Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 45 1 2 3 4 44 45
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by grajus87
Bobson też wpadłem na tych Aspelinów piwo fajny bet się szykuje

co jest pijoku grin grubo wczoraj?

Bonus: Unibet
Llama #4180491 18/10/2010 17:47
!
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
! Offline
Originally Posted by Ciągutka
Broda0987, nie znam większego znawcy/pasjonata tenisa jak włodara. Ma rozklepaną pierwszą 500-tkę rankingu, a Jego peffki wchodzą jak w masło. Nie chwali się nimi, bo po cholerę? Kilka napinek i się czegokolwiek odechciewa każdemu.

Skup się może na podawaniu typów, a nie na nudnej krytyce jednego usera, bo niestety zaczynasz sprawiać wrażenie zranionej łani, której ego nie pozwala przełknąć tego, że ktoś śmie sugerować pewne merytoryczne nieścisłości.
piwo

Llama #4180497 18/10/2010 17:48
B
veteran
veteran
B Offline
Broda0987, nie znam większego znawcy/pasjonata tenisa jak włodara. Ma rozklepaną pierwszą 500-tkę rankingu, a Jego peffki wchodzą jak w masło. Nie chwali się nimi, bo po cholerę? Kilka napinek i się czegokolwiek odechciewa każdemu.

Skup się może na podawaniu typów, a nie na nudnej krytyce jednego usera, bo niestety zaczynasz sprawiać wrażenie zranionej łani, której ego nie pozwala przełknąć tego, że ktoś śmie sugerować pewne merytoryczne nieścisłości.
.... przepraszam....a kto w sprawie Delgado mial racje..... to ja sie zapytam, czy on sie puknąl w lepetynę.... bo ja przynajmniej na tym zarobilem......

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ANALYTICS

trzeba było opić wygrane tongue

Wyjazd się przesunął na wtorek , więc można było wink

u Ciebie chyba też wygrana co ?
Plzen , Hamburg , Genk , Odd piwo

!
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
! Offline
Originally Posted by Broda0987

.... przepraszam....a kto w sprawie Delgado mial racje..... to ja sie zapytam, czy on sie puknąl w lepetynę.... bo ja przynajmniej na tym zarobilem......
kazdy sie myli. a jak Ty sie chwalisz, ze jeden na sto typow trafiles...smiech

!zari #4180500 18/10/2010 17:52
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
po cholere ta dyskusja tongue

Każdy zna wartość typerów na tym forum

!zari #4180501 18/10/2010 17:52
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czolem piwo grajus uwazaj na Kvitova, nie jest w formie chyba jednak babeczka, chyba, ze ten mecz jej nie wyszedl z Georges !!!!

!zari #4180503 18/10/2010 17:53
Ana <3
Ana <3
zawsze możemy powołać komisję śledczą, wydamy raport w sprawie delgado.

znajomość faktów, a przepowiadanie przyszłości to dwie różne mańki.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Przyklad pierwszy z brzegu.....
Niedawno Geremi napisal bardzo dobra analizę i typ do meczu Falla-Stepanek...glownie chodzilo o to że Radek bedzie chodzil do siaty , konczyl wolejem i ma wieksze szanse na wygraną...
bez odzewu...ale zaraz po wygraniu 1 seta przez Fallę pojawia sie wielki ekspert z niesamowitym odkryciem, że Falla lubi jak chodza do siatki, bo on wspaniale mija i mu daje wieksze szanse...
2 nastepne sety dla Radka....eksperta nie ma.....cha,cha,cha.........

przyklad drugi z brzegu... ekspert podaje 10 pewniakow w przeciagu miesiaca... wchodza jak w maslo, az przychodzi 11 meczyk ktorym ekspert sie zainteresowa... jego doswiadczenie i analiza wskazuje tylko jednego faworyta... niestety - tenisista mial slabszy dzien - to sie moze zdarzyc kazdemu z nas... niestety na quasi sa napinacze ktorzy przegrali ostatnie 2 zł i nie beda mieli jutro na bulke do szkoly... co chwila leci puke - jaki ten ekspert jest do dupy, jaki z niego ekspert, po co zamieszcza typy skoro sie nie zna... z cala pewnoscia wyzwisk za ten jeden mecz jest wiecej niz podziekowan za typy - bo przeciez jak wpadnie to napinacz nie powie ze wzial typ od eksperta tylko ze samemu na to wpadl... ale pomylka?! a tu juz mozna sie przyznac ze sie niestety posluchalo eksperta i dorzucilo jego mecz do swoich 18 peffek na kuponie... i rzecz jasna tylko to nie wpada...

wiec sie nie dziwmy, ze ludzie zaczynaja rezygnowac z podawania typow...

Llama - co do ankiety to bardzo,bardzo

!zari #4180506 18/10/2010 17:55
B
veteran
veteran
B Offline
Originally Posted by !zari

kazdy sie myli. a jak Ty sie chwalisz, ze jeden na sto typow trafiles...smiech
..... ja w przeciwienstwie ... dodaję że moge sie mylic.....bo pewniakow nie ma.... i nikomu nie każę pukac sie w lepetynę....Troche kultury trzeba miec.... a zasada forum powinno byc nie obrazac innych - prawda panowie modowie...???/

craax #4180508 18/10/2010 17:55
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by craax
czolem piwo grajus uwazaj na Kvitova, nie jest w formie chyba jednak babeczka, chyba, ze ten mecz jej nie wyszedl z Georges !!!!

czołem piwo
już poszło niestety ( jestem do tyłu ostatnio ) i nie oglądałem jej meczu... ale z tego co czytałem to Bonda jest też bez formy i "tyje" tongue

Wczoraj się przejechałem jak zwykle na hokeju .. Slovan dodałem sobie ...

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by ANALYTICS

trzeba było opić wygrane tongue

Wyjazd się przesunął na wtorek , więc można było wink

u Ciebie chyba też wygrana co ?
Plzen , Hamburg , Genk , Odd piwo

plzen wiadome 4-1 pewka
hamburg zapodal 1 porazke berlinowi! laugh bo gral z leszczami
a genk to bylo przegiecie 2.4 laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kunitsyn baja smile

Croivoi trochę zwolnił , ale liczę że Mathieu ma główny już

Cirstea też najwyżej rozstawiona

!
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
! Offline

czołem piwo
już poszło niestety ( jestem do tyłu ostatnio ) i nie oglądałem jej meczu... ale z tego co czytałem to Bonda jest też bez formy i "tyje" tongue

bedzie dobrze smile tez mam kvitova. kateryna z hantu mocno rozregulowana. kvitovej meczu nie ogladalem

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

czołem piwo

wczoraj w hoka ladne wyniki, w Slovanie kontuzje dlatego tak graja ostatnio

a ja myslalem, ze gra z Alona bo dopiero co wstalem, z Katerina to pewnie i Domachowska by obecnie wygrala

W
Hard-hitter
Hard-hitter
W Offline
Przyklad pierwszy z brzegu.....
Niedawno Geremi napisal bardzo dobra analizę i typ do meczu Falla-Stepanek...glownie chodzilo o to że Radek bedzie chodzil do siaty , konczyl wolejem i ma wieksze szanse na wygraną...
bez odzewu...ale zaraz po wygraniu 1 seta przez Fallę pojawia sie wielki ekspert z niesamowitym odkryciem, że Falla lubi jak chodza do siatki, bo on wspaniale mija i mu daje wieksze szanse...
2 nastepne sety dla Radka....eksperta nie ma.....cha,cha,cha.........

Kłamiesz pajacu, a tego w moim kontekście nie zniosę, dlatego to będzie jedna jedyna odpowiedź z mojej strony smile Geremi napisał, że Falla nie lubi grac z rywalami chodzącymi do siatki - sprostowałem, abstrahujac od wyniku tego meczu,że z takimi zawodnikami ma bilans około 70% wygranych, co jest świetnym wynikiem. Tyle.

[/quote] .... przepraszam....a kto w sprawie Delgado mial racje..... to ja sie zapytam, czy on sie puknąl w lepetynę.... bo ja przynajmniej na tym zarobilem......

Że o co chodzi z Delgado? laugh wyśmiałem Cie tylko, gdy twierdziłeś, że jego mecze to "wały".

Jesteś głupi, ale najgorsze, że się z tym obnosisz smile

craax #4180514 18/10/2010 17:57
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline

craax witam! rozstrzygnij mi jedna niewiadoma
odpuscic danilidou-lisjak 1?
moze zastapie anglia u-17? mam dylemat jak hu...
1 mysl ze danili da rade ale z drugiej strony zamiany prawie zawsze
wychodza na error laugh

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
akurat ta Bonda to nigdy w formie nie byla laugh

Ana <3
Ana <3
nikt nie lubi mojej ankiety frown

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
ANALYTICS - tak z mojej strony dodam, ze nie zdziwie sie jak Greczynka przegra a mimo to znajdzie sie w drabince piwo

Strona 2 z 45 1 2 3 4 44 45

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, alfa, latajaca_holenderka, burbon, Sensei, $-man, aker, forty, ANZELMO, JelineK), 1,822 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,722
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025