Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 17 1 2 9 10 11 12 13 16 17
S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
oglosisz konkurs jako trend travel czyli wszyscy ktorzy go lubia wtedy zobacza to na swojej tablicy i tylko oni.
Wiesz moze akurat Twojej kuzynce sie poszczesci? wink

Bonus: Unibet
W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Z innej zupelnie beczki. Jest ktoś na forum, kto zajmuje się/ma pojęcie o funduszach europejskich, dotacji..?

pozdrawiam.

K
old hand
old hand
K Offline
orientuje sie ktos ile moge zazyczyc sobie za oryginalna koszulke barcelony roz L home? (na allegro ceny wahaja sie od 90zl do 250zl)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam
Czy ktos zna strony do sklepow z perfumami w usa.Tylko zeby sklepy te znajdowaly sie na Florydzie. Oczywiscie znam sephora.com i douglascosmetics.com.

U
uho Offline
enthusiast
enthusiast
U Offline
Witam,

poszukuje materiałów szkoleniowych DVD dla sędziów piłkarskich wydanych przez UEFA i wykorzystywanych na kursach sędziowskich. Z tego co wiem co roku wychodzą nowe - mnie interesują głównie wersje od 2008 r.

A7
A7
Pytanie do osób które mają tel. na karte w Erze.
Czy po wpisaniu kodu *103*5# (do spr. darmowych minut do ery) też wyskakuje wiadomość: Usługa chwilowo niedostepna?
Tak samo mam jak chcę zasilić konto od wczoraj kodem *111*kod#

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
wujek uważaj jak bedziesz tworzył konto na facebooku
jako firma masz prawo mieć jedynie facebookowa strone, taka która można polubic, a nie dodawać do znajomych a nie profil osobowy trendtravel
bo po paru tygodniach jak sie doszukaja to skasuja profil

addict
addict
Originally Posted by wwwujek
Z innej zupelnie beczki. Jest ktoś na forum, kto zajmuje się/ma pojęcie o funduszach europejskich, dotacji..?

pozdrawiam.

A co Cię konkretnie interesuje? Może będę mógł pomóc, jeśli dam radę.

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by cassapian
jako firma masz prawo mieć jedynie facebookowa strone, taka która można polubic, a nie dodawać do znajomych a nie profil osobowy trendtravel

No to tak mam, nie? Bo zielony jestem w tym face'ie..

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by zecik

pozdrawiam.

Strasznie jestem ciekaw, czy można się starać o jakies dotacje, jeśli prowadzi sie Klub sportowy, działający jako Stowarzyszenie.. Jakie sa możliwości?
Klub mieści się w mieście, ok 40k mieszkańców. Uczestnikami są zarówno dzieci/młodzież jak i dorośli..

addict
addict
Możesz jako stowarzyszenie starać się o sianko na projekt w ramach POKL. W odpowiednim dla Twego regionu składasz swój wniosek o dofinansowanie w czasie, gdy będzie organizowany konkurs w odpowiednim priorytecie.

Niestety o innych funduszach wiem tyle, co powie wujek google.

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Kiedy są takie konkursy organizowane? Jakoś cyklicznie?

addict
addict
Informacje możesz sprawdzać na stronach internetowych Twojego WUPu lub osobiście na ściance z ogłoszeniami.
Cyklicznie nie, jest to uzależnione od Planu Działania danego Priorytetu na rok 2010, bądź jeśli nie zdążysz to na 2011

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Jak tak to przeglądam, to albo źle szukam, albo wszystko się pokończyło w 2010 roku.. Czekam na nowe smile

member
member

pozdrawiam.

Strasznie jestem ciekaw, czy można się starać o jakies dotacje, jeśli prowadzi sie Klub sportowy, działający jako Stowarzyszenie.. Jakie sa możliwości?
Klub mieści się w mieście, ok 40k mieszkańców. Uczestnikami są zarówno dzieci/młodzież jak i dorośli..

Jako stowarzyszenie możesz uzyskać status organizacji pożytku publicznego, dzięki czemu będziesz mógł otrzymywać ten symboliczny 1% z podatków. O połowę małym mieście u mnie uzyskuje się kilka tysięcy złotych rocznie z tego tytułu. Do tego - dotacja z Urzędu Miasta, mają zazwyczaj pulę w budżecie na kluby sportowe. Różnie to bywa mozesz dostać 2000 zł a czasem i kilkanaście tysięcy rocznie, tak szacuję..
Dalsze finansowanie- może składki członkowskie, dobrze wychodzi się na organizacji turniejó, bali ... Grosz do grosza a zrobi się spory budżet.
Ale roboty sporo aby to wszystko "sklecić"

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline

No to tak mam, nie? Bo zielony jestem w tym face'ie..

patrzyłem przed chwilą na facebooku i dobrze masz zrobione... to strona firmowa a nie profil osobowy aplauz

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
patrzyłem przed chwilą na facebooku i dobrze masz zrobione... to strona firmowa a nie profil osobowy aplauz

No to ładnie smile
Oczywiście się dopisałeś..? smile No..

Dla przypomnienia wink http://www.facebook.com/pages/TrendTravelpl/164186080283097

Pozdrawiam.

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by norsk

pozdrawiam.

Jako stowarzyszenie możesz uzyskać status organizacji pożytku publicznego, dzięki czemu będziesz mógł otrzymywać ten symboliczny 1% z podatków. O połowę małym mieście u mnie uzyskuje się kilka tysięcy złotych rocznie z tego tytułu. Do tego - dotacja z Urzędu Miasta, mają zazwyczaj pulę w budżecie na kluby sportowe. Różnie to bywa mozesz dostać 2000 zł a czasem i kilkanaście tysięcy rocznie, tak szacuję..
Dalsze finansowanie- może składki członkowskie, dobrze wychodzi się na organizacji turniejó, bali ... Grosz do grosza a zrobi się spory budżet.
Ale roboty sporo aby to wszystko "sklecić"

Tak, od jakiegoś czasu się tym mocno interesuję..
Np. salę gimnastyczną można u nas wynająć, dla Stowarzyszeń, za 1zł za godzinę - to też spore plusy.

Najgorsze jak dla mnie, to 15 osób, by takie Stowarzyszenie powstało.. Zbyt dużo tego.

Mam zamiar działać w tym kierunku, myślę o futsalu.

Pozdrawiam.

Ana <3
Ana <3
gdyby ktoś miał napisy do tych filmów, byłbym bardzo wdzięczny, za użyczenie, czy wskazanie do nich drogi. piwo piwo

[Linked Image]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam, czy ma ktoś może link (ew. nazwę nuty) do zajawki, która jest grana przed meczami Ekstraklasy na Canal Plus Sport?

Strona 11 z 17 1 2 9 10 11 12 13 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (ElNinho[mmdea], rafal08, bukma, latajaca_holenderka, betowiec, Akhu, Sensei, forty, rymoholik, alfa, aker), 2,837 gości, oraz 17 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,945
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025