|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
A mnie wqrwia to, że po roku od rozstania, dotarło do mnie, że ciągle kocham moja byłą narzeczoną. Próbowałem się 'z niej wyleczyć', ale bez skutku  spotkaj sie i powiedz jej to... wiem wiem latwo sie mowi, ale masz cos do stracenia ? najwyzej da Ci z liscia, wydrze morde i tyle. p.s. ewentualnie zostaw jej moje peffki, te 10/10 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
zapomnialem zostawic notatki co mnie wqrwia... otoz wplacilem sobie srdoki do bukow i... nie mam ochoty nic zagrac ?! Nie ciagnie mnie a mimo to wplacilem  Po co ? szybki, oby udany, obrot i WYPLATA 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
A mnie wqrwia to, że po roku od rozstania, dotarło do mnie, że ciągle kocham moja byłą narzeczoną. Próbowałem się 'z niej wyleczyć', ale bez skutku  spotkaj sie i powiedz jej to... wiem wiem latwo sie mowi, ale masz cos do stracenia ? najwyzej da Ci z liscia, wydrze morde i tyle. p.s. ewentualnie zostaw jej moje peffki, te 10/10  Dzięki, Ojro  Spoko z Ciebie kolo. Mimo, że się w życiu nie widzieliśmy. Na razie przedsięwziąłem inne środki. Kupiłem gin. Popijam i rozkminiam, co zrobić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
obym za rok ja nie uslyszal takiej propozycji jak sugeruje 0jro  wkurwia mnie, ze a) juz polowa listopada, a sniegu ni ma. b) ciezko kogos namowic na alpy francuskie 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
A mnie wqrwia to, że po roku od rozstania, dotarło do mnie, że ciągle kocham moja byłą narzeczoną. Próbowałem się 'z niej wyleczyć', ale bez skutku  organizuj se tak zeby byc zajetym od rana do wieczora i nie mie cczasu o tym myslec a jak nie, dzwon po kojota Tyson, Tobie też dzięki  A po kojota, to by się przydało zadzwonić w sprawie taiego przydupasa, co sie koło niej kręci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mnie wqrwia to, że po roku od rozstania, dotarło do mnie, że ciągle kocham moja byłą narzeczoną. Próbowałem się 'z niej wyleczyć', ale bez skutku  spotkaj sie i powiedz jej to... wiem wiem latwo sie mowi, ale masz cos do stracenia ? najwyzej da Ci z liscia, wydrze morde i tyle. p.s. ewentualnie zostaw jej moje peffki, te 10/10  Dzięki, Ojro  Spoko z Ciebie kolo. Mimo, że się w życiu nie widzieliśmy. Na razie przedsięwziąłem inne środki. Kupiłem gin. Popijam i rozkminiam, co zrobić  jak wykorzystasz taktyke Ojra to od razu sie jorgnie że ma ciebie w garsci i bedzie sie tobą bawić, kobiety to w takich super inteligentne istoty i fachury
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tyson, Tobie też dzięki  A po kojota, to by się przydało zadzwonić w sprawie taiego przydupasa, co sie koło niej kręci  [/quote] jakis czarnuch?  chodza głosy że polki na wyspach dają łatwo zamoczyc czarnuchom
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Tyson, Tobie też dzięki  A po kojota, to by się przydało zadzwonić w sprawie taiego przydupasa, co sie koło niej kręci  jakis czarnuch?  chodza głosy że polki na wyspach dają łatwo zamoczyc czarnuchom [/quote] Nie... Polak. Chociaż kilka miechów był taki lokalny gamoń, ale go 'spłoszyłem', bo jeszcze wtedy wszyscy wiedzieli, że jestem za nią wariat. Dupek spotkał się z nią kilka razy i odpuścił. Zostali kolegami  Teraz to juz poważniejsza sprawa. Ja muszę jej pozbyć z głowy i będzie dobrze 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
APOLLYON nie wiesz co robić ? załatwiaj bilet wpadaj na śląsk, zgada się Ojro i pijem aż padniem. 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
APOLLYON nie wiesz co robić ? załatwiaj bilet wpadaj na śląsk, zgada się Ojro i pijem aż padniem.   I w tym miejscu trzeba  To już jest pewne. Tylko muszę dograć termin.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nom i zmien moze avatar jesli to 'ona' 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Za dobrze by się miał jakby to była 'ona' 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Za dobrze by się miał jakby to była 'ona'  No i tu, Jose... Moja jest o wiele ładniejsza...
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Za dobrze by się miał jakby to była 'ona'  No i tu, Jose... Moja jest o wiele ładniejsza... Nie miałem na myśli wyglądu. 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Za dobrze by się miał jakby to była 'ona'  No i tu, Jose... Moja jest o wiele ładniejsza... Nie miałem na myśli wyglądu.  No i tak pomyslałem, ale posta już wysłałem 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
wkurwiło mnie to, ze dzisiaj wbijam do ziemniaka , chce zagrac towarzyskie i babka nie pyta co, tylka wlacza wypłatę wygranej i kupon chce. Z udawanym usmiechem musialem powiedziec "niestety dzisiaj nic nie ma", kiedy przypomniało mi to iz wypłacałem coś ostatnio od buków rok temu 2400 zrobionez 10pln i od tego czasu wszystko sie jebalo i jestem na mega minusie ...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dodajac , ze gram co tydzien to troche moja zla passa trwa...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
apollyn wez ty sie przeprowadz gdzies indziej zeby na nią nie wpadac i tyle
|
|