|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dwóch piłkarzy siedzi na ławce, a powinni zagrać w pierwszym składzie  dwóch przeciwko 11-tu ekwadorczykom, myśle miałoby trochę ciężko, bo cała reszta naszych gra jedno wielkie gówno, wali mnie wynik tego meczu, ale jak sobie pomyśle, że za 1.5 roku mamy z taką grą podbijać europe, to mnie ch** strzela Nie martw się. Dla dobra narodu polskiego ma zostać wypuszczony magiczny Fryzjer i mamy awans min z grupy zapewniony. Myślicie że po co jest podwyżka VAT szykowana?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
dwóch piłkarzy siedzi na ławce, a powinni zagrać w pierwszym składzie  dwóch przeciwko 11-tu ekwadorczykom, myśle miałoby trochę ciężko, bo cała reszta naszych gra jedno wielkie gówno, wali mnie wynik tego meczu, ale jak sobie pomyśle, że za 1.5 roku mamy z taką grą podbijać europe, to mnie ch** strzela qrwa po jakiego gramy takie mecze ,w takim skladzie czy ktos mysli w tym sztabie szkoleniowym?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
są już jakieś informacje kiedy odbędzie się mecz Włochów ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dwóch piłkarzy siedzi na ławce, a powinni zagrać w pierwszym składzie  dwóch przeciwko 11-tu ekwadorczykom, myśle miałoby trochę ciężko, bo cała reszta naszych gra jedno wielkie gówno, wali mnie wynik tego meczu, ale jak sobie pomyśle, że za 1.5 roku mamy z taką grą podbijać europe, to mnie ch** strzela sami siebie mamy podbijać?  nie pytam się o przebieg pierwszej połowy...ciekawe czy naszego kolegę po fachu(tego z żyłką do hazardu) na murawę wypuści Franciszek I...cheba,że w Chicago się przy automatach zawieruszył...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Hiszpanie proszą się o 3:3... to samo mialem napisac Dobrze, że dojechali choć jeden kupon z handi do kosza. Ale strasznie głupio wyglądała ich gra. Grając po ziemi są 3 klasy lepszą drużyną od szkockich drwali i zabierają się za grę górą i dośrodkowania na głowę. Zamiast kontrolować sytuację i zniechęcić zupełnie Szkotów, woleli jeszcze załapać się na kilka kos i nerwy w końcówce. Z przeciwnikiem, który ma problem z konstrukcją prostych akcji... Gdyby Hiszpanie zagrali poważniej to mielibyśmy powtórkę z meczu z Polską.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmm czegos nie rozumiem. jak wybierali trenera po benhakerze to 90% kibicow byla za smuda a teraz wszyscy po nim jada. moim zdaniem nie jest trenerem idealnym, ale zasluzyl na szanse prowadzenia reprezentacji. gdybysmy grali mecze o punkty to by mozna bylo go rozliczac ale towarzyskie mecze to jednak nie to samo. im blizej euro2012 to wtedy bedziemy mogli spojrzec na jego prace krytyczniejszym spojrzeniem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
są już jakieś informacje kiedy odbędzie się mecz Włochów ? Na gazzetta.it piszą,że prawdopodobnie skończy się...walkowerem przy zielonym stoliku...
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Grosik w formie to on jakis wynalzkow powystawial
Jutro Smudzie trzeba podziekowac za prace bo to juz jest wkurwiajace co ten pajac bez szkoly wyczynia
|
|
|
|
|
pewny piniÄ…dz
|
|
pewny piniÄ…dz
dwóch piłkarzy siedzi na ławce, a powinni zagrać w pierwszym składzie  dwóch przeciwko 11-tu ekwadorczykom, myśle miałoby trochę ciężko, bo cała reszta naszych gra jedno wielkie gówno, wali mnie wynik tego meczu, ale jak sobie pomyśle, że za 1.5 roku mamy z taką grą podbijać europe, to mnie ch** strzela qrwa po jakiego gramy takie mecze ,w takim skladzie czy ktos mysli w tym sztabie szkoleniowym? bo nikt silne nie chce z nami grac, a u nas nie moga bo zimno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oo! patrze a tu over Grecja - Judea izunia @2.40 ,w takim razie jesli wygra Portugalia,wchodzi 480 PLN... co zonacza iz jestem jedyne 220 PLN dzisiaj w plecy  dzieki brytyjskim kurwom,oni siebie zwa 'troublemakers" ha ha 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jutro Smudzie trzeba podziekowac za prace bo to juz jest wkurwiajace co ten pajac bez szkoly wyczynia nie no...0-7 to raczej nie będzie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj plegary
Francja 2-0 ft grali tragicznie trzeba odpoczac od gry na kilka miesiecy
bo nie mam zamiaru dokladac do tego dennego hobby minimalisci pierd...  francja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jutro Smudzie trzeba podziekowac za prace bo to juz jest wkurwiajace co ten pajac bez szkoly wyczynia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmm czegos nie rozumiem. jak wybierali trenera po benhakerze to 90% kibicow byla za smuda a teraz wszyscy po nim jada. moim zdaniem nie jest trenerem idealnym, ale zasluzyl na szanse prowadzenia reprezentacji. gdybysmy grali mecze o punkty to by mozna bylo go rozliczac ale towarzyskie mecze to jednak nie to samo. im blizej euro2012 to wtedy bedziemy mogli spojrzec na jego prace krytyczniejszym spojrzeniem tylko mnie denerwuja wypowiedzi smudy nie dosc, ze jest bajkopisarzem, poziom jego wypowiedzi jest tragiczny to jeszcze tylko ciagle w kolko gadanie typu 'jak mnie nie chcecie to pojde pracowac do klubu itd'  a co on łaske robi pracujac za takie pieniadze?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dwóch piłkarzy siedzi na ławce, a powinni zagrać w pierwszym składzie  dwóch przeciwko 11-tu ekwadorczykom, myśle miałoby trochę ciężko, bo cała reszta naszych gra jedno wielkie gówno, wali mnie wynik tego meczu, ale jak sobie pomyśle, że za 1.5 roku mamy z taką grą podbijać europe, to mnie ch** strzela sami siebie mamy podbijać?  ukraina też europa, w końcu tam jest finał, do którego mam nadzieję dojdziemy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nic pora do wyra  mam nadzieję że jak wstanę bedzie 2-1 dla Orłów conajmniej ... 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
hmm czegos nie rozumiem. jak wybierali trenera po benhakerze to 90% kibicow byla za smuda a teraz wszyscy po nim jada. moim zdaniem nie jest trenerem idealnym, ale zasluzyl na szanse prowadzenia reprezentacji. gdybysmy grali mecze o punkty to by mozna bylo go rozliczac ale towarzyskie mecze to jednak nie to samo. im blizej euro2012 to wtedy bedziemy mogli spojrzec na jego prace krytyczniejszym spojrzeniem huge po jakiego ten mecz ? wytlumacz jak 90 procent z tych co sa na boisku nie beda grac na euro mogl zagrac juz sparing z Lechem wiecej ludzi moglby sprawdzic 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
dzieki brytyjskim kurwom,oni siebie zwa 'troublemakers" ha ha  a moze oni nie chca do Polski na Euro przyjezdzac, skoro w UK tylu ich mieszka POLSKAAAA na pelnejjj kurrr... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzis 3 zonki ominiete:
Turcja Irl.PLN Anglia
!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|