|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze nie bylo takiego tematu w tym roku chyba, a predzej czy pozniej i tak by powstal  Potrzebuje Waszej pomocy w znalezieniu czegos co sobie ze znajomymi obmyslilem, nie wiem tylko czy cos takiego znajdziemy  chcielibysmy spedzic sylwestra w górach (niewazne jakich, musza byc ladne, ladny widok z miejsca pobytu i ma byc snieg  ). Obmyslilismy sobie domek dla 4-6 osob ( 2 lub 3 pary) w miare tanio, w ladnej okolicy, niezbyt zaludnionej, ale zeby tez jakos niedaleko mozna bylo skoczyc na stok (to tylko moj wymysl wiec moze tego nie byc), cos zwiedzic itp  Czy ktos moze cos polecic, lub wylac mi kubel zimnej wody na glowe?  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja Ci wyleje, zalozylem podobny temat ( SZUKA SIE  ) i nie bylo odzewu nawet jednej osoby, choc ja szukam na troszke wiecej osob
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aa, ja uzywam wujka google do szukania, jakbys w temacie wpisal 'sylwester' a nie 'Nocleg w okresie sylwestrowym' to bym znalazl, jakies wytlumaczenie mam  moze teraz ktos pomoze, bo faktycznie wylales 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze moze, moja wina na tyle osob na ile szukasz powinno sie jeszcze udac, bo spotkalem sie z wolnymi miejscami w takich ilosciach w osobnych domkach i jak cos mi wpadnie w lapy z tych nr to Ci rzuce W TYM TEMACIE 
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
a wwwujek i jego firma turystyczna nie ma jakiejś takiej opcji? on ma same egzotyczne wyjazdy? zajrzyj do jego tematu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciężko będzie znaleźć coś sensownego. większość domków jest rezerwowanych z roku na rok przez te same, sprawdzone osoby. licząc na wolne, należałoby zacząć szukać już od kwietnia. np rok temu zjeździłem całą Białkę T. i wszystko praktycznie było pozajmowane, jeżeli natrafiłem na coś wolnego w okolicy to był wymóg typu tygodniowy pobyt, bądź minimum 5 dni. wtedy postanowiłem, że w 2010 roku się sprężę i wcześniej tym zajmę. I co? Właśnie miałem zakładać temat sylwester 2010, bo znowu jestem w czarnej dupie:P. Ja z kolei poszukuję domku na 9 osób ( z możliwością upchania jeszcze kilku), nie musi być w górach, żeby można było go wynająć na dwie doby i tak żeby koszt za dobę nie przekraczał 120zł ( to nie moje widzi mi się). jakbyście coś mieli to dawajcie znać, chyba wiele nie wymagam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja polecam w Zakopcu na ul Chłabówka Dolna 52 Są tam do wynajecia pokoje w dosc przystepnej cenie Jest to troche dalej od centrum co np dla mine jest plusem Wychodzac na balkon masz widok na Nosal ktory jest wieczorem pieknie oswietlony no i szum górskiego potoku co jest sprawa mega fajna Z własnego doświadczenia polecam Państwo ktore zarządzaja domem bardzo wporządku i nie robia problemow z powrotem w nocy Godni polecenia ludzie http://www.tatry.turist.pl/podlasem/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem czy was pociesze, ale mi sie udalo znalezc domek na 16 osob dokladnie tydzien temu w gorach  takze zycze Wam powodzenia, jednak jest to jeszcze mozliwe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie jak chcecie zajebiste 2 kwaterki nie wazne czy to sylwester czy wypad w góry polecam z calego serca http://www.harrachov.cz/faema/ w tym roku w styczniu/lutym cena byla 60 zł od osoby http://meteor.turystyka.pl/pokojechyc,zakopane.html w okresie od 2 dnia swiat do 3 stycznia 65 zł od osoby jak jakies pytania prosze na pw
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem czy was pociesze, ale mi sie udalo znalezc domek na 16 osob dokladnie tydzien temu w gorach  takze zycze Wam powodzenia, jednak jest to jeszcze mozliwe  to jak masz taki duży domek, to wbijamy do Ciebie, jeżeli nie udam nam się znaleźć własnego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.osadaagata.eu/ ja dzwonilem w sprawie dwoch domkow obok siebie bo takie zapotrzebowanie, ale gosc powiedzial, ze ma jeden domek 8-osobowy wolny, wg mnie wyglada swietnie
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Mój Sylwester będzie dokładnie tutaj, na forum.  Jest to chyba jedyna impreza, jaką nie znoszę. Nic się tego dnia nie zmienia oprócz daty. A tak to w domku jest fajnie, ciepło, w telewizji sobie obejrzę pokazy fajerwerków z całego świata. A następnego dnia sobie wyjdę na piwko i będę miał w okół siebie samych skacowanych kelnerów (i klientów) pubu. 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Conrad, balujemy razem na forum  Nienawidzę Sylwestra, kiedyś trochę przymusowo imprezowałem w ten dzień ponieważ moja była żona miała urodziny... Rok temu dałem się namówić na imprezę w Żywcu, drugiego dnia zapierdalałem piechotą do Mysłowic.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe macie te wspomnienia... wspolczuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zeby nie bylo, rowniez nie jestem wielkim pasjonatem tej daty i nie widze w niej nic az tak megaszczegolnego jak to niektorzy opisuja i sie podniecaja, ale lubie wyjechac cala ekipa a wtedy zazwyczaj pojawia sie taka okazja, ze wiekszosc osob ma wolne i checi a osobny domek i pare dni poza miastem to super sprawa  jak ktos lubi zime, narty i gory to jest to REWELACJA - najwiekszy minus, ilosc ludzi w tym okresie, dlatego warto wybierac mniejsze miesciny a nie Zakopane i okolice 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
odświeżam, macie może jeszcze jakimś cudem namiary na wolne kwatery dla 8 osób w górach? Tak wiem super szybko sie zebralismy 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Koleżanka zamówiła domek 6-osobowy, na 8 osób (5 dni) w Szklarskiej Porębie tydzień temu. Ostatni wolny domek, obawiam się,że nie znajdziesz już wolnych domków.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedyna opcja w sylwestra:
http://www.ftb.pl/news/77749_0_1/i-love-new-year-po-raz-4-muzyczna-celebracja-y2k10-%28druga-pula-juz-w-sprzedazy%29.htm
4 rok z rzędu, polecam zdecydowanie!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedyna opcja w sylwestra:
http://www.ftb.pl/news/77749_0_1/i-love-new-year-po-raz-4-muzyczna-celebracja-y2k10-%28druga-pula-juz-w-sprzedazy%29.htm
4 rok z rzędu, polecam zdecydowanie! Jeszcze nie byłem ale w tym roku jadę 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|