Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 3 1 2 3
Porucznik
Porucznik
piwo pogodnie

[Linked Image]

Tylko spokojnie, bez zbędnego spinania się itd wink

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Proponuje pakt
o meczach piszemy tylko W DNIU ROZGRYWANIA

grubsze ryby wiedza o co chodzi

dla tych mniejszych wyjasniam
Mniejsi bukmacherzy typu tobet czy Betsafe czesto blednie szacuja kursy i jesli ktos wykorzysta ich przeszacowanie lub niedoszacowanie to zagra to ale sa wtedy niskie limity i kurs sie 'urynkowuje' czyli firmy tanim kosztem naprawiaja wlasne bledy
W dniu rozgrywania bukmacherzy azjatyccy otwieraja rynki i praktycznie kazdy moze zagrac za ile chce i kurs praktycznie nie drgnie

Nie ma sensu na dluzsza mete pisanie 2-3 dni przed meczem ze '1.60 na Legie to promocja' (to przyklad abstrakcyjny)
Do rozwazenia polecam. Nie ma sensu na dluzsza mete pisanie 2-3 dni przed meczem ze '1.60 na Legie to promocja' (to przyklad abstrakcyjny

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
bieluniu się najadłeś?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Na obecna chwile zamierzam zagrac

Wygrana Legii @ 2,2

Dokladny wynik 2:1

Overa w tym meczu 2,5

I na live zagrac ze po 70 minucie padnie jakas bramka...

Dlaczego takie typy??

Otoz Legia na wlasnym stadionie jak juz wygrywala to zawsze po 2:1

Licze na to ze Legia wygra, bedzie komplet. Radovic w formie Kielbowicz tez...

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Zabrze - Bytom

Nikt glosno nie chce mowic, ale Bonin ma byc gotowy na sobote. A tak bez 5 podstawowych graczy, z rezerw moga jakis mlodzikow sciagnac i tyle. Osobiscie nie bede sie rozwodzil na temat tego meczu. A peffki sooom ?? Sommm i je grooom

Bytom @ 3,1 4/10 a mozna bylo nawet 4,25
X2 @ 1,58 10/10 peffka peff by Ojro grin

Górnik bez remisu... jeszcze, ale czuje w lewej lydce ze XXX iziii.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by olopatronat

Sandomierski w formie, Cionek w formie, Norambuena w formie, Frankowski w formie grin

dla mnie X a może i nawet lekko Jaga. Z tych wygranych 2-1 to przypomnij mi ile było "fartownych" i nie do końca zasłużonych? smile
W meczu z Górnikiem przy 0-1 Legia jakoś tak grała bez pomysłu, żeby nie gapiostwo zawodników z Zabrza przy stałych fragmentach 2x to pewnie by dowieźli te 3 pkt smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ojro kto nie zagra dokladnie w Górniku ? bo tak slabej druzyny jak Polonia Bytom to ja jeszcze na Cracovii nie widzialem, nie zrobic ani jednej akcji przez 45 min z outsiderem ligi to 'trzeba umic'

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Legia - Jagiellonia

X2 tutaj lub Jaga po > 3,0. Kto widzial Legie z Górnikiem nie powinien grac '1'. Górnik nie powinien strzelic tego gola, to byl podarunek czy tez prezent.

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Originally Posted by craax
Ojro kto nie zagra dokladnie w Górniku?
Przybylski, Kwiek, Banas, Bemben, Bonin?, Pazdan?. Z tym ostatnim to nie wiadomo nic... no i Gierczak, ale on to juz do konca sezonu nie zagra.

niby pilkarze zmotywowani, ale kurrr... jak mozna przegrac mecz prowadzac w 87minucie 1-0 =|

chyba najlepszym rozwiazaniem UNDERRR 2,5

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Chaoz
Originally Posted by olopatronat

Sandomierski w formie, Cionek w formie, Norambuena w formie, Frankowski w formie grin

dla mnie X a może i nawet lekko Jaga. Z tych wygranych 2-1 to przypomnij mi ile było "fartownych" i nie do końca zasłużonych? smile
W meczu z Górnikiem przy 0-1 Legia jakoś tak grała bez pomysłu, żeby nie gapiostwo zawodników z Zabrza przy stałych fragmentach 2x to pewnie by dowieźli te 3 pkt smile

Ja jednak wierze w Legie. Jaga slaba na wyjazdach, mysle ze doping poniesie pilkarzy L do kolejnego zwyciestwa i marszu po majstra... smile

Wybierasz sie na mecz do Wawy??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dla mnie ciekawym typem po kursie 2.3 over2,5 w derbach Krakowa.
Beznadziejna obrona w obu ekipach, grzech nie spróbować.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
szkoda że Cleber nie zagra, kartka peffka grin

The Famous McD
The Famous McD
Legia-Jaga może być ciężko ostatnie wygrane Legii mnie nie przekonują a w szczególności styl.

Trwa wyścig z czasem czy zagra Vrdoljak.

Jak nie to w środku będzie Borysiuk Pączek i Radovic.

na skrzydłach Szałach i Manu.

Jagiellonia w ostatnim meczu z Polonią nie podobała mi się. Wygrali ale bardzo słaby mecz z ich strony.

Myślę że w Warszawie nie zagrają otwartej piłki, zaparkują autobusem w bramce i będą chcieli wywieźć remis utrzymując przewagę nad jednym z głównych pretendentów do zdobycia MP.

Obawiam się że granie z przodu osamotnionym Kucharczykiem spowoduje że klarownych sytuacji może być jak na lekarstwo.

Nie spodziewam się zobaczyć jakiejś widowiskowej gry z polotem.

W historii ligowych potyczek między Legią a Jagiellonią na Ł3 goście jeszcze nigdy nie wygrali na Ł3 , zdołali zaledwie tylko raz zremisować 0:0 a reszta w łeb. Mało tego zdołali tutaj tylko raz pokonać bramkarza.

Także ich dorobek nie jest zbyt imponujący jeżeli chodzi o mecze przy Ł3.

W zasadzie jeżeli chodzi o ten mecz to widzę tylko 2 możliwości :

1 wygrana Legii

2 remis

Wygraną Jagielloni całkowicie wykluczam z palety możliwych wyników, widziałem ich w ostatnich dwóch meczach i nie zrobili na mnie większego wrażenia , szczególnie w meczu z Widzewem z którym niedawno potyczkowała się Legia nie zaprezentowali się nader korzystnie.

Legia 1x pewnie wybiorę wariant asekracyjny jeżeli zagram to spotkanie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by royalflush
Dla mnie ciekawym typem po kursie 2.3 over2,5 w derbach Krakowa.
Beznadziejna obrona w obu ekipach, grzech nie spróbować.
wydaje sie to bardzo rozsadna propozycja bo super kursie, u nas do tego nie zagra Mierzejewski - kontuzja

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
bieluniu się najadłeś?
bieluniu się najadłeś?

hehe no w sumie dzieki ze jestescie

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Piłkarze Jagiellonii przygotowują się do sobotniego meczu z Legią. Jagi nie omijają kłopoty. Na Łazienkowskiej prawdopodobnie nie zagra Thiago Rangel Cionek.

Thiago Rangel Cionek znowu ma kłopoty ze zdrowiem
Cionek dopiero co wrócił do składu po kontuzji mięśnia przywodziciela. Wystąpił w piątkowym spotkaniu z Polonią Warszawa (1:0) i był jednym z najlepszych zawodników na boisku. Niestety, wczoraj Brazylijczyk bezpośrednio z treningu znowu wylądował w gabinecie lekarskim.

– Podczas zajęć odnowiła mu się kontuzja. Z Legią nie zagra – kręci głową trener Michał Probierz.

----------------------------------------------

Oczywiście nie można wykluczyć cudownego ozdrowienia w dniu meczu , jeżeli jednak to prawda to jak wygląda obrona bez Cionka można było zobaczyć w meczu z Widzewem.

Legia była do złapania po 2.5 smile , liczę że kurs w dniu meczu poleci przynajmniej do 2.1.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no skoro sie zaczelo to tez cos skrobne
tylko 1 DNB to byla moja wizja na ten mecz z nieco innych powodow a niewazne
teraz wszyscy beda grac z tego co widze Legie kurs bedzie spadal i oby to sie nie skonczylo jak Lechem w meczu z Gornikiem. jeszcze nie wiem co tu zagram aczkolwiek 1 remis nie ma zakladu to jak w pysk tez mi wychodzilo, teraz trzeba uwzglednic dodatkowo zachowanie bukmacherow i grajacych.
Jesli by byla cisza do dnia meczu mielibysmy napewno wyzsze kursy na Legie i kazdy by to gral za ile chce i kurs by sie nie ruszal.
Siedzimy i obserwujemy

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
ty myslisz ze to forum rzadzi calym swiatem bukmacherskim i ze to przez wpisy w tym temacie kursy na Legie tak spadaja? laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie mysle ale to jest tylko mikroswiat obrazujacy zachowanie tlumow poza tym kilku wspolpracownikow bukow tutaj jest i koryguja kursy sprobuj cos polecic na tobecie zobaczysz co sie stanie w 5 minut
No chyba juz wszystko wyjasnione ale jeszcze moze jakies 'niedobitki haha' maja to chetnie odpowiem i uswiadomie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by McDziarz
Myślę że w Warszawie nie zagrają otwartej piłki, zaparkują autobusem w bramce i będą chcieli wywieźć remis utrzymując przewagę nad jednym z głównych pretendentów do zdobycia MP.

Nie wierzę w to co czytam i co piszesz
Jaga z kim gra( Real Barca ) bo może to LM a nie ekstraklasa
Pomysl zanim coś takiego napiszesz grze ostatnio Jaga postawiła autobus?
Może w salonikach?
Ogarnij się trochę
Górnik X Legia X singlami i w dublu i jeszcze jedna perełka ale o tym później

Strona 1 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei), 2,777 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,320
Posty5,842,756
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026