|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Wypłaty na konto bankowe (mBank) też im się przedłużają.Zlecałem wypłate dzisiaj z samego rana i kaske miałem zawsze po 18 ale niestety nie tym razem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To mi wyglada troche na firme zalozona na worku zeszlorocznych kartofli czyli z uczciwoscia moze nie najgorzej ale z profesjonalizmem juz nieco na bakier. Zapewne brakuje kumatych ludzi jak ci bardziej ogarnieci poszli weg 'bo ciecia, recesja' Ktos w ogole wie kto zalozy l te firme ewentualnie trzyma akcje? Chyba wczesniej byla to jedna firma z gamebookers ale sie rozlaczyli czy tam podzielili?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Cześć Mam do was pytanie: działa wam poprawnie procedura przypomnienia hasła?. https://www.moneybookers.com/app/lostpasswd.pl?l=PLCzy również po wpisaniu meila i kodu bezpieczeństwa nie otrzymujecie meila z linkiem który umożliwia zmianę hasła? Pozdro.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziala 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktos tam wyplacal wczoraj/dzis bo chce isc do bankomatu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok, wyplacilem - nie bylo zadnych problemow.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Miał ktoś problemy z zablokowaniem konta w przypadku kilkukrotnego wpisania błędnego hasła? Na meila nie otrzymuje linka po przez który mógłbym ustalić sobie nowe hasło, wczoraj wysłałem meila z dokumentami i cisza... Długo u nich czeka się na odpowiedź?.
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Jednak wszystko ok  kaska doszła po 12 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
napewno teoretycznie moga bo podlegaja pod FSA czyli jak u nas nadzor bankowy czy tam sinansowy ale w praktyce to raczej rzadko sie zdarza bo jaki powazny gracz gra przez moneybookers i jaki ma w tym interes - do tego ze dodatkowe ogniwo i potencjalnie wiecej niebezpieczenstw jeszcze kasa idzie dluzej bo najpierw wyplacasz z buka do moneybookers a potem z moneybookers do banku. Nie wiem czy poważni gracze używają Moneybookers, ale na pewno nikt o zdrowych zmysłach nie używa konta bankowego do przelewania dużych sum do bukmacherów (oczywiście mówimy o Polsce).
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Do bukmacherów pół biedy. MB/Netek dopiero w drugą stronę zyskują na wartości. Wszystko to trochę chałupnicze, ale lepsze też niż nic.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
napewno teoretycznie moga bo podlegaja pod FSA czyli jak u nas nadzor bankowy czy tam sinansowy ale w praktyce to raczej rzadko sie zdarza bo jaki powazny gracz gra przez moneybookers i jaki ma w tym interes - do tego ze dodatkowe ogniwo i potencjalnie wiecej niebezpieczenstw jeszcze kasa idzie dluzej bo najpierw wyplacasz z buka do moneybookers a potem z moneybookers do banku. Nie wiem czy poważni gracze używają Moneybookers, ale na pewno nikt o zdrowych zmysłach nie używa konta bankowego do przelewania dużych sum do bukmacherów (oczywiście mówimy o Polsce). a czy ktos zna przypadek zeby ktokolwiek zostal ukarany za wylacanie od bukow przez skarbowke? poza tym oni moga porownac wplaty i wyplaty a jak jest u buka jakas suma jeszcze to przeciez tego nie widza tak mi sie wydaje glosno mysle. Juz napewno nie slyszalem zeby bukmacher sie tlumaczyl za jakiegos gracza przed organami podatkowymi. Pozostaje problem wyplacenia kasy od bukmachera to ja juz nie mam pojecia jak sie obchodzi zeby sie urzad nie przyczepil bo mieszkam w normalnym kraju pod tym wzgledem gdzie podatki placa tylko bukmacherzy od swoich zyskow a nie gracze i po problemie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
1, czy mozna zmienic adras e-mail?
2, czy jak ktos posiada nowe konto to bez zadnych weryfikacji moze otrzymac pieniadze od innego uzytkownika i przelac je komus dalej?
dziekuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. Raczej nie poniewaz email jest jednoczesnie nazwą konta 2. Tak może, sam tak robiłem
Teraz moje pytanie. Zwrócili mi właśnie kase ktora probowałem wybrac wczoraj z bankomatu. Czy ktoś może na 100% potwierdzic ze juz wszystko ok z wypłatami kartą?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chcialem potwierdzic ze po ponad miesiacu kolega dostal zwrot pieniedzy na MB, za nie udana tranzakcje karta MB..troche bylo z tym nerwow ale wazne ze dobrze sie skonczylo.
Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy mozna zmienic adras e-mail? TAK Wchodzisz w moje konto - profil - LISTA ADRESÓW EMAIL [Zarządzaj]
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Warto pamiętać, że raz użyty adres email nie będzie nigdy mógł być używany na innym koncie MB (np. nowe konto celem zmiany waluty konta). Nawet jeśli się zmieni adres email i stary usunie, to ten stary będzie już zablokowany w systemie.
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
A można mieć 2 e-maile na jednym koncie? Właśnie do BF wpłaciłem pare dni temu ale bonusa nie dostałem i wypłaciłem. A teraz usunąłem konto i nowe założyłem i znowu chciałem wpłacić ale już przez ten sam e-mail nie dało rady. A support tylko mi tak radził i już jak sobie pomyśle nie było co się sępić na 20E i grać bo i jeszcze nowe konto mi BF zablokował.  chodź sami mi tak radzili
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
warto zauważyć że zwiększyli limit na bankomaty 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
warto zauważyć że zwiększyli limit na bankomaty  No chyba jednak nie :/ Oscyluje on wokół 1000 PLN, raz więcej, raz mniej, w zależości od kursu PLN-a, ale ciągle to 250 EUR.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|