Panowie, pytanko, musze wymienic komorke, a jestem totalnie poza tematem od dluzszego czasu. Co potrzebuje? Ma to dzwonic, ma pisac sprawnie- odpadaja jakies mikroskopijne klawisze, chodzi o to, zeby mozna bylo pisac szybko i klawa nie byla dotykowa; no i podstawa mam miec mozliwosc przyjemnego korzystania z neta, b365 ma smigac cud miood No i generalnie zeby byl w miare szybki, a nie zamulony jak moja Nokia n73. Cena to sprawa drugorzedna, co polecacie?
Panowie, pytanko, musze wymienic komorke, a jestem totalnie poza tematem od dluzszego czasu. Co potrzebuje? Ma to dzwonic, ma pisac sprawnie- odpadaja jakies mikroskopijne klawisze, chodzi o to, zeby mozna bylo pisac szybko i klawa nie byla dotykowa; no i podstawa mam miec mozliwosc przyjemnego korzystania z neta, b365 ma smigac cud miood No i generalnie zeby byl w miare szybki, a nie zamulony jak moja Nokia n73. Cena to sprawa drugorzedna, co polecacie?
nieskromnie polecę Samsunga Wave. Sam aktualnie posiadam i sprawuje się bardzo dobrze.
MeeGo to jeszcze długo nie będzie na topie, wątpie czy kiedykolwiek będzie
Jeśli na coś czekać, to na Windows Phone 7. Ostatnio dopadłem HTC z WP7 i na pierwszy rzut oka system wygląda zajebiście. Wszystko się ładnie animuje, płynnie chodzi, całkiem nowy koncept jak na Microsoft jeśli chodzi o UI.
Formować, nie formatowac to raz. A dwa, ze w nowych telefonach sa inne rodzaje baterii niz dawniej. Obecnie nie trzeba formowac baterii, ba wrecz wskazane jest nie dopuszczac do calkowitego rozladowania.
Panowie, który telefon moglibyście polecić. Sony Ericsoon Xperia X10 czy Sony Ericsoon Vivaz. Jestem prawie przekonany do pierwszego modelu ale troszke odstrasza mnie wielkość. Jak ktoś ma coś takiego to chętnie się dowiem czy można się do tego przyzwyczaić czy bardzo "przeszkadza"
Panowie, który telefon moglibyście polecić. Sony Ericsoon Xperia X10
Wlasnie szukam telefonu i PRAWIE zdecydowalem sie na ten model. Na dniach wyszla aktualizacja Androida 2.1(Nagrywanie filmikow w 720p) zoptymalizowanie systemu i wiele innych ulepszen. , wiec nie jest zle. Tylko brak multitoucha. Wyczytalem bedzie upgrade ale dopiero w I kwartale 2011r. Cena 1300zl. Jednak chyba wart tej ceny. Jak typy siadaja lepiej wziac fona niz wtopic po chwili