przesady , nie mają w ogóle szans . Brazylia ich wypunktuje. Rosja - argentyna nie do ruszania ... Ciekawie będzie w meczu Bułgaria - Cuba , dobre kursy. Stawiałbym lekko na Bułgarów , Kazijski i Nikolov niezłe armaty , chociaz kubańczycy to małpy , mogą jutro namieszać. Francja - Włochy , kurs pewnie w okolicy 1.15 a francuzi chyba jeszcze walczą o awans >>?? Francuzi bez szans  Musieliby wygrac z Wlochami, tyle ile wygralo z nimi USA  Jak wygra Francja to awansuje USA  Wlosi musza wygrac. I wygraja. Brazylia tez musi i tez wygrac, ale zalezy od kursow czy bedzie warto sie w to bawic. Bulgaria z Kuba...tu cos mi sie wydaje, ze gora moze byc paradoksalnie Kuba. Over mi tu sie widzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sa juz kursy na cuba- bul?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
orientuje sie ktos gdzie znajde zestawienie kursów na mlb chodzi mi o znalezienie najwyzszego współczynnika w internecie oddsportal?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sa juz kursy na cuba- bul? bwin 1.55-2.3
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sa juz kursy na cuba- bul? Na oko jakieś 1,40-1,50 na Kubę powinno być. Przed początkiem III fazy Milenium dało @1,90 na Kubę na wygranie grupy, więc by wychodziło na decydujący pojedynek w tych granicach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
orientuje sie ktos gdzie znajde zestawienie kursów na mlb chodzi mi o znalezienie najwyzszego współczynnika w internecie oddsportal? thx 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
argentyna @ 4 wydaje sie byc warta rozwagi, kacapom juz moze sie nie chciec
|
|