Fakt fajnie miec kobiete , zrobi czaju ,kawy ,kanapki w kazda niedziele sex ,palmowa oczywiscie itd ale bez przesady. Futbol to cos co kocham i nikt nie jest w stanie tego zabronic.
Fakt fajnie miec kobiete , zrobi czaju ,kawy ,kanapki w kazda niedziele sex ,palmowa oczywiscie itd ale bez przesady. Futbol to cos co kocham i nikt nie jest w stanie tego zabronic.
jezeli kobieta oczekuje od Ciebie zebys zrezygnowal z czegos co bylo dla Ciebie czastka zycia, z czegos co naprawde kochasz, jest Twoja pasja, to trzeba sie zastanowic z czego Ona dla Ciebie zrezygnowala i czy to jest odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu
ale jak sa dzieci to problem robi sie zlozony i w tym dziale porad juz nie udziele, przynajmniej narazie
Jakbym mial to obstawiac to handi -1 na Real po kursie ponad 7 w bet365 ale ze zawiesilem tam konto na rok wiec nie pogram
ale co to za argument 'gra za dobrze' ? na Milanie z srednio grajaca wloska ekipe cudem wywiezli remis a Barca postawi im o niebo trudniejsze warunki, Barca gra za dobrze by przegrac u siebie - podobny argument
czy mam ci współczuć ?? Ja mam więcej do stracenia bo 3-4 razy w tygodniu
Jakbym mial to obstawiac to handi -1 na Real po kursie ponad 7 w bet365 ale ze zawiesilem tam konto na rok wiec nie pogram
ale co to za argument 'gra za dobrze' ? na Milanie z srednio grajaca wloska ekipe cudem wywiezli remis a Barca postawi im o niebo trudniejsze warunki, Barca gra za dobrze by przegrac u siebie - podobny argument
z tym Milanem to kiepski przykład, więcej szczęścia i Real do przerwy prowadziłby 3-0. Do tego gol sępa Pippo z metrowego spalonego,a pierwsza bramka to dzieło mistrza obrony 'Pepe'. Biorąc pod uwagę okoliczności to ten remis 2:2 całkiem dobrze wygląda. Kursy na Real to value i żal nie skorzystać
MagiK a kto powiedzial, ze dzis Barca nie bedzie miec tyle szczescia ? a Real znow tak frajersko sie nie zachowa ? szczescie to pojecie wzgledne, Wlosi i Inzaghi to wykorzystali a wiele druzyn by i tak nie potrafilo, konczyl mi wowczas Real piekny kupon x2 wiec pamietam jak to bylo
value value, ale ja takich meczy nie obstawiam w zadna strone, moze jakis over rzuce a wieczorem zasiadam z piwkiem i CALYM SERCEM JESTEM ZA BARCA
Barca to taka ekipa,że na szczęście liczyć nie musi. Też miałem zamiar nie obstawiać...ale jak zobaczyłem kursy to się mocno zdziwiłem i stwierdziłem,że kilka groszy spokojnie uciułam