Zabieram się za analize meczy zapodam jakieś bety wczoraj nie mialem czasu bo mialem randke.
jak ma na imie twoj partner?
randka wazniejsza od meczow
prawda jest taka ze mamusia ogladala top model i glosowaliscie sms-em
pacyfista po co takie glupie pytanie... jestem hetero i najlepsze dupeczki rucham, wkoncu znalazlem normalna piekną cudowna kobiete wiec mecze moga sobie zaczekac
Wlasnie dostalem ustawke z Meksyku ale to oni graja aż jutrzejszym rankiem. Ciężkie dzisiaj te mecze w Lidze Europejskiej
Zabieram się za analize meczy zapodam jakieś bety wczoraj nie mialem czasu bo mialem randke.
jak ma na imie twoj partner?
randka wazniejsza od meczow
prawda jest taka ze mamusia ogladala top model i glosowaliscie sms-em
pacyfista po co takie glupie pytanie... jestem hetero i najlepsze dupeczki rucham, wkoncu znalazlem normalna piekną cudowna kobiete wiec mecze moga sobie zaczekac
Wlasnie dostalem ustawke z Meksyku ale to oni graja aż jutrzejszym rankiem. Ciężkie dzisiaj te mecze w Lidze Europejskiej
brak checi do nauki innego jezyka-to odnosnie Polakow, jestesmy za leniwi do tego...
mow za siebie
nie chce tutaj obrazac indywidualnosci... ale jak sie wezmiesz 1000 przypadkowych mlodych Polakow i zapytasz sie jakie znaja jezyki i w jakim stopniu i zrobilbys im test z miejsca to okaze sie ze moze 30% jest w stanie dogadac sie z miejsca z obcokrajowcem( nie mowie tu o wymianie zdan-gdzie jest Mc Donald - odp. tam i wskazanie palcem. Mialem okazje pojechac na Erasmusa do Niemiec... przyjelem taki cios na twarza ze bania mala..niemca uczylem sie pare lat z dosc dobrym powodzeniem a okazalo sie ze jestem cienki jak sik pajaka..a jechalem jak kozak.. co tam nie umiem... a patrzac na studentow innych narodowosc (szczegolnie skandynawia) oprocz ojczystego w 3 innych dogadaja sie bez problemu... to jak czlowiek patrzy na to mu az wstyd co prezentujemy ogolem.