Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 26 z 29 1 2 24 25 26 27 28 29
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To dobrze, jak ma to służyć Polonii B. to gites. No fakt nie mialem pojecia ze w Bytomiu juz go nie chca.
Wiem co pisze, śmieszna jest ta Cracovia i mam swoje zdanie na ten temat ! I tak spadnie, chyba ze bedzie parkowac autobus w kazdym meczu laugh

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by analityk
To dobrze, jak ma to służyć Polonii B. to gites. No fakt nie mialem pojecia ze w Bytomiu juz go nie chca.
Wiem co pisze, śmieszna jest ta Cracovia i mam swoje zdanie na ten temat ! I tak spadnie, chyba ze bedzie parkowac autobus w kazdym meczu laugh
Cracovia jest smieszna ? to jaki jest w takim razie ten twor z Nowej Huty ? Cracovia to najstarszy klub i jeden z najbardziej zasluzonych w Polsce, dorosnij kolego dorosnij w koncu bo wyniki sportowe to nie wszystko, moze kiedys to zrozumiesz piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Twor ktory gral w P.Uefa i ktory nie przyjmuje wszystkich przezutow z Wisly !!! That's it. I tak spadniecie ! Zielony stolik wam juz nie posluzy laugh

Smiesza mnie Twoje teksty: jak spadniemy to dobrze bo wyjdzie to na dobre klubowi ! tak mowi prawdziwy kibic? chyba desperat albo...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Twor ktory gral w P.Uefa i ktory nie przyjmuje wszystkich przezutow z Wisly !!! That's it. I tak spadniecie ! Zielony stolik wam juz nie posluzy laugh

Smiesza mnie Twoje teksty: jak spadniemy to dobrze bo wyjdzie to na dobre klubowi ! tak mowi prawdziwy kibic? chyba desperat albo...

cool

prawdziwy kibic walczy o dobro klubu, mi nie straszna nawet 3 liga a to jest jedyna droga do tego zeby z czasem grac o cos wiecej niz utrzymanie w ekstraklasie, nam nie straszne spadki z lig, jak sie utrzymac uda to super i dzisiaj damy z siebie wszystko ale jesli to to placzu i lamentu nie bedzie bo na to zasluzymy i podczas sezonu dwa lata temu rowniez sportowo na to zasluzylismy piwo

Cracovia tez grala w pucharach, jest najstarsza w Polsce, zasluzona dla pilkarskiej mapy Polski i kilkukrotnym mistrzem Polski jest wiec skoncz pier... i porownywanie z Hutnikiem bo to az niesmaczne, zajmij sie swoim nowym tworem 2010 piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja porownuje czy ty ? ty zaczales te porownania ! grala w pucharach chyba jak cie na swiecie jeszcze nie bylo wiec nawet nie liznales tych "dobrych" czasow !!!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pasiaste znow przegrali na wlasne zyczenie, gdyby 2 zawodnikow nie robilo za sedziow przy lini autowej, tylko grali to by tej bramki nie stracili...znow wyszlo to jaki poziom prezentuje ten team-poziom 1 ligowy (nie ekstraklasowy)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pasiaste znow przegrali na wlasne zyczenie, gdyby 2 zawodnikow nie robilo za sedziow przy lini autowej, tylko grali to by tej bramki nie stracili...znow wyszlo to jaki poziom prezentuje ten team-poziom 1 ligowy (nie ekstraklasowy)
ale masz kompleksy, cos ci ta Cracovia musiala zrobic w tej hucie wink

moze zacznij pisac po polsku a nie po polskiemu wink

bylismy duzo lepsi ale za niewykorzystane sytuacje sie placi, bramka uznana nieprawidlowo ale trudno smile

spadamy i wyjdzie nam to na dobre ale ciesze sie, ze tak uwaznie sledzisz nasze losy i interesujesz sie bo widac, ze nie jest ci obojetna wielka Cracovia piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
reszta jak masz cos do napisania pisz do mnie na priv, zapewne ci odpisze i nie zasmiecajmy juz tematu

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
panowie jest gdzies w necie do obstawiania że Cracovia sie utrzyma? i jaki kurs ewentualnie na to. Dz z gory.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja mam nadzieje ze Cracovia spadnie, niby najstarszy klub w Ekstraklasie, ale za te walki co robili to powinni grac w 3-4 lidze...

Takze nozownicy out... boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Szatałow NIE MOŻE być trenerem Cracovii w tej rundzie.

zapraszam na weszlo.....

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jak zaprasza to wchodzcie i czytajcie ten profesjonalny nieszukajacy sensacji portal wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by craax
jak zaprasza to wchodzcie i czytajcie ten profesjonalny nieszukajacy sensacji portal wink

moze i szukaja sensacji, ale pisza takze duzo prawdy. O Smudzie, o pasiastych i innych...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by craax

moze i szukaja sensacji, ale pisza takze duzo prawdy. O Smudzie, o pasiastych i innych...

ja nie bronie, czytaj, ale skad wiesz, ze tam duzo prawdy to jestem ciekawy grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
weszło jest zajebiste laugh będzie tak jak z tą bramką dla Legii w meczu z Cracovią kiedy przytoczyli przepis, który nie istniał. Teraz za to zacytowali jakiś wycinek....

Wydział Szkolenia PZPN lub związku piłki nożnej może wyrazić zgodę na odstępstwo od zasady, o której mowa w ust. l , gdy kontrakt trenerski łączący trenera z poprzednim klubem został rozwiązany za porozumieniem stron, bądź zerwany jednostronnie przez trenera.

piłkarski fakt

old hand
old hand
To już chyba pewne , by,by Jacek Zieliński , odbije się to czkawką Lechowi.............

The Famous McD
The Famous McD
jestem podobnego zdania , zbyt raptowne posunięcie...

wątpię żeby nowy trener zrobił jakiś skok jakościowy

JZ zasłużył na to by oceniono efekty jego pracy na koniec rundy.

Zdobył MP , nieźle Lech sobie poczyna w LE gdzie sam awans był nadprogramowy bo nikt nie sądził że uporają się z Dnipro, spory dodatkowy zastrzyk gotówki.

Jest wiele + , jest sporo - , można się było wstrzymać z tym ruchem do końca rundy.

Nowy trener wprowadzi teraz tylko więcej chaosu niż spokoju.

Zamienił stryjek siekierke na kijek

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Następcą Jacka Zielińskiego na stanowisku trenera Lecha Poznań
został Jose Maria Bakero. 47-letni Hiszpan w środę pojawił się na konferencji prasowej i w czwartek po raz pierwszy poprowadzi Kolejorza.

NIestety mam obawy, ze operacja Bakero moze skonczyc sie katastrofą.

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Do końca sezonu może jakoś wytrwa a później na pewno out wink
Trochę dziwi mnie taka postawa Lecha, przecież Zieliński miał być do końca rundy trenerem jak coś a tu zwalniają go i jeszcze tuż przed meczem LE ... takie rzeczy tylko w Polsce chyba.

The Famous McD
The Famous McD
mało rozważny ruch przed arcyważnym meczem robić tak trzęsienie w Lechu

pomijając już fakt dwóch zwycięstw z rzędu po 4:1

W czwartek zapewne padnie rekord pod względem przychodu z dnia meczowego. Żaden polski klub jeszcze tyle nie zarobił.

Strona 26 z 29 1 2 24 25 26 27 28 29

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Akhu, ANZELMO, betowiec, ElNinho[mmdea], Sensei, aker, latajaca_holenderka, rymoholik, alfa, bukma, $-man, JelineK, burbon), 786 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,836,595
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025