|
|
Krecik
|
|
Krecik
[ Linked Image] Co zagrał wielki Tomek  niektóre piłeczki to był creme de la creme. Brawo ! Gdzie oni są ! Gdzie wszyscy krytykanci ( Luchmacher, Drizzd, Iti, Magik itd. ) Tomka -omka -omka -omka ! Zabrakło ich ! Chwila chwały  Teraz tylko dwa pampersy i jazda z hiszpańskim wojownikiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
2 dni temu w 2 pierwszych setach wszyscy zescie wychwalali Rodda jaki on nie jest zajebisty i wielki dzis kazdy z Was po nim jedzie ... wezcie sie pierdolnijcie czyms w leb bo sie plakac chce jak sie czyta takie wypociny jak Wasze ...  jeżeli mnie pamięć nie myli, to Ty z kolei popisałeś się niezłą analizą, po tym jak Nadal przegrywał z Roddem w drugim secie, pisząc, że Nadal przegra tutaj 3x0:2  nie wiem co ma jedno do drugiego ... ?  owszem napisalem po 1 secie ze Nadal z taka gra jaka prezentowal w 1 secie dostanie tu 3x 0-2 i co to ma do tego co napisalem wyzej .. ?   ulzyj sobie i mi go daj ... szkoda ze zaden z innych moderatoratorow sie tu nie udziei no ale ... co zrobic ciao  szkoda jest tylko tego ze Twoj dziwny humor i poczucie wyzszosci nad innymi na tym forum ... tak odreagowuje ...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
2 dni temu w 2 pierwszych setach wszyscy zescie wychwalali Rodda jaki on nie jest zajebisty i wielki dzis kazdy z Was po nim jedzie ... wezcie sie pierdolnijcie czyms w leb bo sie plakac chce jak sie czyta takie wypociny jak Wasze ...  jeżeli mnie pamięć nie myli, to Ty z kolei popisałeś się niezłą analizą, po tym jak Nadal przegrywał z Roddem w drugim secie, pisząc, że Nadal przegra tutaj 3x0:2  nie wiem co ma jedno do drugiego ... ?  owszem napisalem po 1 secie ze Nadal z taka gra jaka prezentowal w 1 secie dostanie tu 3x 0-2 i co to ma do tego co napisalem wyzej .. ?  ano to, że tak samo jak Ty musiałeś zrewidować swoje śmiałe wróżby odnośnie Nadala, tak samo ludzie mają prawo odmiennie oceniać Rodda z przedwczoraj, a tego z dzisiaj Chyba, że chodzi Ci o wulgarny ton niektórych, ale i tym w swoim komentarzu nie odstajesz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ufff, beranek , oddał ale od razu odrobił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
młody gniewny Magik dzisiaj sam stwierdzil, ze ma sens granie Berdycha - ot takie male sprostowanko tylko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sorry miala to byc wyzej odp na post Ciagutki ... nic Pany  bo jakw roce to ban juz bedzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] Co zagrał wielki Tomek  niektóre piłeczki to był creme de la creme. Brawo ! Gdzie oni są ! Gdzie wszyscy krytykanci ( Luchmacher, Drizzd, Iti, Magik itd. ) Tomka -omka -omka -omka ! Zabrakło ich ! Chwila chwały  Teraz tylko dwa pampersy i jazda z hiszpańskim wojownikiem   wygrał z amerykanskim drwalem ktory swoja drewnowatoscia przebij znanego Szweda nazywanego Ikea. Dzisiaj to Kubot by zmiotl Dicka z kortu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] Co zagrał wielki Tomek  niektóre piłeczki to był creme de la creme. Brawo ! Gdzie oni są ! Gdzie wszyscy krytykanci ( Luchmacher, Drizzd, Iti, Magik itd. ) Tomka -omka -omka -omka ! Zabrakło ich ! Chwila chwały  Teraz tylko dwa pampersy i jazda z hiszpańskim wojownikiem  wcześniej grał źle dziś zagrał dobrze i ot cała tajemnica. lech przegrywa np z gornikiem 0-4 kazdy mowi ale slabi potem wychodzi z city wygrywa 3-1 i piekna gra lecha ;]
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Praktycznie patrząc na spotkania z 1 kolejki, w drugiej jest teoretycznie odwrotnie. Według mojej oceny Murray, Roddick czy Ferrer (tu może pół na pół) zaprezentowali się lepiej. Dostali w czajnik Djokovic niby gładko ale Berdych był kompletnie pod meczem od samego wyjścia z szatni. A Nadalowi lepiej zrobiło te trzy sety niż ewentualna wygrana w dwóch gładkich, tak sobie myślę.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
czyli przyznajesz, że zapodałeś prowokacyjne gołosłowie  netowy kozaczku. ja mam więcej kompleksów, niż włosów na głowie, dlatego tak cwaniakuję w necie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze, że się w turze pozmieniało. berdycha podkupiło nike z reeboka, z rakiety dunlopa przesiadł się na radicala. soda z radicala przeszedł na prestiża. będę śledził dalej uważnie  dla fanów sprzętu: tak od przyszłego roku będzie wyglądał head extreme: rakieta gasketa, kuzniecowej itp... [ Linked Image] a takie malowanie będzie miała rakieta Djokovica: [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co nas obchodzi kto czym będzie grał ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co nas obchodzi kto czym będzie grał ?  ty się zajmujesz płakaniem po forach inni mogą się też interesować dyscypliną.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Praktycznie patrząc na spotkania z 1 kolejki, w drugiej jest teoretycznie odwrotnie. Według mojej oceny Murray, Roddick czy Ferrer (tu może pół na pół) zaprezentowali się lepiej. Dostali w czajnik Djokovic niby gładko ale Berdych był kompletnie pod meczem od samego wyjścia z szatni. A Nadalowi lepiej zrobiło te trzy sety niż ewentualna wygrana w dwóch gładkich, tak sobie myślę. ale Berdych nie zagrał z Djoko tego, co dzisiaj z Roddem, bo Serb rozrzucił go po korcie i cały czas sypał takimi piłkami, po których Pepik nie miał czego zbierać. Wierzę, że dzisiaj zobaczymy innego Nadala, ale jeżeli znów będzie grał to samo, to Novak go rozstrzela
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rafie wystarczy, że odprawi berdycha i ma awans tak?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a to gamoń jeden 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Rafie wystarczy, że odprawi berdycha i ma awans tak? Tak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rafie wystarczy, że odprawi berdycha i ma awans tak? tak
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
co nas obchodzi kto czym będzie grał ?  Akurat mnie bardzo ciekawi. Anfalast a ceny znasz? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|