Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 17 1 2 3 4 5 6 7 16 17
K
old hand
old hand
K Offline
nie moge uaktywnic opcje folderow -> zakladka widok -> pokaz ukryte pliki i foldery (po wyborze odswieza sie folder ale nie pokazuja sie ukryte pliki, po wejsciu ponownie w opcje jest zaznaczona w dalszym ciagu stara opcja "nie pokazuj ukrytych plikow i folderow" - tak jakbym nic nie zmienial)

spotkal sie ktos z czyms takim (w sieci nic nie znalazlem)?

w zwiazku z tym ze nie widze ukrytych plikow zapycha mi sie partycja c:, poniewaz w foldere "moje dokumenty" zbiera mi sie syf (jakies pliki .tmp itp) ktory zajmuje juz duzo miejsca frown i nie mam jak go go usunac bo sa to pliki ukryte

moze jest jakis program do podgladania plikow ukrytych?

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czy ma ktoś myszke Logitech VX Nano?Mam pytanie czy dziala pod Windows 7 bo na stronie producenta jest tylko Windows® XP lub Windows Vista®.
Bede tez wdzieczny za opinie tej myszki.

Pozdrawiam

F
a.k.a. "szpaqu"
a.k.a. "szpaqu"
F Offline
Originally Posted by Kaznodzieja
nie moge uaktywnic opcje folderow -> zakladka widok -> pokaz ukryte pliki i foldery (po wyborze odswieza sie folder ale nie pokazuja sie ukryte pliki, po wejsciu ponownie w opcje jest zaznaczona w dalszym ciagu stara opcja "nie pokazuj ukrytych plikow i folderow" - tak jakbym nic nie zmienial)

w zwiazku z tym ze nie widze ukrytych plikow zapycha mi sie partycja c:, poniewaz w foldere "moje dokumenty" zbiera mi sie syf (jakies pliki .tmp itp) ktory zajmuje juz duzo miejsca frown i nie mam jak go go usunac bo sa to pliki ukryte

http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&biw=1152&bih=773&q=nie+wida%C4%87+ukrytych+plik%C3%B3w&aq=0&aqi=g10&aql=&oq=nie+wida&gs_rfai=&fp=6730a9782a918cea nie wiem jak szukales... wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

na 99% masz robala avpo. Ściągnij sobie combofix, który go usuwa, ale wcześniej wyłącz sobie autoodtwarzanie w windzie innym programem, np Dr Tweak Xp, bo wrzuca na każdą partycję autorun.inf i jak wejdziesz na którąkolwiek, to go znowu bedziesz mial (lub np podepniesz zainfekonego pendrive'a)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
najszybciej przekonasz się czy go masz pod TotalCmd PowerPack
http://totalcmd.pl/powerpack - wyświetla ukryte pliki bez względu na ustawienia w opcjach eksploratora windy.

K
old hand
old hand
K Offline
Originally Posted by twist

na 99% masz robala avpo. Ściągnij sobie combofix, który go usuwa, ale wcześniej wyłącz sobie autoodtwarzanie w windzie innym programem, np Dr Tweak Xp, bo wrzuca na każdą partycję autorun.inf i jak wejdziesz na którąkolwiek, to go znowu bedziesz mial (lub np podepniesz zainfekonego pendrive'a)

zgadza sie, musialem miec jakiegos gada, combofix poradzil sobie z nim, wylaczylem tez autoruna w rejestrze

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Witam,

Uzywam laptopa jak komputera stacj. i staram sie za kazdym razem wyciag baterie z lapka. I tu pytanie czy baterie wyciagac naladowana czy lepiej na niskim poziomie naladowania, jesli nie bede jej uzywal przez kilka kolejnych dni? Czy ma to jakies znaczenie?

I drugie pytanie do uzytkownikow PS3? Czy mozna ustawic czulość pada? Gram w Colina Dirt 2 i jak dla mnie pad jest za czuly.. ponadto chce kupic F1 2010 (na tym samym silniku) i boje się ze znow pad bedzie zbyt czuly. Jestem ciekaw waszych opinii...

V
member
member
V Offline
polecam serials.ws

oki Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
witam...jaki program to odtwarzania muzyki polecacie (oprocz winampa). Wszelkie rozbudowane funkcje zbedne wink

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
foobar2000 mega prosty, sam używam.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Self-Confident
foobar2000 mega prosty, sam używam.

Wiadomo tylko Foobar

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zapewne wielu z Was oglada streamy (ze stron atdhe czy fromsport czy rojadirecta) z meczow i naszło mnie pytanie
Czy taki stream da sie nagrac na dysk i obejrzec w wolnej chwili? Nie zawsze jest czas na wszystko szczegolnie jak w weekend sa 3 ciekawe mecze naraz. Czy taki stream da sie ewentualni zaprogramowac nagrywanie? (choc z tym moze byc ciezej)
Dziex

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Jak sie aktualizuje gry patchami na PS3? Czy da sie to zrobic bez koniecznosci aktualizacji systemu do 3.42? Konkretnie chodzi mi o gre F1 2010.

G
stranger
stranger
G Offline
www.pcprojekt.pl [pcprojekt.pl] - co sądzicie o tym sklepie confused
Kupował może ktoś tam kompa ? Czy można im zaufać, że złożą kompa jak należy ? Bo najbardziej na ich stronie podoba mi się KONFIGURATOR i właśnie przez niego składam.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pcprojekt moze byc, ale ceny maja srednie i dosc slaby wybor.

Polecam za to kombo.krakow.pl (maja siedzibe w krzeszowicach niedalko krk).
Ostatnio u nich zamowilem sprzet i wszystko bez najmniejszych problemow. Duzy wybor, bardzo dobre ceny, szybka wysylka, poskladali i potestowali zestaw.

G
stranger
stranger
G Offline
Wolę kupić w stacjonarnym sklepie bo jak coś by było nie tak to przynajmniej wiem do kogo z mordą iść, a z internetowym to se moge co najwyżej e-majle wysyłać i liczyć łaskawie na odpowiedź. Podajcie mi lepiej jakieś linki do stacjonarnych, dobrych sklepów w Krakowie.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by grandkozak
www.pcprojekt.pl [pcprojekt.pl] - co sądzicie o tym sklepie confused
Kupował może ktoś tam kompa ? Czy można im zaufać, że złożą kompa jak należy ? Bo najbardziej na ich stronie podoba mi się KONFIGURATOR i właśnie przez niego składam.

Moja stacjonarka jest od nich. Wszystko ok. Grafika sie spaliła 2 miesiace przed koncem gwarancji. Nowa mialem w nie całe 2 tygodnie.

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Jakie polecacie darmowe blogi do rejestracji, gdzie będzie można swobodnie prowadzić swoje zapiski.
Mam właściwie tylko: http://sphinx.blogabet.com/
Tylko może gdzieś indziej będzie lepiej? Może blogspot.com ? Czy może nie ma różnicy. Wszędzie swobodnie mogę tworzyć swoją stronę?

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline

K
stranger
stranger
K Offline
witam, Proszę o pomoc- od jakiegoś czasu podczas używania przeglądarki IE, otwierają mi się samoczynnie strony z różnymi syfami - od facebooka, po jakies kasyna istronki z tanimi zakupami w tesco, jest to bardzo wkurzające..co prawda jak korzystam z opery czy innej przegladarki to problem znika, jednak najczęsciej i najwygodniej korzysta mi się z IE.

Probowałem różnymi programami, spywear doctor, adaware i nic nie pomaga. Może ktoś zna jakiś skuteczniejszy program ?

Strona 5 z 17 1 2 3 4 5 6 7 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, rafal08, burbon, Sensei, 11kera11, latajaca_holenderka, betowiec), 3,372 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,231
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025