8-4 Kurs 7,25 na Serbki zagrany. Bo za latwo cos ta loteria przebiega
ja kontra po 12,00 Twoj buk slabo placi...
Ja nie kontra, dopiero czekam zeby to skontrowac A kurs lab bo ogladam w Bwin to i tam pogralem (jeszcze daja cos postawic). 12,00 pewnie w b365? Tam juz nie pogram i tak.
8-4 Kurs 7,25 na Serbki zagrany. Bo za latwo cos ta loteria przebiega
ja kontra po 12,00 Twoj buk slabo placi...
Ja nie kontra, dopiero czekam zeby to skontrowac A kurs lab bo ogladam w Bwin to i tam pogralem (jeszcze daja cos postawic). 12,00 pewnie w b365? Tam juz nie pogram i tak.
tak w bet365 ,pewnie za mocno ich wyje...bales? i ban?
Nie, poprostu sobie gralem jakis czas i dostawalem stopniowe limity. Juz tam nawet nie zagladam. Widzialem tez live na ladbrokes, ale ci z limitami wyskoczyli mi tylko na siatke (co innego moge grac tysiacami)..
W kazdym razie jednak 'Turczynki' ledwo ledwo ale wyciagnely mecz. Szkoda mlodych Serbek bo ambitnie graly
Nie, poprostu sobie gralem jakis czas i dostawalem stopniowe limity. Juz tam nawet nie zagladam. Widzialem tez live na ladbrokes, ale ci z limitami wyskoczyli mi tylko na siatke (co innego moge grac tysiacami)..
W kazdym razie jednak 'Turczynki' ledwo ledwo ale wyciagnely mecz. Szkoda mlodych Serbek bo ambitnie graly
Po takim meczu można tylko zazdrościć Serbii takich młodych zawodniczek grających już w tym wieku na w miarę dobrym poziomie. Przyszłość reprezentacji i gra na wysokim poziomie bardzo prawdopodobna. A u nas posucha i kupowanie zagranicznych zawodniczek nie podnoszących poziomu ligi(nie dotyczy wszystkich). Ktoś przecież musi w tej lidze grać.
tydzien temu ogladalem hiszpanow ,dobrze grali z Cuneo
Hiszpanie niezle graja, szczegolnie u siebie, na wyjazdach nieco slabiej. Ale trzeba pamietac, ze rok temu tez sobie dobrze poczynali w Lm. Kurs na Noliko bardzo slabiutki moim zdaniem.