Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 23 z 24 1 2 21 22 23 24
G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by lucmacher
Nie rozumiem o co pijecie smile
Panowie ja juz zrozumialem materie zakładów, czy tak trudno Wam to zrozumiec? smile
Nie piszcie juz nic na ten temat, bo szkoda waszych klawiatur smile

To fajnie by bylo jakbys jakis temat na forum dal i sie podzielil typami. smile

Bonus: Unibet
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Originally Posted by Kerogh
Originally Posted by gizmo
Originally Posted by chim123
Ja już czekam na nowy temat w T&O - Ku przestrodze vol. 2 laugh laugh laugh
Taki facet jak nie skonczy w pierdlu albo pod mostem to bedzie cud i to nie jest zart.
Nie bedzie vol.2 jak bedzie cos, to na temat jak wybic sie z dna by pomoc komus kto bedzie potzrebowal pomocy, miejmy nadzieje ze nie bedzie takiej sytuacji, a z reszta nie bede sie wysilal dzisiaj, bo znajdzie sie kilku ktorych tylko usatysfakcjonuje gdy napisza ze skoncze w pierdlu. Nie zamierzam sie tlumaczyc, powiem tylko tyle ze sposob patrzenia na zaklady zmienil sie o 180 stopni.Do wszystkiego trzeba dojrzec a że to odbylo sie w taki sposób to juz widocznie tak mialo byc. papa

Powodzenia, ale nie wroze Ci dobrze. Podobno przestales, a nadal grasz. Przegrasz kilka kuponow i pojdziesz do AIG po kolejne kredyty, pomysl czy nie lepiej odpuscic.
Kerogh dobranoc papa smile dzieki zastanowie sie

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Originally Posted by Kerogh
Panowie ja juz zrozumialem materie zakładów, czy tak trudno Wam to zrozumiec? smile

To fajnie by bylo jakbys jakis temat na forum dal i sie podzielil typami. smile
Jak poczuję taką potrzebę to na pewno to uczynie smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ok my nie mozemy, to w takim razie po co Ty piszesz i do kogo ? laugh Liczyles na piesni pochwalne po tym screenie. tak naprwade nie zrozumiales nic. Ludzie ktorzy zarabiaja nie jeraja sie tak pojedynczymi zdarzeniami i nie wrzucaja na ogol takich rzeczy bo ich to po prostu nie kreci. Zreszta po co ja Ci to pisze, to Ty jestes guru laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Taki facet jak nie skonczy w pierdlu albo pod mostem to bedzie cud i to nie jest zart.
Nie bedzie vol.2 jak bedzie cos, to na temat jak wybic sie z dna by pomoc komus kto bedzie potzrebowal pomocy, miejmy nadzieje ze nie bedzie takiej sytuacji, a z reszta nie bede sie wysilal dzisiaj, bo znajdzie sie kilku ktorych tylko usatysfakcjonuje gdy napisza ze skoncze w pierdlu. Nie zamierzam sie tlumaczyc, powiem tylko tyle ze sposob patrzenia na zaklady zmienil sie o 180 stopni.Do wszystkiego trzeba dojrzec a że to odbylo sie w taki sposób to juz widocznie tak mialo byc. papa

Twój sposób patrzenia mówisz, że się zmienił...patrząc po wybranych meczach i stawce i ich ilości, to chyba na gorsze.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Ok my nie mozemy, to w takim razie po co Ty piszesz i do kogo ? laugh Liczyles na piesni pochwalne po tym screenie. tak naprwade nie zrozumiales nic. Ludzie ktorzy zarabiaja nie jeraja sie tak pojedynczymi zdarzeniami i nie wrzucaja na ogol takich rzeczy bo ich to po prostu nie kreci. Zreszta po co ja Ci to pisze, to Ty jestes guru laugh
laugh chciałem Cie sprawdzić tym kuponem jak mocno bedziesz napierdalal w klawiature laugh
dobranoc smile

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Originally Posted by Pier

Twój sposób patrzenia mówisz, że się zmienił...patrząc po wybranych meczach i stawce i ich ilości, to chyba na gorsze.
stop DOBRANOC stop

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
D chciałem Cie sprawdzić tym kuponem jak mocno bedziesz napierdalal w klawiature laugh
dobranoc smile
Widzisz Ty nawet nie umiesz się raz a porządnie pożegnać...nawet w tym jesteś niekonsekwentny. papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
laugh chciałem Cie sprawdzić tym kuponem jak mocno bedziesz napierdalal w klawiature laugh
dobranoc smile
Powaznie ? To była Twoja inicjatywa czy kolegów z piaskownicy ? laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Żal mi lucmachera. Ciężki przypadek. Widać że chłopak się do tego nie nadaje, za mocno kieruje się emocjami. Jak zaliczył kilka wtop za pożyczoną kasę to na chwilę otrzeźwiał i zrozumiał że jest w czarnej dupie, że trzeba przestać grać, wyleczyć się i oddać kase. Ale jeden lub kilka wygranych zakładów i nagle się okazuje że jednak znalazł metode na wygrywanie i teraz będzie kosić buki. Ile razy juz słyszałem tego typu akcje...

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Proponuję odblokować powyższy temat i tam kontynuować dyskusję. Może ktoś się czegoś nauczy smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
to jest nałóg, jak narkotyk. sam z tego koleś nie wyjdzie

M
Krecik
Krecik
M Offline
Originally Posted by barciu
Żal mi lucmachera. Ciężki przypadek. Widać że chłopak się do tego nie nadaje, za mocno kieruje się emocjami. Jak zaliczył kilka wtop za pożyczoną kasę to na chwilę otrzeźwiał i zrozumiał że jest w czarnej dupie, że trzeba przestać grać, wyleczyć się i oddać kase. Ale jeden lub kilka wygranych zakładów i nagle się okazuje że jednak znalazł metode na wygrywanie i teraz będzie kosić buki. Ile razy juz słyszałem tego typu akcje...

są wyjątki, potwierdzające regułę.

Może dostać w dupę i pomny doświadczeń grać lepiej. Nie wierzę by w waszej karierze nie było spektakularnych upadków...

Ana <3
Ana <3
Originally Posted by młody gniewny
Może dostać w dupę i pomny doświadczeń grać lepiej. Nie wierzę by w waszej karierze nie było spektakularnych upadków...

za pożyczone? nigdy stop

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Oczywiscie ze upadki byly ale nie mozna sie samemu oszukiwac ze jest ok. Lucmacher wygral tysiaka albo dwa, nie wnikam ile, ale juz zapomnial ile wczesniej wtopil i jeszcze pisze ze mu zazdroscimy wygranej. Dla mnie taki czlowiek powinien sie leczyc, bo sam jak widac nie da rady sie wygrzebac z tego gowna. On na pewno nie jest zadnym wyjatkiem potwierdzajacym regule. Do Raftera mu jeszcze daleko smile

M
Krecik
Krecik
M Offline
mówiłem o sobie grin

Idę spać smile Dobranoc smile

J
pewny piniądz
pewny piniądz
J Offline
Inter-Flu krecic overa 1.5boks
strzelac/tracicboksfutbolgwizdek

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wczorajsza LM spokojnie do przodu smile lettki plus wink
1 03/11/2010 AC Milan v Real Madryt
(Remis - Nie ma zakładu) Real Madryt 1.57 Brak Zwrot
2 03/11/2010 CFR Cluj v Bayern Monachium
(Remis - Nie ma zakładu) Bayern Monachium 1.30 Brak Wygrana
3 03/11/2010 Basel v Roma
(Dodatkowa azjatycka suma goli) Powyżej 2.0,2.5 1.525 Brak Wygrana
4 03/11/2010 Chelsea v Spartak Moskwa
(Wynik końcowy) Chelsea 1.22 Brak Wygrana
Zakłady akumulowane
Rodzaj zakładu Liczba zakładów Stawka jednostkowa Stawka Zysk Zwroty
4 zdarzenia 1 200,00 200,00 560,15 480,47
Stawka całkowita: 200,00 Zwrot razem: 480,47

Strona 23 z 24 1 2 21 22 23 24

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, VVega, rafal08, latajaca_holenderka, betowiec, 11kera11, poozon, ANZELMO, forty), 2,339 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,293
Posty5,837,450
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025