|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Słowacji, Słowenii lepszych yhy chyba w snach nie demonizuj, bo sporo w tym prawdy. Rezerwowy krakowskiej Wisły gra tam w pierwszym składzie, a umiejętności to on może ma Wojtka Łobodzińkiego. Kto tam jest ? Stary Nobakovic, Handanovic i parę średniaków. Słowacy podobnie. mlody gnieny nie chce mi sie dokladnie sprawdzac ale wejdz na http://www.uefa.com/uefaeuro2012/teams/team=57163/index.htmlpodstawowi zawodnicy to z Bundesligi Italii Belgii u slowakow? jeszce lepiej wlochy anglia
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Tak jak pisze Goget powinnismy grac w Polsce z dobrym przeciwnikem na inne kontynenty niech leci Stefan Majewski z kadra B
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
smuda pajac rezerwy na koniec wpuszcza,to jest zajebisty trener a kiedy ma ich ogrywać???? na treningach??  U siebie przy dopingu kompletu publiczności. Tylko w takich meczach można poczuć co to naprawdę gra w reprezentacji. A nie jakiś piknik w Kanadzie  najpierw trzeba mieć ten pełny stadion dopingujących kibiców
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
smuda pajac rezerwy na koniec wpuszcza,to jest zajebisty trener ale żeś teraz powiedział  to kiedy ma ich wpuszczac i dac szanse ????? Na treningach czy podczas "gier w dziada" na treningach"  ??? To u Nas jeszcze gra się w "Dziada"  Pamiętam, że na pierwszym treningu w Piaście, trener zapytał mnie, ile potrafię podbić? To rzeczywiście miało w tamtych czasach znaczenie przy ustalaniu składu. Ch... tam ,że zawsze miałem dobry przegląd pola, nawet za bajtla, ale nie podbijałem zbyt wiele. I zamiast na pomocy, lądowałem w obronie... To nasze zacofane szkolenie młodzieży. A "dziad" bbył nieodzowną częścią rozgrzewki 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
zmienic trenera póki jeszcze czas
|
|