|
|
Joker
|
|
Joker
 To nie jest temat "Pic czy nie pic"  Tylko pomozcie okreslic sie koledze Mazurowi czy juz jest alkoholikiem czy nie czyt. czy juz jest "slabym czlowiekiem"  W dzisiejszych czasach jestes slaby to jestes frajer  Mazur nie poddawaj sie Trzymam kciuki  Najlepsze jest to że ja z tym nie walcze bo ja to lubię, tak samo nie pije dlatego że mam jakieś problemy etc.. ale dlatego ze piwo to moje paliwo, wódki nie pije za czesto ale piwo cały czas wale litrami... no to bedziesz gruby , o ile już nie jesteś , mięsień piwny bardzo intensywnie ćwiczysz  , rajcuje Cię to ? piszę bo miałem podobnie , a od kiedy przestałem żlopać w nadmioarze browara , to teraz wyglądam jak mężczyzna ,a nie jak miś koala  a alkohol lubię i z niego bynajmniej nie zrezygnuję , szklaneczka Bourbona przed snem u mnie obowiązkowo 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie jestem wogóle gruby, nie mam skłonności do tycia, zresztą jak mój Ojciec czy Dziadek, wszyscy z mojej rodziny są szczupli.... Tak więc o to się nie martwię.
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
a pozniej grasz deble i jestes fanem canasa  no no  bo Cię znajdę w uliczce kiedyś  jakbyś Ty nie grał debli. 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
bo nie gram  a ustawic sie zawsze mozemy  juz sam chodze  zreszta juz sprawa wyjasniona 
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ech 24dni nie piłem wczoraj cała rodzina się zjechała i wszyscy pili wódkę. Ja nie. A że od siostry dostałem bro parę dni wcześniej i tak patrze i patrze i czytam pamiętnik który pisałem z imprez od 2007 roku głównie od w niedziele po sobocie jak wstałem najebany to tak przechyliłem i piję 4piwo. Oj ciężka choroba. A z 24dni bez alko było. Aż tu naglę bach!!!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
i co z MazurXP ogarnął się?
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
ja tam nie mowie ani NIE ani TAK bo mnie tam żadna baba nie chce  a juz na pewno nie Migotka. Dziwisz się ? Po co babie facet bez ogonka ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i co z MazurXP ogarnął się? Wlasnie zdaje zyciorys na pierwszym spotkaniu AA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam problem ale odwrotny, wcale mnie nie ciągnie do alkoholu  od początku roku wypiłem 5 małych kielonow i 4 piwa, jakos mi nie smakuje, mając naście coś tam jeszcze piłem a teraz 21 prawie to nie ma bata zebym sie napił sam z siebie. Kubusia czy jakiś inny soczek to tak ale piwo czy wóde to pod przymusem jedynie. no tego waćpana to ja bym dopiero proponował leczyć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przy okazji moze zostaniesz boahterem Wyborczej z rozkładówką: "wyszedł z alkoholizmu bo został gejem"
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
przy okazji moze zostaniesz boahterem Wyborczej z rozkładówką: "wyszedł z alkoholizmu bo został gejem" ''wyszedł z alkoholizmu bo został gejem '' i zaadoptował dziecko . Jezus Maria w jakim ja świecie żyję ?
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
przy okazji moze zostaniesz boahterem Wyborczej z rozkładówką: "wyszedł z alkoholizmu bo został gejem" ''wyszedł z alkoholizmu bo został gejem '' i zaadoptował dziecko . Jezus Maria w jakim ja świecie żyję ?  To się "porobiło"...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
piwo to nie alkohol 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jezus Maria w jakim ja świecie żyję ? Jak mawiał słynny polski filozof Franc Maurer: "świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia" 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"Rzeczywistość jest iluzją spowodowaną przez brak alkoholu." 
|
|
|
|
|
+
|
|
+
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra kawalina Hastu  Slunsko gwara, slunski styl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja jak robilem sobie przerwę po mega moralniaku, to zalożyłem bez oszukiwania samego siebie, że nie pije przez wrzesień. 1 października kupiłem 7 piw tylko dlatego, że czas postanowienia minał i mam sporo zaległości. robienie jednej przerwy jest bez sensu, chyba ze to przerwa na zawsze. baba, sport, likwidacja nudy, zmuszanie sie do niepicia w tygodniu jak najbardziej za. właśnie wstałem i dopijam piwo z wczoraj to jest przegiecie ale w tyg. bedzie 0 alkoholu.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
ja jak robilem sobie przerwę po mega moralniaku, to zalożyłem bez oszukiwania samego siebie, że nie pije przez wrzesień. 1 października kupiłem 7 piw tylko dlatego, że czas postanowienia minał i mam sporo zaległości. robienie jednej przerwy jest bez sensu, chyba ze to przerwa na zawsze. baba, sport, likwidacja nudy, zmuszanie sie do niepicia w tygodniu jak najbardziej za. właśnie wstałem i dopijam piwo z wczoraj to jest przegiecie ale w tyg. bedzie 0 alkoholu. No a ja właśnie nalałem sobie ćwierć szklanki brandy i popijam, czekając aż mi się kiełbasa na śniadanie usmaży. Ale od jutra koniec z alkoholem przez tydzień. Chcę sprawdzić czy dam radę wytrwać, choćby bez browara 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|