|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
analityk bet365 spoko buk ja z nimi nie mialem nigdy problemow chyba miales za duzo tych przyjaciol do bonusa wlasnie tylko 1  nie no zawiesilem bo w weekend umoczylem ze 100 euro a nie chce wplacac kasy z konta irlandzkiego i zeby mnie nie korcilo..bo bet 365 akurat ma funkcje platnosci karta tzw. LASER wiec tylko szybki klik i kasa jest...Wogole takie sa teraz wtopy ze wole odpoczac,pozatym urlop w PL wypada mi na miesiac wiec wracam do gry po urlopie w nowym roku  wole z polskiego bo tam mam okreslona kase na gre 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
100 e to dla ciebie dzien pracy uzbieraj sobie okolo 500 euro i radze wplacic na gielde betfair przy samodyscyplinie mozna srednio na dzien okolo 50 euro wygrac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U2.5 w Bulgarii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znam miejsca gdzie przy samodyscyplinie można dziennie wyciągnąć więcej 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
znam miejsca gdzie przy samodyscyplinie można dziennie wyciągnąć więcej  wiem unibet na live podczas m jak milosc analitycy wtedy sa zajeci serialem i mozna zlapac okazje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
100 e to dla ciebie dzien pracy uzbieraj sobie okolo 500 euro i radze wplacic na gielde betfair przy samodyscyplinie mozna srednio na dzien okolo 50 euro wygrac szczerze to nie wiem o co kaman w betfair a buka juz napierd... z 10 lat  tak dzien pracy ale ja tu nie przyjechalem wydawac tylko zbierac,zwlaszcza ze zjezdzam do PL by kupic wlasne M 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
analityk to ładnie na pasztetach prochowickich i tyrolskiej
tam jechales ze stac cie na mieszkanie.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
ale wymyslił  jak w krzyzowce KMN zlota mysl Juliana Tuwima
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ludzie czy wy naprawde wierzycie ze Murinho postawi autobus dzisiaj? Wg mnie to niemozliwe. Powolujecie sie na mecze z LM, tylko ze LM to inna bajka, mecz, rewanz i jedziesz do domu po wtopie. Dzis bez znaczenia jaki wynik, obie ekipy walcza o mistrza dalej. Jestem przekonany ze Mourinho cos wymysli ciekawego, wiadomo ze Real nie bedzie atakowal jak Barca i raczej bedzie wyczekiwal, ale autobus jest niemozliwe. To ze z Interem postawil autobust mialo swoje argumenty: po 1 zaliczka z 1 meczu, po 2 czerwona kartka, po 3 inter nie mial takiego potencialu w ataku co Real.
Dzis niech bedzie zajebiste widowisko, a do tego jak Real wygra to bedzie oznaczac powrot na salony. Jak przegra, bedzie trzeba poczekac z tym powrotem (bo z taka druzyna to nastapi)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
analityk to ładnie na pasztetach prochowickich i tyrolskiej
tam jechales ze stac cie na mieszkanie. czemu? wyjechalem w konkretnym celu a nie zebys sobie zyc jak np. Bezdomny. Nawet sobie nie zdajesz sprawy jak ja nie nawidze tych ludzi i tego kraju !!! Sa ludzie ktorzy sie nadaja i nie nadaja do zycia za granica. Ja mimo dobrej kasy sie nie nadaje !  tyrolska za droga  LIDL w wiekszosci i PL sklepy Ale tak szczerze to w Lidlu zajebiste rzeczy sa niektore a naprawde w dobrej cenie w porownaniu z Tesco i innymi siieciowkami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ludzie czy wy naprawde wierzycie ze Murinho postawi autobus dzisiaj? Wg mnie to niemozliwe. Powolujecie sie na mecze z LM, tylko ze LM to inna bajka, mecz, rewanz i jedziesz do domu po wtopie. Dzis bez znaczenia jaki wynik, obie ekipy walcza o mistrza dalej. Jestem przekonany ze Mourinho cos wymysli ciekawego, wiadomo ze Real nie bedzie atakowal jak Barca i raczej bedzie wyczekiwal, ale autobus jest niemozliwe. To ze z Interem postawil autobust mialo swoje argumenty: po 1 zaliczka z 1 meczu, po 2 czerwona kartka, po 3 inter nie mial takiego potencialu w ataku co Real.
Dzis niech bedzie zajebiste widowisko, a do tego jak Real wygra to bedzie oznaczac powrot na salony. Jak przegra, bedzie trzeba poczekac z tym powrotem (bo z taka druzyna to nastapi) dobrze mowisz to mecz 1 z wielu nie decydujacy o wszystkim !!! autobus nie ale kontry beda szly skrzydlami -CR7 i Slumdog (Di Maria)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poszlo over 12.5 roznych po 3.15 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierwsza zła informacja przez GD Igła...najprawdopodobniej nie zagra...jeżeli to nie zagrywka medialna...to trochę nie dobrze...
albo Benzema na szpicy... ale Lass do środka i CR7 na szpicy...
oba rozwiazania nie najlepsze...
dokończe już posta ale widze własnie że Karim Na szpicy wychodzi...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Karim na szpicy to moze byc strzal w 10. Ost forma mu dopisuje, mysle ze jest mega zmotywowany, Mourinho to dobry psycholog i potrafi wyciagnac z zawodnika to co najlepsze. A od dawna Jose mowi ze dla niego wazne jest by przywrocic Karima i Kake jak wroci do najwyzszej formy. Dzis jesli wybiegnie Karim i sie sprawdzi, moze wygrac miejsce w pierwszej 11.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wg ostatnich informacji pochodzących z 'wikileaks' na higuaina ma zagrać davor suker.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
dla mnie Benzema w 1 skladzie to handicap dla Barcy. wg mnie jest on zagubiony ,ktos napisal ze jest w formie ok
przy wyniku kiedy real prowadzi 3/4 bramkami to nawet ja bylbym w formie wchodzac na kwadrans
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wg ostatnich informacji pochodzących z 'wikileaks' na higuaina ma zagrać davor suker.  a na skrzydle ma jakiś Predrag biegać, ja tam nie wiem, ale tak piszą 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
benzema chyba ma ciągnotki do imprez, bo w lajonie to jakoś tak biegał żywiołowo, a po przeprowadzce to madrytu wygląda jak ronaldo nazairo de lima po obiedzie, nie wiem jak to mozliwe, skoro gadal że od dziecka chcial grac w realu, moze ma psychikę jak grzesio rasiak?
a jesli chodzi o skrzydło to może amavisca? ;]
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|