Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 21 1 2 3 4 20 21
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Olymp-Jastrzebie, alez nam sie szykuje widowisko, jedni slabsi od drugich, tylko ktorzy od ktorych, OTO JEST PYTANIE

Bonus: Unibet
F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
w cska sofia nadal trzymaja tych dziadkow co pare lat temu nikt w polsce ich nie chcial tongue (dwa ivanovy:jeden 36 drugi rozgrywacz 38 smile ,i stefanov 37 smile )

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by craax
Bielsko kim ma zagrozic Pesaro ? NIE WIEM, MOZE KTOS Z WAS WIE ?

Zenit wystarczy zeby podszedl na powaznie i skupiony to tez seta raczej nie straci, u siebie Unterh moze cos walczyc ale na wyjazdach sukcesow im nie wroze, ANI JEDNEGO SUKCESU boks

zastanawiam sie jeszcze nad CSKA Sofia ale martwi mnie ten lomot w pierwszej rundzie, strasznie zawiedli

1. Organika wczoraj tez nie miala kim ugrac seta, a jednak sie udalo wink
Aluprof ma przeblyski dobrej gry, podobnie jak gwiazdka z plejboja.
Scavolini z 2 strony skomponowali swietny sklad, ale brak im ogrania (zenski ligi jeszcze nie wystartowaly), a same nazwiska nie graja.
Oczywiscie nie przewiduje tu wielkiej walki, ale tego secika moga ugrac. Z reszta u pan to nie jest wielka sztuka, tu serie w 1 czy 2 strone non stop z niczego ida.

2. Hehe, u Ruskich podejsc na spokojnie i caly mecz skupiony to 'miszyn impasibul'. Jesli nie slabo zaczna to przy 2:0 sie rozluznia. Dlatego ja tam szukam tu Niemcow+2,5

3. CSKA zawiedli w 1 rundzie, ale z drugiej strony przeciwnik to francuskie pajacyki, takze nie bedzie to jakis trudny przeciwnik.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dlatego ja agr1 Pesaro -1.5 sobie wsadzam do kuponu smile

a co do ruskich to ja wlasnie Zenit stawiam troche w innej kategorii niz reszte ekip Belgorody Dynama etc, nie zdarzylo mi sie miec do nich pretensji ani raz o ile sobie przypominam i w nich czysto sportowo wierze, choc moze rozpedzone szwaby ugraja tam secika - nie przecze

ja mam "slabosc" do CSKA i bardzo w nich wierze, dlatego bywam niezbyt obiektywny co do ich mozliwosci, dlatego szukam raczej przeciwskazan do zagrania bo argumentow na tak mam sporo hehe

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Pesaro -1,5 ok jak najbardziej ale kurs slaby

CSKA Sofia baty z Niemcami straszne tydzien temu ale u siebie z Żabojadami powinni wygrac bo jak nie teraz to kiedy choc jedno i drugie ogóry

Ja chyba uderze w JSW, Olimpiakos dno teraz jak juz pisaliscie

i Trento + Pesaro

too much love will kill you
too much love will kill you
Originally Posted by agr1
Aluprof ma przeblyski dobrej gry, podobnie jak gwiazdka z plejboja.
ona nie gra dzis

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Wojtas_
To podaj mi chociaz 3 ligi mocniejsze niz polskie (oprocz Wloch i Rosji no i w tym sezonie Turcji) wink

turecka meska jest slabsza, zenska na podobnym poziomie, maja tylko 1 druzyne poza zasiegiem naszych ligowych zenskich zespolow

Pisalem to ogolnie i wiedzac z gory, ze nie ma szans znalezc 3 lepszych lig (poza wymienionymi) lepszych niz ligi polskie zarowno u pan jak i u panow.

Czy nam sie to podoba czy nie ligi polskie i pan i panow sa w top5.

A, ze nie ma wiekszych sukcesow w Lm, to juz inna kwestia.

A ile tych lig w Europie jest i jak jest traktowana siatkówka w innych krajach. Większość to półamatorskie ligi w które nie są tak pompowane pieniądze jak u nas.
Jeżeli twierdzicie,że nasze ligi są na wysokim poziomie to szacun. Ja myślę inaczej.
Większość drużyn włoskich wygrywa z naszymi.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja sie jednego boje Panowie, utarlo mi sie w glowie od paru lat i pasuje mi to, ze styl francuski i Francuzow dobrze sie przeciwstawia twardej, opartej na sile grze bulgarskiej i tego sie troszke obawiam - ale z drugiej strony Cannes to takie siatkarskie pusiaki w LM, trzeba ich wbic w ziemie boks

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline

LINK DO NAJWIEKSZEGO ZLODZIEJSTWA WCZORAJ,PROSZE PATRZEC NA ZEGAR...

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Bielsko bez Werblinskiej do konca tego roku, pisze bo nie widze, zeby ktos o tym wspomnial, a zauwazylem tekst "gwiazdka z playboya ma tez przyblyski dobrej gry" tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Bled -1,5 i Trento, wiecej nie kombinuje

Z
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki Klub Sportowy
Z Offline
Olympiakos w tym roku taki słaby że np w bwin widze @1,75?

Z
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki Klub Sportowy
Z Offline
Dobra już poczytałem wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Bielsko bez Werblinskiej do konca tego roku, pisze bo nie widze, zeby ktos o tym wspomnial, a zauwazylem tekst "gwiazdka z playboya ma tez przyblyski dobrej gry" tongue

Ja to pisalem.
Przyznam bez bicia, ze siatkarskich newsow odnosnie bab prawie w ogole nie sledze.
Z meczy bab tez malo co wybieram, a jesli juz to za male stawki takze nie ma co wnikac w szczegoly.
W kazdym razie dzieki za info.
Ale pewnie i tak nie zmieni to mojego typu za drobne, zeby sie lepiej meczyk ogladalo na Aluprof+2,5 wink

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Trentino 1.45 w Tobet laugh

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Originally Posted by wojbest1987
Trentino 1.45 w Tobet laugh

w bet365 to samo...wg mnie to lipa kurs teraz,juantorena dopiero wraca po kontuzji...

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Fryderyki 3-0 po @1.50 hmm, to Zalau to cieniutkie co oglądałem w meczu ze Skrą

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline

Pesaro bez Costagrande głównego filaru tego zespołu , który potrafiła ciągnąć grę kiedy innym koleżankom nie idzie.
Nie ma także skowrońskiej która była też głównym filarem tego zespołu i zupełnie inaczej grała w pesaro niż w polskiej reprezentacji. Najbardziej martwi odejście costagrande , nie wyobrażam sobie gry bez tej zawodniki.
Oczywiście także są wzmocnienia Hooker - amerykanka.
Bilans transferów dla mnie osobiście jest dosyć nieprzychylny dla tej drużyny.
Reasumując ze pesaro pomimo utraty tak znaczących postaci w zespole powinno i tak wygrac z polkami.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Sorry za literówki ale pisałem w pośpiechu , żeby zdążyć obstawić.

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by karuzel1122
Sorry za literówki ale pisałem w pośpiechu , żeby zdążyć obstawić.
mecz nie jest za 10 sekund tylko za pare godzin tongue spokojnie

Strona 2 z 21 1 2 3 4 20 21

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Akhu, latajaca_holenderka, burbon, forty, rafal08, Sensei), 754 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,836,412
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025