na dzis ode mnie kombo Suns + Mavs + Jazz + Heat AKO 15
Atlanta zatrzyma Nowitzkiego, skłaniam się bardziej ku Atlancie. Nie zdarzy mu się drugi taki mecz jak wczoraj, tym bardziej dzień po dniu. A w Atlancie musiałby zdobyć w granicach 35 punktów, żeby Mavs coś zdziałali. W dodatku dochodzi krótka, ale zawsze nieco męcząca podróż.
Atlanta -3
Przychylam się ku typowi na Słońca i Miami.
Suns +2, Miami -5.5 (Miami zagrane wcześniej z takim handi)
Do tego zaryzykowałbym jeszcze Knicks, mimo wszystko. Clippers bilans 1-12. Grają taką padakę, że aż głowa boli.
Knicks niby wyglądają ładnie ale to ich 4 wyjazdowy mecz w 5 dni, dla Suns brak Nasha to jednak zbyt duże osłabienie bym na nich postawił a że betgun daje +3,5 pkt na Bobki po kursie 1,65 to właśnie tak zagrałem
o Panie, po pierwszej nad ranem i jeszcze tu analizuj
Jak zagrają bez Duranta ( na pewno bez Greena ), a słychać głosy, że tak może być to drugiego takiego meczu przy day-to-day nie zagrają. Do tego Kozły w przeciwieństwie do Bostonu potrzebują zwycięstw i takiego trochę olewactwa nie będzie, bo dla mnie Boston to na regularnych będzie czasem odpuszczał takie mecze, nawet jak będzie wygrywać. W swojej hali to na Kozły dobrze obstawić
Clippers to czujka, akurat taki rywal do przełamania się trafia
Dragic to potrafi w formie ośmieszać defensywę SAS. Zresztą to bardzo ciekawy zawodnik, myślę, że jak Nash odejdzie to on już będzie na prawdę solidny.