|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi odpisali maila i palą jana jak by niby nic że wypłata trwa od 3-10 dni roboczych i czasami może trwać to 10 dni, i za taką fatygę liczą sobie 10 zielonch  chyba ich pojebało będę omijał jak tylko można
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Kiedyś robili to szybciej, to fakt. Ale i tak w tej sferze nie ma zbyt dużego wyboru, mamy praktycznie NT i MB. Jeśli chodzi o operowanie w różnych walutach, przelewy... to ten drugi jest lepszy. Ale pod względem karty płatniczej NT jest #1.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kiedyś robili to szybciej, to fakt. Ale i tak w tej sferze nie ma zbyt dużego wyboru, mamy praktycznie NT i MB. Jeśli chodzi o operowanie w różnych walutach, przelewy... to ten drugi jest lepszy. Ale pod względem karty płatniczej NT jest #1. MB ma mniejsze prowizje i lepsze kursy wymian. Neteller większe limity. Nie wiem jest z częstością odmów transakcji POS i ATM, bo ostatnio siedzę na miejscu. A swoją drogą pamiętacie ten okres nagonki na MB ? Te spore ilości rzekomych włamów na konta lub blokady kont ? A teraz zupełna cisza...
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Kiedyś robili to szybciej, to fakt. Ale i tak w tej sferze nie ma zbyt dużego wyboru, mamy praktycznie NT i MB. Jeśli chodzi o operowanie w różnych walutach, przelewy... to ten drugi jest lepszy. Ale pod względem karty płatniczej NT jest #1. MB ma mniejsze prowizje i lepsze kursy wymian. Neteller większe limity. Nie wiem jest z częstością odmów transakcji POS i ATM, bo ostatnio siedzę na miejscu. A swoją drogą pamiętacie ten okres nagonki na MB ? Te spore ilości rzekomych włamów na konta lub blokady kont ? A teraz zupełna cisza... tokeny zrobił swoje
|
|
|
|
|
|
|
Tak, to był dobry ruch. Czy nadal je dają tylko dla klientów "VIP" czy już każdy może sobie go zamówić?
Ma ktoś u nich konto "multi-walutowe"?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nie wiem co rozumiesz przez konto "multi-walutowe", ale mając VIP-a można założyć drugie konto w innej walucie. Jeżeli chodzi o przelewy między tymi kontami to nie ma żadnych udogodnień, przewalutowanie jest na takim samym poziomie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tokeny tokenami, ale czyżby ludzie tak nagle przestali przesylac sobie kasę, żeby wpłacac do buków ?
To mi na jakąś ściemę wyglądało, blokowanie kont przynajmniej.
|
|
|
|
|
|
|
Ok, czyli takie ciche zezwolenie na posiadanie więcej niż jedno konto u nich.
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
nie ciche,
jezeli jestes klientem vip, i robisz odpowiednie obroty mozna miec kilka kont w roznych walutach
ja mam np dwa i zero problemow
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kartę do drugiego konta w innej walucie też dają ?
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Kartę do drugiego konta w innej walucie też dają ? oczywiscie
|
|
|
|
|
|
|
By mieć konto VIP trzeba 5,000 Euro do buków wpłacić w ciągu 1 miesiąca czy są tam comiesięczne wymogi utrzymania tego statusu?
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
By mieć konto VIP trzeba 5,000 Euro do buków wpłacić w ciągu 1 miesiąca czy są tam comiesięczne wymogi utrzymania tego statusu? obrót na koncie 5 tys euro, co miesiac trzeba to wyrabiac tez, ale generlanie bardzo spokojnie i na luzie podchodza do tej kwestii i nie ma zadnych cisnien z ich strony. Wazne aby byl ruch 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest tam jakiś działający numer bo dzwonie pod ten ze strony i mi nawija jakiś robot żebym kontaktował się drogą mailową
|
|
|
|
|
|
|
Może chodziło o godziny pracy, bo oni chyba w Kanadzie mają biuro z supportem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gadali ze mną o 3 w nocy  i dopiero po tygodniu przepraszali że mieli jakieś zmiany systemu itp. no ale trochę późno na takie tłumaczenia, kasę otrzymałem po 7 dniach roboczych 
|
|
|
|
|
|
|
To trochę długo, ale MB też czasami się ociąga. Kiedyś w Netku jak mieli Twoje dane to wysyłałeś maila i często następnego dnia kasa już była. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypłata z jakiego bankomatu wychodzi najtaniej przy użyciu karty Neteller?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ciekawe czy NT przeprowadził kiedyś jakąś przerwę techniczną zgodnie z planem.
Jak zwykle podany termin minął dwie i pół godziny temu, a serwis wciąż nie działa.
I jak zwykle zero wyjaśnień.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wyslalem skan dowodu, mialem weryfikacje telefoniczna, teraz czekam na przelew od nich weryfikujacy konto bankowe. Czy po tych wszystkich operacjach bede mogl juz normalnie korzystac z serwisu, czy jakies atrakcje mnie jeszcze czekaja?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|