|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Nominacje FIFA do złotej piłki  Kpina i wstyd. Bo nie ma Krysi ? 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Słabe jak na Ciebie
Nie ma Sneijdera, Forlana czy Schweinsteigera. Wszyscy oni mieli lepszy lepszy sezon niż Messi. Iniesta też leczył kontuzje na początku sezonu.
Zwłaszcza brak Holendra, który powinien tą nagrodę zgarnąć w cuglach jest niezrozumiały.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Forlana?  Oglądnij sobie jakiś mecz Barcelony i zobaczysz co chłopaki potrafią 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Polecam ostatnie El Clasico 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
a ty Messiego w meczu z Interem i Niemcami, gdzie po za nurami nie robił nic. Mam zobaczyć jak kręci chłopakami z Levante i innych gówien nie mających pojęcia o taktyce i grze w defensywie ? 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Powinni być nominowani Forlan, Sneider i jeden z Hiszpanów. Nie liczy się tylko klasa zawodnika, ale też to, co osiągnął w danym roku. Forlan - najlepszy piłkarz na mundialu, król strzelców mundialu, czołowy strzelec w La Liga i Lidze Europejskiej, 4. miejsce na Mundialu z Urugwajem, wygrana Liga Europejska z Atletico i 2 gole w finale Sneider - mistrzostwo i puchar Włoch, wygrana Liga Mistrzów, król strzelców na Mundialu i finał na Mundialu. I w Interze, i w reprezentacji czołowy zawodnik. Gdyby wygrał w finale z Hiszpanią to zdobyłby wszystko, co było do zdobycia I tacy zawodnicy nie są nawet nominowani  Messi został królem strzelców w Hiszpanii i zdobył mistrzostwo Hiszpanii i chyba puchar. Iniesta - podobnie, jak Messi, tyle, że został mistrzem świata strzelając gola w finale. A przecież na początku to on nawet w pierwszym składzie nie grał. Zresztą z tego, co pamiętam to był kontuzjowany przez większość wiosny Wg mnie nominowani powinni być Xavi, Forlan i Sneider
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co Messi tam robi? Fajnie w klubie kreci, ale w najwazniejszej imprezie tego sezonu, na Mundialu nie zwojowal nic z Argentyna, a i indywidualnie nie byl zbytnio widoczny, a brak Snejdera to faktycznie masakra jakas. Wygral z klubem wszystko co dalo sie wygrac bedac kluczowym zawodnikiem, to samo na Mundialu, doszedl z Holandia do finalu. Nawet przy Messim to w tym sezonie byl duzo lepszy, a Leo dostal nominacje chyba za skladanie obroncow w LaLiga.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Nominacje FIFA do złotej piłki  Kpina i wstyd. Bo nie ma Krysi ?   Messi i tak nie wygra. Xavi  A Iniesta jeszcze swoją wygra.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nominacje FIFA do złotej piłki  Kpina i wstyd. Bo nie ma Krysi ?   Messi i tak nie wygra. Xavi  A Iniesta jeszcze swoją wygra. Najlepszy piłkarz świata, czyli Xavi niestety nie wygra, bardziej niż ofromny wkład Xaviego w sukcesy barcy i Seleccion liczy sie bramka Iniesty w finale Mundialu, niestety. Nominacja Messiego w tym roku to czysta kpina.
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
od północy nic nie jadłem a jeszcze do okolo 8 rano w czwartek nic nie mogę jeść. A jeść mi się już galancie chce. :/ Jest to związane z pewnymi kwestiami w które w szpitalu mnie czekają ale w to nie będziemy wnikać.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
znaleziono mojego laptopa i komórkę odebrałem już VIVA Warwickshire Police 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
pomyłka nie te okno post do usunięcia
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
pamiętam jak na Ciekawe ... broniłem ''Czarną rasę'' lokator mnie dobija : pamiętam jak witałem go... jak pił ze mną nie zawodnik .... cyckał alkohol jak niemowlę przez takiego nawet kaca nie miałem  ale teraz to co odwala to brak słów leń siedzi mi w domu popierdziela w butach po mieszkaniu jakby mu zależało na pracy pogadałby ze mną bym mu załatwił ale jak woli bąki zbijać ..... posprzątać będę musiał to Kobieta na popołudniówce teraz Sobotę wolną ma dopiero ... I wówczas dopiero z nią mogę pogadać I bądź tu człowieku zdrów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pamiętam jak na Ciekawe ... broniłem ''Czarną rasę''
lokator mnie dobija : Uszy do góry, majac czarnego lokatora jestes teraz na chacie Najjaśniejszym Panem 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
pamiętam jak na Ciekawe ... broniłem ''Czarną rasę''
lokator mnie dobija : Uszy do góry, majac czarnego lokatora jestes teraz na chacie Najjaśniejszym Panem  moja nie głupia : nierobów nie lubi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pamiętam jak na Ciekawe ... broniłem ''Czarną rasę'' lokator mnie dobija : pamiętam jak witałem go... jak pił ze mną nie zawodnik .... cyckał alkohol jak niemowlę przez takiego nawet kaca nie miałem  ale teraz to co odwala to brak słów leń siedzi mi w domu popierdziela w butach po mieszkaniu jakby mu zależało na pracy pogadałby ze mną bym mu załatwił ale jak woli bąki zbijać ..... posprzątać będę musiał to Kobieta na popołudniówce teraz Sobotę wolną ma dopiero ... I wówczas dopiero z nią mogę pogadać I bądź tu człowieku zdrów  takie geny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niecaly miesiac temu kupilem nowiuteńki telefonik, dosłownie po 10 dniach popsulo sie podswietlanie na paru klawiszach, nie wiem czy sie diody przepalily czy cos (niewazne), wiec od razu pojechalem do autoryzowanego serwisu oddac na gwarancje. gosc opisal wszystko co i jak, powiedzial ze to zrobia.. czekalem 2 tygodnie, dzis przyszedl sms, ze mozna odebrac, wiec pojechalem po niego do serwisu, typ idzie po niego na zaplecze, mowi ze go wysylali do naprawy gdzies do Wroclawia, sprawdzamy telefon a tu fizycznie w identycznym stanie jak byl  nie naprawili nic.. w adnotacji dodali tylko, ze zainstalowali nowe oprogramowanie.. przeciez jasny ch.j moze czlowieka strzelic.. od razu kazalem gosciowi wyslac im go ponownie, teraz kolejne 2 tygodnia czekania i ch.uj wie co dalej.. a tak jak napisalem telefon w momencie oddania go do reklamacji mial 10 dni.. wqrwia mnie to maxymalnie, ze wszedzie robia ci wielką łaske (i to jeszcze takie firmy)  niech sie konczy ten caly rok wpizduuu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aha jeszcze najlepsze, ze typ wysylajac sms napisal ze telefon jest 'GOTOWY DO ODBIORU'.. ale jestem wkurviony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Były psy i koty, czas na delfiny. Uwaga - brutalne sceny  http://studio.wp.pl/mid,1096502,wideo.html
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
pieprzeni szmaciarze z cska i sralencji 
|
|