|
|
addict
|
|
addict
Mógłbyś zamieścić te zdjęcia, interesuje mnie jak to wykonano.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy mozna bedac w polsce puscic kupon na superenalotto ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Macie też problem z odtwarzaniem dużych plików (ok. 2gb) na dvd przez pendrive'a ? Na mojej mancie film się urywa po godzinie :
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
a jaki duży pendrive ? może spróbuj z mniejszym. Albo po prostu go sformatuj...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi w ogóle nie wykrywa takich dużych plików  także to standard
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jaki duży pendrive ? może spróbuj z mniejszym. Albo po prostu go sformatuj... 4gb Teraz jeszcze zaczęło przycinać pliki po około 40 minutach oglądania (na chwilę przycina i dźwięk rozjeżdża się z obrazem). Chyba się dvd sypie, no ale jak na mante to i tak długo wytrzymało 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakim programem łatwo i szybko wytnę kawałek filmiku z całości, a następnie te wycinki scalę w jedno..? Do tego scalonego chciałbym dać też podkład muzyczny..
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Gdzie mógłbym kupić oryginalną bluzę reprezentacji polski (treningową), w którą obecnie zaopatrzeni są piłkarze?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co byście polecili - konto oszczędnośiowe czy lokata ? Gdzie, jak oprocentowana i na jakich warunkach najlepiej szukać ? Może macie jakieś ciekawe strony, rankingi, porównania...
A przy okazji zamierzam zmienić konto osobiste, moze: Deutshe Bank, Toyota Bank, BOŚ Bank, a może Volksvagen. Zależy mi głównie na: darmowych bankomatach w całej PL, przelewach za free, albo nisko płatnych, internetowym koncie za free... lideruje mi Deutshe Bank, ale może macie jakieś inne pomysły ?
Acha, to konto oszczędnościowe/lokata to z myślą taką, że chciałbym wpłacić coś na początek i co miesiąc "dopłacać" jakąś kwotę.
Ideałem było by wogóle dobranie konta osobistego z jakąś fajną opcją lokaty/konta oszczędnościowego w jednym banku.
Z góry dzięki za pomoc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Znów mnie naszło, żeby sobie w coś pograć i znów mnie coś zastanawia. Chce zamówić sobie grę "Football Magager 11" a sprzedawca ma też w swoim asortymencie 2 ciekawe tanie gierki j. "Commandos Strike Force" i "Virtua Tennis 3 PL". Mój komputer stacjonarny i laptop spełnia wszystkie wymagania. Mam na nich jednak Windowsa 7 i tu właśnie pojawia sie moje pytanie. Czy na tym systemie beda działały gry "Commandos Strike Force" i "Virtua Tennis 3 PL" (na opakowaniach brak informacji na ten temat). Gry są taniutkie, ale nie lubię jak coś leży bezużytecznie i zajmuje miejsce, więc chciałbym wiedzieć czy jest sens je brać. Jako, że jestem laikiem w tych tematach proszę o pomoc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znów mnie naszło, żeby sobie w coś pograć i znów mnie coś zastanawia. Chce zamówić sobie grę "Football Magager 11" a sprzedawca ma też w swoim asortymencie 2 ciekawe tanie gierki j. "Commandos Strike Force" i "Virtua Tennis 3 PL". Mój komputer stacjonarny i laptop spełnia wszystkie wymagania. Mam na nich jednak Windowsa 7 i tu właśnie pojawia sie moje pytanie. Czy na tym systemie beda działały gry "Commandos Strike Force" i "Virtua Tennis 3 PL" (na opakowaniach brak informacji na ten temat). Gry są taniutkie, ale nie lubię jak coś leży bezużytecznie i zajmuje miejsce, więc chciałbym wiedzieć czy jest sens je brać. Jako, że jestem laikiem w tych tematach proszę o pomoc. Mam Windowsa 7 i Virtua Tennis 3 śmiga ale nie polecam tej dry totalna beznadzieja...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanko. Chodzi mi o to czy jestem ubezpieczony... Jak to sprawdzic ?  Studiuje zaocznie (aczkolwiek nie placilem ubezpieczenia tego uczelnianego). Pracuje na umowie zlecenie. Moja mamuska pracuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O jak nie dobrze ;] To teraz jak bym chcial isc na wizyte do dentysty to place cala kwote, nie moge liczyc na dokladke ze strony NFZu ? Wiem wiem, moze to i glupie pytanie bylo ;P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Możesz być jeszcze dopisany do ubezpieczenia mamuśki w jej pracy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Możesz być jeszcze dopisany do ubezpieczenia mamuśki w jej pracy. Dokładnie, jezeli mama pracuje to posiadacie rodzinną ksiazeczke zdrowia i jesteś ubezpieczony.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|