Mat2000 daj już spokój, bo tylko się ośmieszasz. Każdemu zdarza się popełnić błąd, ale człowiek myślący potrafi się do tego przyznać, a nie brnie w to dalej
no teoretycznie jest to flaga, praktycznie nie porównuję się sektorówek do wieszanych barw na płot, ale skąd ty możesz o tym wiedzieć?
na plot czy na dach?
Tylko że wasza flaga jest robiona na specjalny mecz jako oprawa A Gieksy wisi często tu jest ta różnica I tu mam pytanie czy ta flaga Gieksy była kiedyś na wyjeżdzie ?
no teoretycznie jest to flaga, praktycznie nie porównuję się sektorówek do wieszanych barw na płot, ale skąd ty możesz o tym wiedzieć?
na plot czy na dach?
Tylko że wasza flaga jest robiona na specjalny mecz jako oprawa A Gieksy wisi często tu jest ta różnica I tu mam pytanie czy ta flaga Gieksy była kiedyś na wyjeżdzie ?
na wyjezdzie nie byla, ale jest wieszana i na plocie i na dachu , w zaleznosci ile innych fan wisi podczas danego meczu
hamuj bajere synek. Byc moze uda sie kiedys spotkac na jakims zlocie (jest szansa ze bede na najblizszym) i bedziesz mial szanse powiedziec mi to w twarz.
I tu mam pytanie czy ta flaga Gieksy była kiedyś na wyjeżdzie ?
u nas są takie sektory gości że nie ma możliwości wywiesić takiej flagi na meczu wyjazdowym, nawet w ekstraklasie, nie mówiąc o 1 lidze i niżej gdzie grywał Gks.
hamuj bajere synek. Byc moze uda sie kiedys spotkac na jakims zlocie (jest szansa ze bede na najblizszym) i bedziesz mial szanse powiedziec mi to w twarz.tymczasem papa
Wiadomosc do Wiary Lecha z klubu... Manchester City:
"Hello - I'm not sure if you can speak English or not - my Polish is not so good!
Are you a contact for the Lech Poznan Ultras?
Since Manchester City played Poznan our supporters have never been the same! They have begun jumping up and down facing backwards at each game singing 'Let's all do the Poznan!' and I wondered if you or the Poznan supporters were aware of the positive effect you've had on our club.
Is there anyone who could speak to me or email me to say where the idea of jumping up and down with your back to the pitch originally came from and what you think of City fans singing about Poznan and copying the dance each week?
Please let me know if there's a number I can call you on if that makes things easier?
Kind regards,
David
PS - if you want me to try and get this message translated, let me know!"