Carolina zdrowa? JuŻ mA nr.1 czy jak wygra bedzie miala??
sorry musialem wyjsc ...
Carolinka w pelni cay czas zdrowa zadnej kontuzji nie byo nie oszukujmy sie ... Ruska zaduzo bedow robi slaby serwis w wymianach tez gorsza Wozniacka ja pyknie
Misha ostatnio dobry turniej na hali w Metz przegrany final tutaj gladko przeszedl kwale .. a Stahu jakis taki bez formy ostatnio porazka z co jak co Raoniciem brak formy meczowej ... pozatym h2h tez dla Niemca
Bacińska nie jest taka zła jak ma dzień. Choć rzadko go ma później zwykle schodzi do normalnego poziomu, ale tzw. "momenty" ma. Arvidsson pewnie gładko by wygrała gdyby nie turniej w Austrii. Oglądałem Burgera w Bad Gstein, gdzie doszła do półfinału, ale to była kompletna komedia. Klientka nie grała nic, a rywalki dostawały akurat ataku "braku umiejętności".
Carolina zdrowa? JuŻ mA nr.1 czy jak wygra bedzie miala??
sorry musialem wyjsc ...
Carolinka w pelni cay czas zdrowa zadnej kontuzji nie byo nie oszukujmy sie ... Ruska zaduzo bedow robi slaby serwis w wymianach tez gorsza Wozniacka ja pyknie
Misha ostatnio dobry turniej na hali w Metz przegrany final tutaj gladko przeszedl kwale .. a Stahu jakis taki bez formy ostatnio porazka z co jak co Raoniciem brak formy meczowej ... pozatym h2h tez dla Niemca
A z psychiką jest coraz lepiej. Masz rację jedyne na co można liczyć to błędy Very, bo Caroline ma za mało argumentów, jak Rosjanka nie pomoże to będzie powtórka ze szlema.
zastanawiam sie czy przeciwko Polonie nie zagrać, bo ona też ostatnio nic nie pokazuje, jest relacja więc kilka gemow wyjasni nam sytuację, kurs ok@ 6.5
Verka, ZAUFANIE PRZEDE WSZYSTKIM do glownego kuponu
karolina gra naprawdę równo i ciężki mecz bedzie, dwie swietne defensorki, nie widzę innej opcji jak na lajfa poczekać, ale jak jest ZAUFANIE to trzeba grać
Verka, ZAUFANIE PRZEDE WSZYSTKIM do glownego kuponu
karolina gra naprawdę równo i ciężki mecz bedzie, dwie swietne defensorki, nie widzę innej opcji jak na lajfa poczekać, ale jak jest ZAUFANIE to trzeba grać
ja Vere bardziej cenie, a w tym roku zalatwila sobie nowy mozg wiec Jej ufam