|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie dla osób z DG (działalność gospodarcza):
w którym banku najlepiej otworzyć rachunek firmowy? Rozważam Aliora, gdzie jest wszystko za free i Bank Śląski, gdzie możliwe są niewielkie opłaty. W skrócie chodzi o to, że nie mam do końca zaufania do Aliora. Jest to stosunkowo nowy bank i obawiam się jakichś fuckupów z ich strony, a z konta będę głównie korzystać przy regulowaniu wpłat na FUS (pot. ZUS) i do US. To jak z tym Aliorem jest?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja wzialem takie jakie mam prywatne, wszystko w 1 miejscu zalatwiam + nie pobieraja oplat jak sie robi przelewy. zastanow sie nad tym
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No właśnie, przede wszystkim chcę uniknąć opłat, Alior daje 10 darmowych przelewów w miesiącu, skuszę się na nich, dzięki za odp. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aliora nie polecaja nawet jego pracownicy, wiec sie zastanow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mBank - w ramach integracji z prywatnym  ogolnie konto ok - tylko przelewy inne niz ZUS/US platne 1 pln.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aliora nie polecaja nawet jego pracownicy, wiec sie zastanow  Hehe, o zgrozo  Chyba Bank Śląski wybiorę, dają dobrą ofertę. Dzięki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mBank - w ramach integracji z prywatnym  ogolnie konto ok - tylko przelewy inne niz ZUS/US platne 1 pln. Chyba na odwrót kolego przelewy do US/ZUS masz płatne 1 PLN reszta za darmochę . Korzystam z mBanku już kilka ładnych lat i moje opłaty to 1.70 za ubezpieczenie karty miesięcznie reszta za darmo . A opłaty robię wszystkie przez neta co mnie nic nie kosztuje.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Aliora nie polecaja nawet jego pracownicy, wiec sie zastanow  Różne opinie chodzą zależnie czy jest się pracownikiem czy klientem, ale ci drudzy bardzo sobie chwalą Aliora. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mBank - w ramach integracji z prywatnym  ogolnie konto ok - tylko przelewy inne niz ZUS/US platne 1 pln. Chyba na odwrót kolego przelewy do US/ZUS masz płatne 1 PLN reszta za darmochę . Korzystam z mBanku już kilka ładnych lat i moje opłaty to 1.70 za ubezpieczenie karty miesięcznie reszta za darmo . A opłaty robię wszystkie przez neta co mnie nic nie kosztuje. byc moze u ciebie Ja mam bezplatne przelewy ZUS/FUS/US, a reszta po 1 pln. To samo mowi tabela: http://info.mbank.com.pl/firmowy/rachunki/rozliczeniowe/mBIZNES_konto/index.html#tabs=4
|
|
|
Link skopiowany do schowka