|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak na marginesie, w weekend po raz pierwszy bylem na Lubelszczyznie, Puławy bardzo ładne zadbane i bogato wygladajace miasto. Aż sie zdziwilem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lech wydymał stado forumowiczów  i teraz mu za to dziękują
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pomyslec, ze po losowaniu byly glosy 10/10 , ze ostanie miejsce w grupie, a chlopaki kolejke przed koncem maja awans 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@Galo Galo Weź opisz swoją strategie na forum, a nie wklejaj tylko wygrane kupony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak swoją droga ciekawe ile geniusze transferowi czibamb i wichniarków ściągną w zimie i w lecie do klubu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brawo Lech za awans. To teraz pewnie przegraja w lidze znow  Obyś był dobrym prorokiem ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hahahaha zajebista mam zawsze satysfakcje jak przyglupy kibicujace przeciw Polakom wdupią  jak kibicuja przeciw polskim klubom to co wdupiaja ?  $$$ a to troche bardziej boli 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
W tej euforii, nie można zapominać, że nasz kalendarz rozgrywkowy jest ustawiony, że prawdopodobnie, Lechowi przyjdzie rywalizować z którąś z ekip, gdzie przerwa zimowa nie trwa tak długo albo nie ma jej wogóle. Jeśli dobrze jej nie przepracują to mogą pojawić sie problemy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak na marginesie, w weekend po raz pierwszy bylem na Lubelszczyznie, Puławy bardzo ładne zadbane i bogato wygladajace miasto. Aż sie zdziwilem  tez jestem ździwiony tą opowieścią 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Galo Galo Weź opisz swoją strategie na forum, a nie wklejaj tylko wygrane kupony  szyderca 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Dobra panowie, pora przeanalizować NHL na noc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hahahaha zajebista mam zawsze satysfakcje jak przyglupy kibicujace przeciw Polakom wdupią  jak kibicuja przeciw polskim klubom to co wdupiaja ?  $$$ a to troche bardziej boli  a to chodzilo ze obstawiaja przeciw polskim ekipa a nie kibicuja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brawo Juventus za walkę!
Szkoda że dalej przechodzi taki marnym klub, trudno;-( A Motor w której lidze  Motor to się powinien nazywać Motor Szarowola, bo grają na licencji Spartakusa. Poza tym nie rozumiem tej agresji, wielcy kibice którzy nawet raz na meczu nie byli. Ja byłem w Turynie na Juve 8 razy więc się nie spinaj
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Brawo Juventus za walkę!
Szkoda że dalej przechodzi taki marnym klub, trudno;-( A Motor w której lidze  Motor to się powinien nazywać Motor Szarowola, bo grają na licencji Spartakusa. Poza tym nie rozumiem tej agresji, wielcy kibice którzy nawet raz na meczu nie byli. Ja byłem w Turynie na Juve 8 razy więc się nie spinaj To fajnie masz To mocna ta liga włoska jak Polska drużyna z dołu awansuje a oni nie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak na marginesie, w weekend po raz pierwszy bylem na Lubelszczyznie, Puławy bardzo ładne zadbane i bogato wygladajace miasto. Aż sie zdziwilem  Pewnie "miasteczkiem holenderskim"  tez jestem ździwiony tą opowieścią  A tak odbiegajac od tematu. Sa trudnosci z dojazdem do miasta?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brawo Juventus za walkę!
Szkoda że dalej przechodzi taki marnym klub, trudno;-( A Motor w której lidze  Motor to się powinien nazywać Motor Szarowola, bo grają na licencji Spartakusa. Poza tym nie rozumiem tej agresji, wielcy kibice którzy nawet raz na meczu nie byli. Ja byłem w Turynie na Juve 8 razy więc się nie spinaj a Lech- Amica a Juventus oszuści (ustawianie meczów). siedzisz to siedź.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=Bartez_Gambler]Brawo Juventus za walkę!
Szkoda że dalej przechodzi taki marnym klub, trudno;-( A Motor w której lidze  Motor to się powinien nazywać Motor Szarowola, bo grają na licencji Spartakusa. Poza tym nie rozumiem tej agresji, wielcy kibice którzy nawet raz na meczu nie byli. Ja byłem w Turynie na Juve 8 razy więc się nie spinaj [/quoteto zastanow sie co piszesz...bo Juve nie jest widac wielkim klubem jesli nie potrafi wygrac z tak marnym klubem jak LECH.....]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brawo Juventus za walkę!
Szkoda że dalej przechodzi taki marnym klub, trudno;-( A Motor w której lidze  Motor to się powinien nazywać Motor Szarowola, bo grają na licencji Spartakusa. Poza tym nie rozumiem tej agresji, wielcy kibice którzy nawet raz na meczu nie byli. Ja byłem w Turynie na Juve 8 razy więc się nie spinaj To fajnie masz To mocna ta liga włoska jak Polska drużyna z dołu awansuje a oni nie  Pikniku gadaj zdrów;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lech ma jeszcze teoretyczne szanse na wygranie grupy. Jeśli City zremisuje z Juve, a Lech wygra z Salzburgiem conajmniej różnicą ... 3 bramek to jest 1 miejsce, jeśli City przegra to wystarczy jakakolwiek wygrana, a jeśli City pokona Juve to angielska drużyna wygra grupę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak na marginesie, w weekend po raz pierwszy bylem na Lubelszczyznie, Puławy bardzo ładne zadbane i bogato wygladajace miasto. Aż sie zdziwilem  Pewnie "miasteczkiem holenderskim"  tez jestem ździwiony tą opowieścią  A tak odbiegajac od tematu. Sa trudnosci z dojazdem do miasta? nawet po mieście jest problem się poruszać. wczoraj odsypałem garaż to już widze za oknem, ze rano to bede robił znowu. 8 autobusów na porębie stało zasypanych. był plan taki, żeby zamknac drogi do Lublina (prezydent). generalnie nie polecam poruszania się u nas w taką pogodę.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|