Marquez zrobił to samo bodajże w zeszłym sezonie i nikt nie robił z tego afery. Ale do Mourinho zawsze ktoś się musi doczepić...
Dokładnie. Takie rzeczy stosuje się od kilku lat, ale jak Mourinho to zrobił od razu afera. Dla mnie jakiekolwiek dochodzenie Uefy w tej sprawie będzie kpiną.
Pier.dolenie. Nie po to rozpocząłem ten temat na QC piłka Nożna, żeby sie doczepić do JM. Jak mawiał ŚP. Marian Dziurowicz: "On mi koło chu.a lata".
Wczoraj idioci z Madrytu zrobili to w sposób ostentacyjny. Nie mieli zadnych skrupułów, zrobili to, co im wódz debil nakazał.
UEFA może tyle samo ci i ty. Najwyżej możesz skoczyć Jose i to jemu koło ch.ja lata to co powiesz Ty, UEFa i wszyscy krytycy. Zrobił to co powinien trener dla dobra drużyny. Nikomu krzywda się nie stała, a frustraci się rzucają w internecie jak mógł. Chociaż pewnie nie raz drużynie której kibicuje też tak robili i jakoś wtedy ich nie burzyło.
Jose
Pescar, kolego, nie będę Cię uczył kultury, ale jest taka niepisana zasada: Jeśli sie do kogoś zwracasz w liście (poście), to używasz zwrotu grzecznościowego. Pisane z dużej litery
Na lekcji języka polskiego [w Warszawie!] pani się pyta dzieci: -Dzieci, kto z was kibicuje Polonii Warszawa ? Wszystkie dzieci podniosły rączki oprócz Jasia -A ty Jasiu komu kibicujesz ? -Ja kibicuje Legii Warszawa! -A dlaczego kibicujesz Legii ? -Bo mój tata, moja mama, mój brat kibicują Legii więc ja tez ! -Ależ Jasiu, nie zawsze trzeba się sugerować innymi, np jakby twoj ojciec był alkoholikiem, twoja matka prostytutką a twój brat pedałem to co byś wtedy zrobił ? -Wtedy byłbym kibicem Polonii....