Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 18 1 2 5 6 7 8 9 17 18
B
enthusiast
enthusiast
B Offline
nie było takich sygnałów ale wykluczyć nie można,co do meczu to 6 minut do końca i tracimy bramkę,1,59 do końca i zawodnik z Krynicy idzie na ławkę kar a wznowienie jest pod ich bramką.Mecz wydaje się wygrany ale nie bo przegrywamy bulik i Krynica nie wystrzeliwuje "gumy" tylko idzie z akcją grając w osłabieniu a te ofiary pozwalają im na to.Akcja kończy się strzałem ale Dzwonek broni.Krynica bierze czas i wycofuje bramkarza więc jest 5 na 5. Wygrywają bulik i zakładają zamek!!!Robią taki młyn,że gwiazdy nie wiedzą co się dzieje.Galvas traci kija i leżąc na lodzie chwyta krążek do ręki i wyrzuca poza niebieską linię za co dostaje karę za przeszkadzanie.Bulik i jakimś cudem dostajemy krążek.Sierota bo inaczej nazwać go nie mogę a nie wiem kto to był bo już nie patrzałem stojąc tuż przed Dzwonkiem i mając dosyć miejsca aby podjechać z 5 metrów i ciulnąć krążkiem na wprost pustej bramki,sierota podaje do swojego kolegi znajdującego się pod bandą.Lot krążka przecina Chabior i wjeżdża w tercję po czym podaje do Valusiaka a ten bodajże z powietrza z bliskiej odległości ładuje krążek pod poprzeczkę i pozbawia frajerów punktów a mnie kasy.Była jeszcze wcześniej sytuacja kiedy po wygranym buliku w naszej tercji jechaliśmy 2 na 1 obrońcę i Bacul był na styku spalonego i sędzia odgwizdał.Bacul strzelił do pustej ale oczywiście nie uznano.Aaa i jeszcze wcześniej gdzieś półtorej minuty przed końcem kiedy graliśmy w osłabieniu Kozłowski dostał podanie i jechał sam na sam ale przegrał.Frajerstwo i tyle.

Bonus: Unibet
enthusiast
enthusiast
Po pierwsze gratulacje dla zyciezcow!! Ja troche za nonszalancko podszedlem do sprawy. Bardziej spialem sie na statsach niz na realnych sznasach. Coz, czlowiek uczy sie na bledach.. Licze na udana nastepna kolejke...

PS. najbardziej zawiedli mnie Sanoczanie, bo kurs na Stocznie byl 3.00. Co prawda chwilowo przeszlo mi to przez glowe, aby na nich postawic...ale wrzucilem "2" frown

Pozdro

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by piko1981
PS. W Expekcie pojawily sie zaklady na "DOKLADNY WYNIK" na kazdy z meczy Wow!

ja bym wolał żeby zamiast zakładów na dokładny wynik, które są od dawna dostepne, expekt przyjmował stawki wieksze niż 50/150 PLN na zakłady podstawowe. Mógłbyś przekazać szefostwu/czy sam to wystawiasz :?

enthusiast
enthusiast
Niestety nie sledzilem tego dotychczas, totez byla to dla mnie nowosc, ktora chcialem sie z Wami podzielic..

PS. Jak to byloby pieknie moc pracowac jako compiler..

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
niewazne, przepraszam za robienie burdelu wink

enthusiast
enthusiast
Zaden problem. Zycze udanych typow...

enthusiast
enthusiast
No na ta chwile 1.40 kurs na Cracovie... wydaje mi sie, ze calkiem wysoki, jak na roznice poziomow...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Może myślami będą już w Holandii, indywidualne popisy Luki czy Bacula mogą wystarczyć na parę bramek, lepsza postawa defensywy i niespodzianka gotowa. Gdyby to była siatkówka czy jakaś ręczna, ale w hokeju margines na niespodzianke wg mnie jest dużo większy

Ogolnie kolejka do dupy. Już myślę, że 1.38 z betcrisa na JKH wygląda lepiej wink

A najciekawiej będzie w Nowym Targu.

B
enthusiast
enthusiast
B Offline
Zdecydowanie muppet ma rację.Mając do wyboru porównywalne kursy wypieram JKH nawet handi wezmę.Co prawda nie bardzo wierzę dzisiaj w moje Zagłębie ale...już nie takie jaja robili kiedy to po fatalnym meczu u siebie jechali na ścięcie i wygrywali.Rok temu była taka sytuacja kiedy co prawda wygrali u siebie z Sanokiem 4:2 przegrywając już 0:2 i grając słabo i w niedzielę pojechali do Krakowa gdzie wygrali 5:2.Nikt im szans po piątkowym meczu nie dawał.Teraz zmiana trenera,podrażnienie a potencjał jest.Ja nie wierzę w zwycięstwo ale na Cracovię nie zagram po takim kursie bo już niejednokrotnie się przejechałem na Cracovii grając takie paści.Over zagram sobie.

Stoczniowiec pojechał do Krynicy tylko z jednym bramkarzem tj. Odrobnym i 3 piątkami bo 4 musi grać w 1 lidze.Krynica to walczaki z tego co widziałem w piątek i czytałem z relacji z poprzednich spotkań.Zagram na nich za małą stawkę.

C
old hand
old hand
C Offline
Jeśli chodzi o mnie to dziś Jastrzębie -2.5 @ 2.10 oraz KH Zagłębie +2 @ 2.11.
Czy w Janowie gospodarze beda w stanie przeciwstawić się w jakiś sposób gościom którzy zapowiadają gre na całego ?
Licze na Zagłębie ze sie w koncu przebudzi i zagra na miarę swoich mozliwosci a przy takich strzelbach które wymienił muppet są dziś w stanie sprawić niespodzianke w Krakowie.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Jedyny problem JKH to słabsza gra w ofensywie na wyjazdach... Wygrać wygrają... ale czy aż -2.5... Zobaczymy ! Powodzenia...

JKH!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
braklo dzisiaj czasu zeby cos napisac, ale kolejka ladnie sie ulozyla a na CRACOVIE W HOKEJA NIE MA CH.. wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by craax
braklo dzisiaj czasu zeby cos napisac, ale kolejka ladnie sie ulozyla a na CRACOVIE W HOKEJA NIE MA CH.. wink

ale to wina ligi i rywali raczej, a nie jakiejś potęgi... jak to tam było w zeszłym sezonie ? tongue tongue tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
potega potega, od kilku lat jestesmy potega w PLH bez dwoch zdan wink rok temu sie przyczynilismy do upadku Podhala tongue

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Mam nadzieję, że JKH utrze Wam nosa craax smile

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by hunters
Mam nadzieję, że JKH utrze Wam nosa craax smile

Już niedługo nawet będzie starcie smile

29.10.2010 JKH GKS Jastrzębie - Comarch Cracovia

Ps. W końcu nasi wygrywają wyjazdowe spotkanie. Kral kolejne trzy asysty wink

pozdro sonar

enthusiast
enthusiast
Craax ciekawe czy w tym roku Cracovia przyczyni sie do bankructwa ktoregos z klubow smile

Tak czy inaczej, jak na razie, forma jak sie patrzy..

6:2 z Zaglebiem potwierdza, ze jestescie obecnie nie do za...nia.

Podobnie bylo z tychami w ub roku wink

PZDR

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
forma jest dlatego, ze zbliza sie PUCHAR KONTYNENTALNY, rok temu bylo to samo, Rohacek jest geniuszem w tej kwestii, przygotowania druzyny na dany moment w sezonie, narazie kluby maja spokoj od Cracovii tongue

@hunters mysle, ze JKH utrze nam nosa faktycznie tak jak mowisz, bo porazka zbliza sie wielkimi krokami a z Wami najpredzej do niej dojdzie w najblizszym okresie smile

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Craax wpadaj 29.10 do Jastrzębia smile Zapowiada się dobry mecz!

pozdro sonar

V
member
member
V Offline
Panowie co myślicie o GKS Tychy? Vladimir Luka i David Galvas opuścili Sosnowiec. Czy są to kluczowi zawodnicy?

Pozdro

Strona 7 z 18 1 2 5 6 7 8 9 17 18

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Szuman, Sensei, betowiec, latajaca_holenderka, Lukasz111, ElNinho[mmdea], $-man, alfa), 1,629 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,845
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025