|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Soda - Rodd over 9,5 w 1-szym secie - @1,57
Davydenko (-1,5 gema) - @1,85
Monfils +1,5 seta - @1,7
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Śmiali się że w wyminach miał szanse  to chyba różnica. Wygrał swoją grą a nie wymianami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj pany pany zacznijcie sluchac czleka na kacu mowilem we wtorek Berdzio - to wszyscy sie smiali z tego co on gral z Kamke i ze niby nie ma szans z Serra... mowilem wczoraj Llodra - to wszyscy sie nabijali, twierdzac ze on nie ma najmniejszych szans z Nole i co? i jeden mecz i wszyscy nagle widza faworyta w Llodrze  a ja Wam powiem ze dzis wygrywa Denko a i hc gemowy jak najbardziej do grania do czech razy sztuka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
smiali sie ze Llodra ma co najwyzej szanse na jednego tb a i to "bardzo watpliwe"  z tym ze nie wiem co to za szal dzis na Llodre - bo ogral Nole... sytuacja wypisz wymaluj do tego jak lud sie rzucil na Melzera dzien po zwyciestwie nad Nadalem... dzis Llodra konczy swa przygode - Denko musi sezon ratowac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj pany pany zacznijcie sluchac czleka na kacu mowilem we wtorek Berdzio - to wszyscy sie smiali z tego co on gral z Kamke i ze niby nie ma szans z Serra... mowilem wczoraj Llodra - to wszyscy sie nabijali, twierdzac ze on nie ma najmniejszych szans z Nole i co? i jeden mecz i wszyscy nagle widza faworyta w Llodrze  a ja Wam powiem ze dzis wygrywa Denko a i hc gemowy jak najbardziej do grania Dla mnie Llodra również zjazd do bazy. Już się nagrał. Jego gra się łamie jak serwis nie siedzi. Wczoraj mu siedział aż nadto, Djoko się irytował strasznie, że go złamać nie może i się poddał po 3 niewykorzystanych BP. Wątpię by drugi dzień z rzędu mu tak gryzło, a w wymianach nie ma szans
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Finanz ale to dopiero trzeci raz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
takie pytanko mam ... dziala Wam Mozilla?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
takie pytanko mam ... dziala Wam Mozilla? ta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Finanz ale to dopiero trzeci raz  i o to chodzi, mowiles o 1.berdziu, 2.llodrze wczoraj 3.dzisiaj... denko, 2 razy weszlo a dzisiaj number 3  Ps. typu nie neguje, jezeli dla żaby serwis nie siadzie to 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj pany pany zacznijcie sluchac czleka na kacu mowilem we wtorek Berdzio - to wszyscy sie smiali z tego co on gral z Kamke i ze niby nie ma szans z Serra... mowilem wczoraj Llodra - to wszyscy sie nabijali, twierdzac ze on nie ma najmniejszych szans z Nole i co? i jeden mecz i wszyscy nagle widza faworyta w Llodrze  a ja Wam powiem ze dzis wygrywa Denko a i hc gemowy jak najbardziej do grania Dla mnie Llodra również zjazd do bazy. Już się nagrał. Jego gra się łamie jak serwis nie siedzi. Wczoraj mu siedział aż nadto, Djoko się irytował strasznie, że go złamać nie może i się poddał po 3 niewykorzystanych BP. Wątpię by drugi dzień z rzędu mu tak gryzło, a w wymianach nie ma szans Llodra dziś łyka Denke łyka. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a bo ja mam mroczki i zamiast do czech to do czterech przeczytalem kurde nie wiem co zrobic z paniczem... niby juz dawno go tu nie powinno byc bo zarowno netbandian jak i cilic mieli swoje szanse ale i monfils mam wrazenie jakby ten turniej mial w glebokim powazaniu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a bo ja mam mroczki i zamiast do czech to do czterech przeczytalem kurde nie wiem co zrobic z paniczem... niby juz dawno go tu nie powinno byc bo zarowno netbandian jak i cilic mieli swoje szanse ale i monfils mam wrazenie jakby ten turniej mial w glebokim powazaniu po prostu odpusc  wystarczy Denko dzisiaj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma co kombinować , dziś Rod i Llodra i buki zniszczone.! Piątek musi dać na cały weekend. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a bo ja mam mroczki i zamiast do czech to do czterech przeczytalem kurde nie wiem co zrobic z paniczem... niby juz dawno go tu nie powinno byc bo zarowno netbandian jak i cilic mieli swoje szanse ale i monfils mam wrazenie jakby ten turniej mial w glebokim powazaniu po prostu odpusc  wystarczy Denko dzisiaj Denko nie ma szans UUU.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a bo ja mam mroczki i zamiast do czech to do czterech przeczytalem kurde nie wiem co zrobic z paniczem... niby juz dawno go tu nie powinno byc bo zarowno netbandian jak i cilic mieli swoje szanse ale i monfils mam wrazenie jakby ten turniej mial w glebokim powazaniu po prostu odpusc  wystarczy Denko dzisiaj Denko nie ma szans UUU.  spoko
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Dobrze to już wiemy Diilmach że Llodra niszczy, teraz ładnie napisz czemu tak uważasz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakies przeciw do Bemelmansa ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobrze to już wiemy Diilmach że Llodra niszczy, teraz ładnie napisz czemu tak uważasz. i co Ci to da że napisze? Każdy ma swoje zdanie i zagra to co chce, a że mam dobry humor od rana to tak piszę sobie Llorda i Llodra hahaha. Zobaczymy co z tego będzie później, ale mocno dubel Rod + Llodra poszedł.  czas na butle zaraz. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
craax masz racje  tym bardziej ze mecz jest okolo 21 a w tym czasie to ja chce widziec jak Legia rewanz bierze za wiosne  podsumowujac na dzisiaj: Soda - Rodd over 9,5 gema w pierwszym secie Davydenko Sijsling
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|