|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przysiezny Llodra Monfils +4,5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Monfils dzis zbiera baty od FedeXa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Monfils dzis zbiera baty od FedeXa  ni uja min 1 set dla Malpki pozatym tu bedzie final Francuzki jak ktos pisal z 2 dni temu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie bedzie francuskiego finalu, ale nie ma sie co spierac ;] Zobaczymy jak to wyjdzie. Lacko za to gram grubo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakby Monfils wygrał turniej w paryżu to ile dostałby punktów w rankingu?
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Jakby Monfils wygrał turniej w paryżu to ile dostałby punktów w rankingu? tyle samo jakby wygrał Ferdek albo Soda,albo nawet Llodra  ->tysiąc<-
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeśli roddick nie przystąpiłby do turnieju i jeżeli monfils wygrałby to mieli by tę samą ilość punktów, do londynu jedzie ósemka, i jak oni wtedy rozstrzygają to?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Wiem...bylo...moge prosic o twiiter tego goscia z angli co podaje co jakis czas wynik turnieju?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
jeśli roddick nie przystąpiłby do turnieju i jeżeli monfils wygrałby to mieli by tę samą ilość punktów, do londynu jedzie ósemka, i jak oni wtedy rozstrzygają to? Ósemka na Londyn jest w komplecie. Odwiedź strone ATP.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Poszło na Llodre 2,50, Knowles/Ram 3,75 (w takim gazie dawno ich nie widziałem, kurs warty ryzyka, a Llodra bo juz nawywijał tyle że i Soda mu nie straszny) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Monfils dzis zbiera baty od FedeXa  ni uja min 1 set dla Malpki pozatym tu bedzie final Francuzki jak ktos pisal z 2 dni temu  Monfils w życiu nie ograł Fedka. W ich kilku pojeynkach ugrał tylko seta i myślisz że dziś ma jakieś szanse ? Zwłaszcza z tymi jego skokami w grze ? Sorry ale jak dla mnie to monfils dzisiaj nie ma szans .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Monfils dzis zbiera baty od FedeXa  ni uja min 1 set dla Malpki pozatym tu bedzie final Francuzki jak ktos pisal z 2 dni temu  Monfils w życiu nie ograł Fedka. W ich kilku pojeynkach ugrał tylko seta i myślisz że dziś ma jakieś szanse ? Zwłaszcza z tymi jego skokami w grze ? Sorry ale jak dla mnie to monfils dzisiaj nie ma szans . a wedlug mnie to wlasnie dzis ma najwieksza szanse na to zwyciestwo patrzac na ich wszystkie mecze ... Ferdek ma jeden cel wygrac Londyn a nie gowniany turniej w Paryzu ...
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
W podobnym tonie wypowiadalo sie wielu o wygranej ferda w sztokholmie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Monfils dzis zbiera baty od FedeXa  ni uja min 1 set dla Malpki pozatym tu bedzie final Francuzki jak ktos pisal z 2 dni temu  Monfils w życiu nie ograł Fedka. W ich kilku pojeynkach ugrał tylko seta i myślisz że dziś ma jakieś szanse ? Zwłaszcza z tymi jego skokami w grze ? Sorry ale jak dla mnie to monfils dzisiaj nie ma szans . czyli wobec tego co ? odpusci mecz ? widzialem Monfilsa w tym turnieju i gra kiepsko, a Ferdynand swoje, wiec nie widze innej opcji niz win FedeXa i to łatwy win. a wedlug mnie to wlasnie dzis ma najwieksza szanse na to zwyciestwo patrzac na ich wszystkie mecze ... Ferdek ma jeden cel wygrac Londyn a nie gowniany turniej w Paryzu ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Monfils dzis zbiera baty od FedeXa  ni uja min 1 set dla Malpki pozatym tu bedzie final Francuzki jak ktos pisal z 2 dni temu  Monfils w życiu nie ograł Fedka. W ich kilku pojeynkach ugrał tylko seta i myślisz że dziś ma jakieś szanse ? Zwłaszcza z tymi jego skokami w grze ? Sorry ale jak dla mnie to monfils dzisiaj nie ma szans . Okej. Tylko jest pytanie , takie po co fedek dochodził do półfinału ? Myślę że w tej fazie nie kalkuluje się czy to cel nr 1 czy nie. Chyba zdaje sobie sprawie Fedek z tego , że ma szanse wygrac ten turniej i dokładnie zdaje sobie sprawę , że w londynie czeka na niego prawdopodobnie Nadal. a wedlug mnie to wlasnie dzis ma najwieksza szanse na to zwyciestwo patrzac na ich wszystkie mecze ... Ferdek ma jeden cel wygrac Londyn a nie gowniany turniej w Paryzu ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=hallik]Monfils dzis zbiera baty od FedeXa  Monfils w życiu nie ograł Fedka. W ich kilku pojeynkach ugrał tylko seta i myślisz że dziś ma jakieś szanse ? Zwłaszcza z tymi jego skokami w grze ? Sorry ale jak dla mnie to monfils dzisiaj nie ma szans . Okej. Tylko jest pytanie , takie po co fedek dochodził do półfinału ? Myślę że w tej fazie nie kalkuluje się czy to cel nr 1 czy nie. Chyba zdaje sobie sprawie Fedek z tego , że ma szanse wygrac ten turniej i dokładnie zdaje sobie sprawę , że w londynie czeka na niego prawdopodobnie Nadal. a wedlug mnie to wlasnie dzis ma najwieksza szanse na to zwyciestwo patrzac na ich wszystkie mecze ... Ferdek ma jeden cel wygrac Londyn a nie gowniany turniej w Paryzu ...   Ale różnie bywa , po dzisiejszym meczu Brazylijek z Japonkami niczego nie można być pewnym
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i jakos mozna grac tego samego zawodnika na kazdym kuponie  jeśli coś było pewnego w tenisie w tym roku to właśnie Llodra 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Llodra czy nie grac dzis nic to jest dopiero pytanie 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
LLodra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i jakos mozna grac tego samego zawodnika na kazdym kuponie  jeśli coś było pewnego w tenisie w tym roku to właśnie Llodra  dziś pewnie też wygra...w końcu ma grać w finale 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|