|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
A Ronaldo bardzo dobrze postąpił z Pepe. Po cholere łapie i trzyma piłkę i jeszcze ją odrzuca w bok ... typowa prowokacja .. Zresztą takie odepchnięcie sie często zdarza , a że zrobił to Ronaldo to AFERA... Też nie nawidzę Krystyny , ale taka prawda  tutaj tez sie zgadzam ,kazdy mogl sie wqrwic po tym co Pep odjebal
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dobry wieczór Panie i Panowie i stare Damy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
vragod - nie opowiadaj żartów.
to tak samo jak ronaldo odepchnal guradiole reka->klatka piersiowa a pep sie zlapal za twarz. ehh winetu, na zadnym! filmie nie widac zeby Pep sie za twarz lapal  co najwyzej drapie sie po glowie, nie wiem skad Ty takie plotki bierzesz zrodlo1 [ youtube.com] natomiast carvalho ewidentnie uderzyl messiego w twarz (moze messi troche przyaktorzyl moze nie, ale uderzenie w twarz bylo) ( zrodlo2 [ youtube.com] ) Ta, Pep musiał się podrapać po głowie akurat sekunde po odepchnięciu.. 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Dobry wieczór Panie i Panowie i stare Damy. Al Capone wrocil na forum
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
vragod - nie opowiadaj żartów.
to tak samo jak ronaldo odepchnal guradiole reka->klatka piersiowa a pep sie zlapal za twarz. ehh winetu, na zadnym! filmie nie widac zeby Pep sie za twarz lapal  co najwyzej drapie sie po glowie, nie wiem skad Ty takie plotki bierzesz zrodlo1 [ youtube.com] natomiast carvalho ewidentnie uderzyl messiego w twarz (moze messi troche przyaktorzyl moze nie, ale uderzenie w twarz bylo) ( zrodlo2 [ youtube.com] ) Ta, Pep musiał się podrapać po głowie akurat sekunde po odepchnięciu..  po prostu byl zazenowany tym co zrobil krystyna  z drugiej strony jakby nie prowokowal...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Przepraszam ale ile wy macie lat, żeby tak namiętnie komentować teatrzyki boiskowe ? Szołbyznesu jeszcze nie łykneli ?
Kolego pacyfista nie znam takiego użytkownika Al Capone. Kiedyś odwiedzałem to forum zapomniałem nazwy konta i hasła to stworzyłem nowe. Pomogę Wam skopać dupska bukom.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A Ronaldo bardzo dobrze postąpił z Pepe. Po cholere łapie i trzyma piłkę i jeszcze ją odrzuca w bok ... typowa prowokacja .. Zresztą takie odepchnięcie sie często zdarza , a że zrobił to Ronaldo to AFERA... Też nie nawidzę Krystyny , ale taka prawda  tutaj tez sie zgadzam ,kazdy mogl sie wqrwic po tym co Pep odjebal właśnie o to chodzi , ciężko utrzymać nerwy zwłaszcza w takim meczu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przepraszam ale ile wy macie lat, żeby tak namiętnie komentować teatrzyki boiskowe ? Szołbyznesu jeszcze nie łykneli ?
Kolego pacyfista nie znam takiego użytkownika Al Capone. Kiedyś odwiedzałem to forum zapomniałem nazwy konta i hasła to stworzyłem nowe. Pomogę Wam skopać dupska bukom. tekstem że wytupujesz poprawnie każdy mecz LM już skopałeś dupska 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Kolego pacyfista nie znam takiego użytkownika Al Capone. Kiedyś odwiedzałem to forum zapomniałem nazwy konta i hasła to stworzyłem nowe. Pomogę Wam skopać dupska bukom. my nawet mozemy zaplacic za dobre typy kiedy zaczynasz typowac?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Będę wam doradzał tutaj na czacie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Livorno na otarcie łez, ale Bari na miękko  Skorzystał ktoś? 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Będę wam doradzał tutaj na czacie. co za gość 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To doradź coś , bo tyle meczy dziś , a żadnego poważnego posta o betach nie dałeś 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
To doradź coś , bo tyle meczy dziś , a żadnego poważnego posta o betach nie dałeś  lecą aż miło  ale można było wziąć i po @4....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To doradź coś , bo tyle meczy dziś , a żadnego poważnego posta o betach nie dałeś  lecą aż miło  ale można było wziąć i po @4.... Lecą , lecą  Oby to nie była podpucha. Ale widać że nos znowu coś wyczuł 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
To doradź coś , bo tyle meczy dziś , a żadnego poważnego posta o betach nie dałeś  Doradze w swoim czasie. Który mecz Cię interesuje ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
overki w Gent + Atletico + YBB ? co myślicie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
młody a o której jutro będą wybierać ? wiesz może ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na co leca kursy bo nie chce mi sie czytac ?
cholera mogl Kolejorz zglosic sie po paru hokeistow Cracovii, bo dzis by sie pewnie przydali na meczu
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
craax, na naszą tajną wyjebkę 
|
|