nom rozne opinie czytałem o Grzesiuku ze to niby władza mu dyktowała co i jak ma byc w tych ksiazkach a i środowisko obozowe nie bardzo za nim przepadało jak jeszcze zyl właśnie ze względu na te ksiazki nie ulega wątpliwości ze pierwsze dwie bardzo fajnie sie czyta a jak to było z tym Grzesiukiem nie wiem
P.S na zachętę dla młodszych czytelnikowi mogę powiedzieć ze T-Love "wypromował" sie na tekstach Stacha
aaa dodam jescze moze nie ten dzial ale jak ktos lubi czytac ksiazki o takich klimatach to wlasnie ogladam serial ktorys z koleji o auschwitz serial ma 6 odcinkow zwie sie "Auschwitz the nazis and the final solution" i muszę stwierdzić ze najlepszy taki mini serial fabularny jaki do tej pory powstal
Z jego "wypocin" akurat nic nie stoi na mojej półce, ale czytałem recenzje jego kilku książek i były dość pochlebne. BTW, Ja właśnie jestem w trakcie pisania książki Jak Bogowie pomogą, to będę chciał ją wydać w kwietniu lub maju 2011. W Polsce i na własny koszt.
jeśli chcesz tanio wydać to się odezwij do mnie... jestem współwłaścicielem małego wydawnictwa
Dzięki Powieść, której akcja toczy się w XIV wieku. Fikcyjni bohaterowie, wplecieni w historyczne wydarzenia. Intryga, "dobrzy" i "źli" walczą o coś cennego. Moja pierwsza, ale już mam trzy nowe zaczęte. Chcesz "próbkę"? Walnij mail na priva, to przyślę. Ocenisz...
ok, jest trochę książek "do czytania" ale przydałyby się jeszcze książki do nauki języków obcych, traktujące o rozpoczęciu własnego biznesu czy też inwestycji finansowych, może jakaś ciekawa książka kucharska lub podróżnicza, coś z psychologii i samodoskonalenia... Czekam na kolejne propozycje...
"bogaty ojciec, biedny ojciec" dla kazdego kto chce zostac milionerem i uzyskac wolnosc finansowa. Ksiazka dziala na mozg gora 2 tyg po przeczytaniu potem powrot do rzeczywistosci
Dokładnie Ogółem psychologie bym polecał. Tony Buzan ksiązki o zapamiętywaniu. Ostatnio Sensacje XXwieku przeczytałem, ale lepiej się ogląda odcinki.
ok, jest trochę książek "do czytania" ale przydałyby się jeszcze książki do nauki języków obcych, traktujące o rozpoczęciu własnego biznesu czy też inwestycji finansowych, może jakaś ciekawa książka kucharska lub podróżnicza, coś z psychologii i samodoskonalenia... Czekam na kolejne propozycje...
Dzięki za pomoc
Coś komuś przychodzi na myśl? Kilka już przeczytałem, ale na pewno jest wiele ciekawych pozycji.