|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Knedla ogra z Novakiem bęcki na chwilę obecną. to peffka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
walczysz andy wiara 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Knedla ogra z Novakiem bęcki na chwilę obecną. a mozesz po polsku?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nadal, szacun za walke  w nagrode bedzie dupczenie w nocy z shakirą qrwa juz nie jest z nia a nawet to Nadal sie nadaje do dupczenia Shakira robi go na jezdzca under 120 sekund to kto rafe teraz ujeżdza? zszedł sie z tą żydówą?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie cwaniakuj mi pan, panie Pinturicchio. mam nadala tylko w generalce. nie ocipiałem, żeby grać go na otwarciu po kontuzji. na takie prowokacje serwuję bany. Prowadzę dyskusję a Ty wyjeżdżasz mi z banami. No zastanów się kolego bo czegoś tu nie rozumiem?!  Przeczytaj moje wcześniejszy posty na temat tego meczu to zrozumiesz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a tam gadasz 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Knedla ogra z Novakiem bęcki na chwilę obecną. a mozesz po polsku? a to po rusku jest ? jest jakiś tłumacz na sali ? 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Knedla ogra z Novakiem bęcki na chwilę obecną. a mozesz po polsku? Knedel _ berdych Novak - Djokovic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry wieczór  Andy Właśnie wróciłem i widzę, że każde handi na mojego ulubieńca pokryte  Niech ktoś obiektywny napisze w skrócie jak wygląda przebieg meczu. Chyba rozczarowani jesteście b większych szans Roddowi nie dawaliście?  Duży kurs na live był na Nadala? to może ja opowiem jak to było: I set Zaczęło się od błyskawicznego 3:0 dla Roda.Nadal nie grał kompletnie nic.Potem zaczął się budzić, ale ciągle genialne wymiany przeplatał śmiesznymi błędami.Mimo to Nadal miał nawet szansę na rebreaka.Potem jednak Andy ogarnął temat i nie oddał swojego podania do końca.Trzeba podkreślić, że Andy w pierwszym secie nie tylko dobrze serwował, ale był całkiem dobry w dłuższych wymianach. II set Nadal szybko połamany i kiedy wydawało się Rod pociągnie temat do końca, nagle frajerski(ze strony Roda) rebreak.Potem słaba gra obu - i tak aż do TB.W którym obaj zrobili masę prezentów ale w końcu Nadal pokazał, że jest mocniejszy od Andyego psychicznie.I tyle Dziękuję kolego 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nadal bierze turniej, dzieki Rodowi, bo dał mu powrót, obył się z kortem, teraz może być już tylko lepiej ;-)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Knedla ogra z Novakiem bęcki na chwilę obecną. to peffka a nie czasem "lokata"?  Jeżeli tylko Rafa wygra dzisiaj z Andym, to według mnie dojdzie do półfinału.Uważam tak, bo zakładam, że pyknie słabiutkiego Berdycha, a Nole ogra Roddicka. I dopiero w półfinale Rafa będzie musiał zagrać na 100 procent.A według mnie Nadal za 3 mecze może już wyglądać zupełnie inaczej..
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
nie cwaniakuj mi pan, panie Pinturicchio. mam nadala tylko w generalce. nie ocipiałem, żeby grać go na otwarciu po kontuzji. na takie prowokacje serwuję bany. Prowadzę dyskusję a Ty wyjeżdżasz mi z banami. No zastanów się kolego bo czegoś tu nie rozumiem?!  Przeczytaj moje wcześniejszy posty na temat tego meczu to zrozumiesz. panie, nie interesują mnie posty wcześniejsze, bo ich nie czytałem. zadałeś pytanie. -> odpowiedziałem. reakcja? insynuacje pod moim adresem. bo? to jest dyskusja? obejrzyj se ripleja tego meczu. 1 set Nadala chyba najgorszy w całym sezonie /może z melzerem było gorzej/. wiem co piszę. a na prowokacje, to ja zawsze reaguję w 1 nieodmienny sposób.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Nadal bierze turniej, dzieki Rodowi, bo dał mu powrót, obył się z kortem, teraz może być już tylko lepiej ;-) Panicz wygra albo Djoko.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Też możliwe, ale mam Nadala więc sobie go faworyzuje sztucznie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Knedla ogra z Novakiem bęcki na chwilę obecną. a mozesz po polsku? a to po rusku jest ? jest jakiś tłumacz na sali ?  Z perspektywy dzisiejszego spotkania przyznaję Rafaelowi Nadalowi spore szanse na zwycięstwo w pojedynku z Czechem Tomaszem Berdychem, jednak kolejny mecz - przeciwko rozstawionemu z nr 3 Novakowi Djokovicowi, w mojej opinii, będzie dla Hiszpana trudnym spotkaniem, w którym może nie sprostać wymaganiom postawionym przez rywala.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Knedla ogra z Novakiem bęcki na chwilę obecną. a mozesz po polsku? a to po rusku jest ? jest jakiś tłumacz na sali ?  Z perspektywy dzisiejszego spotkania przyznaję Rafaelowi Nadalowi spore szanse na zwycięstwo w pojedynku z Czechem Tomaszem Berdychem, jednak kolejny mecz - przeciwko rozstawionemu z nr 3 Novakowi Djokovicowi, w mojej opinii, będzie dla Hiszpana trudnym spotkaniem, w którym może nie sprostać wymaganiom postawionym przez rywala. dziekuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Knedla ogra z Novakiem bęcki na chwilę obecną. a mozesz po polsku? a to po rusku jest ? jest jakiś tłumacz na sali ?  Z perspektywy dzisiejszego spotkania przyznaję Rafaelowi Nadalowi spore szanse na zwycięstwo w pojedynku z Czechem Tomaszem Berdychem, jednak kolejny mecz - przeciwko rozstawionemu z nr 3 Novakowi Djokovicowi, w mojej opinii, będzie dla Hiszpana trudnym spotkaniem, w którym może nie sprostać wymaganiom postawionym przez rywala. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rafa czemu tak od poczatku nie grales 
|
|