Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 22 z 29 1 2 20 21 22 23 24 28 29
The Famous McD
The Famous McD
Ja akurat byłem zdania że Legia mogłaby grać na Narodowym , mamy dwa stadiony bardzo blisko z Ciebie , z czego jeden będzie świecił pustkami.

Ale ta opcja miała więcej przeciwników niż zwolenników.

"dlaczego przy innych inwestycjach nie pojawiaja sie Legionisci na swoich protestach ?"

Mylisz się Legioniści w pewnym momencie chcieli nawet zbojkotować budowę stadionu Legii i walczyli o zwiększenie czynszu.

Dzisiaj ITI korzysta ze stadionu Legii na warunkach rynkowych płacąc około 5 000 000 rocznie.

Bonus: Unibet
M
enthusiast
enthusiast
M Offline
W temacie Legii.
Ladbrokes wystawil kursy na zwolnienie Skorzy po meczu z Korona:

Maciej Skorża zostanie zwolniony po meczu z Koroną Kielce (22.10.2010) - 6.50
Maciej Skorża nie zostanie zwolniony po meczu z Koroną Kielce (22.10.2010) - 1.10

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by michau13
W temacie Legii.
Ladbrokes wystawil kursy na zwolnienie Skorzy po meczu z Korona:

Maciej Skorża zostanie zwolniony po meczu z Koroną Kielce (22.10.2010) - 6.50
Maciej Skorża nie zostanie zwolniony po meczu z Koroną Kielce (22.10.2010) - 1.10

jak dla mnie 10% darmo!!! nie ma takiej opcji !!!!
no moze 11-0 dla Korony i negliz Macieja bylby w stanie to spowodowac smile
mysle ze mecz z Widzewem byl tutaj kluczowy przynajmniej w srednim terminie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Przecież wiadomo że nowy stadion dla Polonii nie jest kibicom Legii czy nawet samemu klubowi na rękę.
Nowy obiekt = ludzie chętniej wybierają się na stadion obecnie ludzie przychodzą tylko na Legie, gdy powstanie drugi stadion może się przerzedzić, tak czy siak na Polonii znacznie podskoczy frekwencja, i ciężko będzie mówić że w Warszawie tylko Legia wink Nie każdy człowiek przychodzący na stadion myśli kategoriami kto ma lepszych Ultrasów czy silniejszą ekipę sportową na mieście laugh
Teksty na temat pieniędzy wyrzuconych w błoto zostawcie na jakieś rozmowy telewizyjne pomiędzy urzędasami.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by royalflush
Mam takie pytanie do kogoś z Poznania a ściślej o stadion
Czy jest możliwość przejścia z narożników na sąsiednie sektory, czy jednak są tam jakieś płoty które ciężko pokonać smile
A co Ty chcesz na tym stadionie w ogole robić? confused

R
newbie
newbie
R Offline
Na temat stadionów w W-wie wiadomo o co biega a hałasu i rozkminiania na forum aż za dużo! Ci co sa za Cracovia wesprą ich zgode z K6,natomiast forumowicze za Legią będą wspierać jedyna słuszna droge czyli budowę 3 stadionu dla dumy Bielan-Hutnika! Jedni drugim prztyczka w nos i tyle,za miesiąc nikt nie będzie pamiętał...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kfjatek
Czy jest możliwość przejścia z narożników na sąsiednie sektory, czy jednak są tam jakieś płoty które ciężko pokonać smile
za tydzień mecz Lech-Wisła, po prostu odbierałem bilety na mecz w innym terminie niż znajomi, i gryzę orzeszka czy obejrzę mecz razem z nimi smile
sektor dla gości jest od U2/N1 narożniki i O2.L1/N2.K1 a taki sam jest po drugiej stronie więc może coś wiadomo
Nie wiem kompletnie jak tam macie, u nas np nie ma problemu przejść z narożnika na sąsiedni sektor.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
royal Ty powaznie myslisz, ze te male rozdzielone sektory oddzielone sa kratami i sektor gosci jest podzielony na podsektory w liczbie 6 ?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by kfjatek
za tydzień mecz Lech-Wisła, po prostu odbierałem bilety na mecz w innym terminie niż znajomi, i gryzę orzeszka czy obejrzę mecz razem z nimi smile
sektor dla gości jest od U2/N1 narożniki i O2.L1/N2.K1 a taki sam jest po drugiej stronie więc może coś wiadomo
Nie wiem kompletnie jak tam macie, u nas np nie ma problemu przejść z narożnika na sąsiedni sektor.
Bez obaw. Nie zapomnij szala z białą gwiazdą grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by craax
royal Ty powaznie myslisz, ze te male rozdzielone sektory oddzielone sa kratami i sektor gosci jest podzielony na podsektory w liczbie 6 ?

nie wiem jak tam jest, i co tam jest więc się pytam, sektor dla gości w całości ma być oddany dopiero na Wisłę i usiądzie tam 2100 osób
ps: nie byłem na nowym stadionie w Poznaniu

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
hehe,na zdrowy rozum niemozliwe zebys pytal o takie cos, na pewno sobie jaja ze mnie robisz wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://www.ocb03.pl/index.php?optio...amp;layout=blog&id=63&Itemid=115

początkowo sektor dla gości to był ten wypełniony łuk, obok chyba był normalny sektor Lecha więc nie chodziło mi o narożnik i sektor przylegający, tylko ten obok zza kratą, mamy zająć też dolny który jest pusty na filmie i dwa piętra obok.
Bilety są właśnie wyznaczone na poszczególne sektory więc nie wiem jak będzie z bramkami, i czy kierują na poszczególne sektory czy każdy robi co chce, a z racji że był to zwykły sektor może być problem z przejściem na drugą stronę bo może być jakaś krata na półpiętrze.
może śmieszne, ale skończyła się era gdzie się jechało na gruzowiska i siadało w jednym kotle

The Famous McD
The Famous McD
Apel SKLW na temat manifestacji

Poniżej przedstawiamy apel grup kibicowskich i Stowarzyszenia Kibiców Legii Warszawa na temat manifestacji, która odbędzie się o godzinie 16:30 pod Ratuszem. "Apelujemy o zachowanie porządku i kultury" - czytamy w komunikacie SKLW. Poniżej pełna treść komunikatu.

----------------------------------------------------
Grupy kibicowskie Legii Warszawa zapraszają na manifestację w sobotę 23 października o 16:30 pod Ratuszem. Celem demonstracji jest protest przeciwko koncepcjom przekazania miejskich środków na rozbudowę stadionu klubu z Grodziska Wielkopolskiego rozgrywającego mecze w Warszawie przy ulicy Konwiktorskiej 6. Oczekujemy, że fundusze te będą przekazane na mosty, przedszkola, drugą linię metra oraz podobne cele o dużym znaczeniu publicznym. W proteście wezmą udział m.in. przedstawiciele Społecznego Komitetu na rzecz Budowy Wielopoziomowego Parkingu na Konwiktorskiej 6. W ścisłym centrum stolicy mamy do czynienia z poważnym deficytem miejsc parkingowych. Skoro pod tym adresem nie urzęduje już żaden z warszawskich klubów sportowych, warto lobbować za wykorzystaniem tej parceli z pożytkiem dla mieszkańców miasta.

Informacja SKLW

W związku z pojawiającymi się w mediach informacjami o demonstracji, w której mogą wziąć udział m.in. kibice warszawskiej Legii, apelujemy o zachowanie porządku i kultury oraz nie dostosowywanie się do poziomu zachowania sympatyków klubu rozgrywającego mecze przy ul. Konwiktorskiej. Warszawskość zobowiązuje. Stowarzyszenie Kibiców Legii Warszawa zwraca się z prośbą, by zachowywać się klawo, jak przystało na jedynych kibiców kojarzonych z Warszawą.

Stowarzyszenie Kibiców Legii Warszawa
Grupy kibicowskie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
McDziarz do kur... nędzy chociaż też jestem fanem naszej kochanej Legiuni to nie jesteśmy na forum kibicowskim !!! mad

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
http://sport.wp.pl/kat,37154,title,...podarza-Euro,wid,12787518,wiadomosc.html

szczerze to nie bylbym zdziwiony gdyby doszlo do korupcji przy wyborze E2012. Gdy wybrali sam bylem bardzo zaskoczony, ze akurat Polsk&Ukraina dostala mistrzostwa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
"zloty chlopiec" podal sie do dymisji hehe

Ulatowski podał się do dymisji
Prezes Cracovii Janusz Filipiak na łamach Gazety Wyborczej poinformował, że trener Rafał Ulatowski podał się do dymisji. - Trener podał się do dymisji. Trwają rozmowy zarówno z nim, jak i kandydatami na następcę - powiedział Filipiak.

Jeśli prezes Cracovii przyjmie rezygnację szkoleniowca, nie będzie musiał wypłacić mu odprawy.

Prezes Cracovii nie ujawnił jednak, z jakimi trenerami prowadzone są rozmowy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://www.weszlo.com/news/5754

- dosc dlugi tekst ale robi naprawde duze wrazenie, bardzo osobisty i CIEKAWY, moze ktos przeczyta choc zapewne wiekszosc odstraszy jego dlugosc wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
yhy, poczytane

M
Krecik
Krecik
M Offline
niech zgadne, tekst z weszło ?

Gardzę tą stroną. Od dawna ta strona osiągnęła dno.

Leżącego łatwiej kopać, tyle w temacie.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
W Lechu też chyba nadszedł czas zmian. Możliwe, że Zieliński w środę poprowadzi Lecha po raz ostatni. Orange Sport Info podała też, że Król Artur Wichniarek został przesunięty do zespołu ME.

Strona 22 z 29 1 2 20 21 22 23 24 28 29

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, Sensei, latajaca_holenderka, rymoholik, alfa, $-man, bukma, burbon), 1,398 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,701
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025