Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 26 z 28 1 2 24 25 26 27 28
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Dobra zaryzykuje czerwony do plusa, a tak w ciemno to bym stawiał że czarny to plus wink

Bonus: Unibet
old hand
old hand
Mam taki maly problem. Chce zakupic Internet do laptopa ale bede musial takze zakupic kablowke pod Tv i teraz jest pytanie: Co sie bardziej oplaca..kupic kablowke wraz z Internetem np. z UPC czy kupic tylko od nich kablowke a Internet wykupic od np. Plusa itp. ? Co sie bardziej oplaca i jak lepiej wyjsc na tym ?? Pytam tu bo mzoe sa jacys zorientowani w tym temacie wink ?

veteran
veteran
co to za muzyka w tle ?? jak ją znaleźć, ale bomba.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Nie ma na necie soundtracku z tego filmu?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by SZULC
Mam taki maly problem. Chce zakupic Internet do laptopa ale bede musial takze zakupic kablowke pod Tv i teraz jest pytanie: Co sie bardziej oplaca..kupic kablowke wraz z Internetem np. z UPC czy kupic tylko od nich kablowke a Internet wykupic od np. Plusa itp. ? Co sie bardziej oplaca i jak lepiej wyjsc na tym ?? Pytam tu bo mzoe sa jacys zorientowani w tym temacie wink ?

jestem zaskoczony Twoim dylematem tongue co do tv to sie nie wypowiem, ale jak mialbym mozliwosc to bralbym neta tylko po kablu!! zadnego plusa czy innego badziewia, slaba predkosc, ograniczenia transferu itp

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Dokladnie, zadnego playa, orange, plusa czy innego gowna, bo bedziesz przeklinal dzien, w ktorym podpisales umowe.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
gdzie zjad e temat o alkoholach. A dokładnie gdzie znajdę wodke marki DOPPEL KORN 0.7L

kurde łykłem ojcu znaczy jeszcze nie całą ale muszę wstawić tam nową.

Machnełem chyba 8 wark i póżniej mnie pokusił barek ojca co jest nie wybaczalne. Musz ę szybko wstawić nowa.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Sphinx
Wie ktoś który kabel/zacisk (czerwony i czarny) z prostownika podłączyć do plusa a który do minusa w akumulatorze w celu naładowania go? Bo zapomniałem, tyle że wiem że plus do plus a minus do minusa, a googlując trudno o dziwo rozwiązać problem, by być pewnym.

czerwony - gorący - plus

czarny minus

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by MATTAT
gdzie zjad e temat o alkoholach. A dokładnie gdzie znajdę wodke marki DOPPEL KORN 0.7L

kurde łykłem ojcu znaczy jeszcze nie całą ale muszę wstawić tam nową.

Machnełem chyba 8 wark i póżniej mnie pokusił barek ojca co jest nie wybaczalne. Musz ę szybko wstawić nowa.

takie trunki tylko na rynku, bazarze, mecie

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
A propos playa..

19 wrzesnia skonczyla mi sie umowa na internet, po 20 wyslalem im pismo, ze rezygnuje z uslug (bez tego ponoc przedluza sie na czas nieokreslony - samo to juz jest niezlym numerem). Kilka dni pozniej dostalem fakture na kwote wyzsza niz zwykle- umowe raz przedluzalem (rok temu) i 'w promocji' dostalem wiekszy limit za ta sama cene- czyli po prostu promocja sie skonczyla.
Uznalem, ze po prostu za pozno wyslalem formularz i musze zaplacic za kolejny okres rozliczeniowy.
Zadzwonilem wiec dzisiaj do obslugi klienta zeby sie upewnic czy dobrze rozumuje. Pani powiedziala mi, ze dostane pismo, ktore od razu mi przeczytala. Wiekszosc stanowia oferty przedluzenia umowy, promocje i tym podobne bzdury. Na konicu jest napisane, ze jezeli nie zdecyduje sie na przedluzenie umowa zostanie rozwiazana 20 LISTOPADA - czyli bede musial zaplacic za jeszcze jeden miesiac shocked Na pytanie dlaczego tak jest skoro chce rozwiazac umowe juz teraz pani odpowiedziala, ze to nie ona to rozstrzyga..

To powszechna praktyka? Chyba nie sa tak bezczelni i nie robia tego bezprawnie? Da sie cos zrobic zeby nie placic- modem lezy na polce od miesiaca- i nie usmiecha mi sie placenie za cos z czego nie mam zamiaru korzystac.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Moim zdaniem powinieneś napisać to pismo o zerwaniu umowy ok miesiąc przed 19 września. 20 to już za późno. Przynajmniej ja bym tak zrobił.

Olimpijczyk
Olimpijczyk
Wie ktos czy kurierzy DPD rozwoza paczki rowniez w soboty?

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Dowoza ale zapewne za jakas dodatkowa oplata. Mam doczyeniania z dpd co jakis czas i wiem, ze na swistku jest opcja dowozu w soboty (a moze nawet i w niedziele)

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by termii
Wie ktos czy kurierzy DPD rozwoza paczki rowniez w soboty?
maja dyzury i rozwoza, warunek nadawca musial doplacic za opcje dostawy w sobote

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Originally Posted by lamps

old hand
old hand
caly soundtrack z bandyty miazdzy, sam film tez godny polecenia

veteran
veteran
Originally Posted by xqwzts
Originally Posted by lamps

Wielkie dzięki smile

old hand
old hand
Co oznacza przy telewizorach nazwa VESA ?? Porownuje 2 telewizory i roznia sie wlasnei nazwa VESA. Jeden ma 200 x 200 mm a drugi ma 400 x 400 mm. O co z tym chodzi ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mat2000
A propos playa..

19 wrzesnia skonczyla mi sie umowa na internet, po 20 wyslalem im pismo, ze rezygnuje z uslug (bez tego ponoc przedluza sie na czas nieokreslony - samo to juz jest niezlym numerem). Kilka dni pozniej dostalem fakture na kwote wyzsza niz zwykle- umowe raz przedluzalem (rok temu) i 'w promocji' dostalem wiekszy limit za ta sama cene- czyli po prostu promocja sie skonczyla.
Uznalem, ze po prostu za pozno wyslalem formularz i musze zaplacic za kolejny okres rozliczeniowy.
Zadzwonilem wiec dzisiaj do obslugi klienta zeby sie upewnic czy dobrze rozumuje. Pani powiedziala mi, ze dostane pismo, ktore od razu mi przeczytala. Wiekszosc stanowia oferty przedluzenia umowy, promocje i tym podobne bzdury. Na konicu jest napisane, ze jezeli nie zdecyduje sie na przedluzenie umowa zostanie rozwiazana 20 LISTOPADA - czyli bede musial zaplacic za jeszcze jeden miesiac shocked Na pytanie dlaczego tak jest skoro chce rozwiazac umowe juz teraz pani odpowiedziala, ze to nie ona to rozstrzyga..

To powszechna praktyka? Chyba nie sa tak bezczelni i nie robia tego bezprawnie? Da sie cos zrobic zeby nie placic- modem lezy na polce od miesiaca- i nie usmiecha mi sie placenie za cos z czego nie mam zamiaru korzystac.

Normalna praktyka. Zazwyczaj jest to określone w regulaminie i brzmi, że rozwiązanie umowy (na czas nieokreślony) następuje z końcem następnego okresu rozliczeniowego, po którym otrzymali wypowiedzenie. W Twoim przypadku by się zgadzało.
Ale podejrzewam, że i tak bardziej Ci się opłacało teraz rozwiązać niż w trakcie trwania promocji...

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by SZULC
Co oznacza przy telewizorach nazwa VESA ?? Porownuje 2 telewizory i roznia sie wlasnei nazwa VESA. Jeden ma 200 x 200 mm a drugi ma 400 x 400 mm. O co z tym chodzi ?

Jest to standard rozstawu otworów mocowania z tyłu panelu..

"200 x 200 mm a drugi ma 400 x 400 mm." - to właśnie rozmiary, do tego musisz dopasować uchwyty.

Każdy markowy panel na otwory właśnie w tym standardzie.

Strona 26 z 28 1 2 24 25 26 27 28

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, betowiec, Lukasz111, burbon, rafal08, Szuman, Sensei, 11kera11, poozon, aker, Akhu, kamel, forty), 2,667 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,829,949
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025