Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 4 1 2 3 4
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Inzaghi78
.. juz sie ponoc slyszy spiewy w Poznaniu "Kolejorz NIGDY nie spadnie " grin
Piękne czasy smile

Od paru kolejek sobie myślę, że Jaga to żaden tam lider (po prostu słaba nasza Ekstraklasa, bez topowej ekipy) i trzeba się przyczaić na granie przeciwko nim póki kursy fajne. Do tego typowa ekipa własnego terenu. Tylko, że w Polonie Bytom przed tygodniem nie wierzyłem. Może dzisiaj? Widzew jednak też mnie nie przekonuję. Może po prostu czysty remisik?

Jak chodzi o Lecha to martwi mnie, że awizowany jest występ 3bamby jako jedynego napastnika. Nie przekonam się do niego i koniec. Peszko wrócił na swoją nominalną pozycję prawego pomocnika i jego postawa jakby trochę lepsza. Rudnevs ma zagrać jako lewy pomocnik. Arboleda ma coś z mięśniem, ale badanie nie wykazały nic groźnego i do Zabrza pojechał. Jak nie zagra to para stoperów Bosy-Djuka, a to szansa dla Zabrzan. Kieł-chory, Wojtkowiak i Bandrowski - dalej kontuzjowani.

Bonus: Unibet
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Zapomniałbym.. laugh Oby zagrał jutro smile

The Famous McD
The Famous McD
kfjatek jak Lech zagra tak jak w 2ej połowie z City to o wygraną możesz być spokojny.

Pytanie czy zmianierowani gracze będą walczyć z taką determinacją i ambicją w lidze jak w LE.

mecz z Górnikiem to teoretycznie najłatwiejszy ligowy mecz jaki czeka Was w tym szaleńczym maratonie grania co 3-4 dni.

21.10 Man City LECH,
24.10 Górnik LECH,
27.10 Cracovia - LECH,
31.10 LECH Wisła,
04.11 LECH Man City,
07.11 Ruch - LECH,
10.11 LECH Polonia W.
13/14.11 LECH Lechia

Począwszy od meczu z Wisła chyba stawiam progresje na wasze porażki , prędzej czy później może brakować paliwa , bądź po prostu może przydarzyć się może słabszy mecz.

Jest to o tyle prawdopodobne że Lech przegrał już 3 ligowe mecze z rzędu, więc jakaś przegrana zapewne się przytrafi podczas tego maratonu...

co sądzisz o takim wariancie ?

Pzdr

J
veteran
veteran
J Offline
Originally Posted by void
Cionek i Burkhardt nie grali z Polonią, a czy dziś zagrają to nie wiadomo...

Obaj piłkarze na razie trenują indywidualnie i są pod okiem masażystów. Zobaczymy jeszcze co z tego wyniknie. Dzisiaj nie wiem, czy któryś z tych zawodników wystąpi w sobotnim meczu - przyznaje trener Jagiellonii.

Burkhardt grał 1 połowe od 25-30 min z kontuzja

Cionek na pewno nie zagra ale to nie duża strata większa bedzie jak nie zagra Burkhardt

Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by Bullet
A ja myślę, że kwestią czasu jest jak Wisła i Lech się obudzą, a kursy na te drużyny w najbliższej kolejce co tu dużo mówić smakowite smile Do tego rozważam Arkę, w ostatnich sezonach Bełchatów nam leży u siebie.

Jeszcze tylko jutro Lech i jackpot się szykuje smile Jak zagrają tak jak w 2 połowie meczu z City to o wynik jestem spokojny ooo

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by McDziarz
21.10 Man City LECH,
24.10 Górnik LECH,
27.10 Cracovia - LECH,
31.10 LECH Wisła,
04.11 LECH Man City,
07.11 Ruch - LECH,
10.11 LECH Polonia W.
13/14.11 LECH Lechia

Począwszy od meczu z Wisła chyba stawiam progresje na wasze porażki , prędzej czy później może brakować paliwa , bądź po prostu może przydarzyć się może słabszy mecz.

Jest to o tyle prawdopodobne że Lech przegrał już 3 ligowe mecze z rzędu, więc jakaś przegrana zapewne się przytrafi podczas tego maratonu...

co sądzisz o takim wariancie ?

Pzdr
Maraton niesamowity, tymbardziej dla polskich grajków. Kadra w Lechu nie jest do tego za szeroka. Zieliński zdaje się już w czwartek zaczął trochę rotować składem sadzając na ławce Stilica i Rudnevsa. Ale generalnie pole manewru jest niewielkie. Oby Bandrowski wrócił jak najszybciej do zdrowia, bo ten zawsze swoje pobiega i w tym maratonie na pewno się przyda. Sam jestem ciekaw jaki skład wyjdzie na mecz PP, gdyż w lidze strata punktowa jest na tyle duża iż pucharu chyba nie wolno Lechowi odpuścić, bo może zabraknąc w przyszłym roku europejskich pucharów w Poznaniu.

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Skoro maraton to odpuscicie jutro, a powalczcie za tydzien itd. boks

Z tego co wiem i czytalem, to mimo zakazu dla gosci, pojawi sie ok 200 ekipa z Poznania. W sumie to podziekowanie za zaproszenie na turniej w zimie.

Co do meczu. Nie wiem co mozna jeszcze napisac. Dla mnie wyglada na remis i UNDER. Watpie, aby lechici wygrali, a juz nie wierze w zwyciestwo dwoma bramkami. Górnik ciezko ma ze strzelaniem bramek.

Pogoda zapowiada sie ladna, typowo 'babie lato'.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
za tydzień Lech gra z Wisłą także większa zagadka:)

ps:Jaga też była na sektorach Górnika, zresztą nie od dziś jest zwyczaj wpuszczania gości na własne trybuny przy zamkniętych sektorach dla przyjezdnych

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
choć zapomniałem że Lech parę dni później ma jeden z ważniejszych meczy w sezonie laugh

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Kur................................ MAGIA piwo

To co dzis zagral Widzewek to czapki z glow piwo

My zaplacilismy cene za porazke Legii z Lechia 0-3 a teraz Jaga za nasza z Legia 0-1 !!
Dzis na stadionie wiele osob nie bylo w stanie dopingowac bo w pewnym momencie padaly zarty ze ktos nam druzyne podmienil grin
Jeden z lepszych meczy od 1910 grin

old hand
old hand
Jak do tej pory najciekawszy sezon ligowy odkąd pamiętam,jak tak dalej będzie to 8 drużyn walczy o mistrza a 8 broni się przed spadkiem..............tak trzymać
Jedno tylko mnie zastanawia czy te silniejsze obniżyły loty czy też reszta dobiła poziomem do nich

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Cracovia chyba już bez formy po obiecującym początku (jak ktoś to nazywał), robi się pierwszy kandydat do spadku

Jak do tej pory najciekawszy sezon ligowy odkąd pamiętam,jak tak dalej będzie to 8 drużyn walczy o mistrza a 8 broni się przed spadkiem..............tak trzymać
Jedno tylko mnie zastanawia czy te silniejsze obniżyły loty czy też reszta dobiła poziomem do nich
no zdecydowanie reszta obniżyła loty, W Legii czy Wiśle coś tam powoli zaczyna świecić ale do blasku to wiele brakuje i praca i jeszcze raz praca przyniesie efekty.
Oglądając wczorajszy mecz Wisły w pierwszej połowie miałem wrażenie że jest problem z kondycją, biegali jak żółwie chyba że za bardzo się zjarałem, obrona to tu jeszcze sporo pracy no ale w tej formacji ludzie grają ze sobą bardzo krótko dość tego ludzie każdy z innego kraju grin

Strona 4 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, latajaca_holenderka, JelineK, aker, betowiec, burbon, rafal08, Sensei, alfa, rymoholik, ANZELMO, forty), 1,684 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,484
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025